7/7/11

«ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ …» "ΝΤΡΟΠΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!!!


ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ…
 ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!

 ΘΕΛΕΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ…ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!
ΣΤΑ «ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ» Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ…
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ...

Ο κάθε Δήμαρχος, οφείλει να είναι ο υπερασπιστής των νόμων και να μην τηρεί δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλο να ισχύει για τον απλό πολίτη και άλλο να ισχύει για το Δήμο και οι δήμαρχοι να μην έχουν νομικές κυρώσεις.

"Στο σφράγισμα ακάλυπτων επιταγών και σε αγωγές προχώρησαν οι προμηθευτές, οι πιστωτές και οι εργολάβοι εναντίον του Δήμου Ηλιούπολης. Ο νυν δήμαρχος Β. Βαλασόπουλος αρνείται την πληρωμή  του χρέους και ζήτησε λύση και εκκαθάριση, γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία για ρευστοποίηση, έχει την συνείδηση του ήσυχη για να παράγει "πεθαμένο έργο" σε μια πόλη με "πεθαμένους πολίτες" σε ένα υποθηκευμένο δήμο, όπως αναφέρει και ο ίδιος.
Την ώρα που εκατοντάδες συμπολίτες του παραμένουν απλήρωτοι, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αντί να ασχοληθούν με το πώς θα ξεφύγουν από το χείλος της χρεοκοπίας, συνεχίζουν τις σαπουνόπερες με υπερπαραγωγές χιλιάδων ευρώ, την ώρα που απολύουν απλήρωτους εργαζόμενους, μιλάνε για έργα.

ΝΟΜΟΣ – ΦΑΝΤΑΣΜΑ- ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΑ ‘’ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ’’…ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΑΧ ΒΡΕ "ΑΘΛΙΕ" ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΟΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ  Β. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ

Ενώ σε όλη την Ελλάδα οι δήμαρχοι στα πλαίσια του νέου Καλλικρατικού νόμου, αναλαμβάνουν την πολιτική - ηθική ευθύνη να βρουν λύση για τις οικονομικές εκκρεμότητες των χρεωμένων δημοτικών επιχειρήσεων τους απέναντι στους εργαζόμενους, πιστωτές και προμηθευτές. Ο δήμαρχος της Ηλιούπολης, Β. Βαλασόπουλος γυρίζει την πλάτη σε εκατοντάδες συμπολίτες μας και υπηρεσίες, ανοιγοκλείνοντας τα μαγαζιά "φάντασμα" και με απίστευτο θράσος δηλώνει στους πολίτες, τι να σας κάνουμε η επιχείρηση έκλεισε. Η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είναι μια "τυχαία επιχείρηση" ιδρύθηκε από το δήμο Ηλιούπολης και διοικούνταν από συναδέλφους σας, έκοβε τιμολόγια με σφραγίδα Ο.Τ.Α, εκτελούσε αποφάσεις κοινωφελούς έργου, ψηφιζόντουσαν αποφάσεις από ένα δημοτικό συμβούλιο αιρετών συμπολιτών μας . Ποιον δουλεύετε κ Δήμαρχε; Και τι είναι η επιχειρήσεις για να ανοίγουν και να κλείνουν όποτε θέλουμε με νέα λογότυπα… έκφραση ιδεών για το προεκλογικό σας προσπέκτ;

Η ΛΥΣΗ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΗΛ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ‘’ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΆΡΤΑΣ’’…

Η μνημονιακή καραμέλα της εκκαθάρισης δεν έχει καν αρχίσει!!!
Ο εκκαθαριστής κ. Καραμιχάλης Γιώργος δεν παραιτήθηκε κ. Αντιδήμαρχε, περίμενε να οριστεί νόμιμα από το Πρωτοδικείο Αθηνών.
Όταν λέμε, βέβαια, λύση και εκκαθάριση εννοούμε ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ σύμφωνα με όσα λέει ο νόμος για να γίνει εκκαθάριση πρέπει να γίνει διαχειριστικός έλεγχος, καταγραφή και πληρωμή των χρεών.
Πρέπει να έρθει το αποτέλεσμα στο δημοτικό συμβούλιο για επικύρωση και απαλλαγή των εκκαθαριστών.
Έχουν γίνει αυτά; Έχουν πληρωθεί τα χρέη; Έχει έρθει στο δημοτικό συμβούλιο; Έχουν απαλλαγεί οι εκκαθαριστές; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ…
Όταν λέμε εκκαθάριση κ Δήμαρχε στο θεσμό που θέλετε να υπηρετείτε, δεν εννοούμε ‘’θάψιμο’’…“Υπεξαίρεση, κλοπή, Αδιαφορία, ή κάτι άλλο’’;
Κανένας πολίτης με τις στοιχειώδεις ευαισθησίες και την απλή λογική, δεν είναι διατεθειμένος να ανεχθεί κάποια ΑΘΛΙΑ υποκείμενα, που παρασιτικά ζουν σε βάρος των αδύναμων οικονομικά πολιτών.
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ Κ. ΒΑΛΣΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ;
Ο νομοταγής δήμαρχος και οι νομοταγείς συνεργάτες του που ορίζονται ως νομικά πρόσωπα και κύριοι μέτοχοι, μπορούν να στήνουν μαγαζιά και να μην πληρώνουν τους πολίτες με το πρόσχημα της παραχώρησης;
Αν ναι! τότε είστε ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ για τις θέσεις που πληρώνεστε ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.
Επιτυχώς θυμάστε τον εξουσιαστικό σας ρόλο και Ατυχώς ξεχνάτε ποιός είναι ο θεσμικός σας ρόλος και τι υποσχεθήκατε στους συμπολίτες σας και ιδού η απόδειξη.
Ο πρώτος που θα έπρεπε να ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον της συγκεκριμένης διοίκησης και των νομικών της προσώπων, για την όποια κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος είναι ο δήμαρχος και η διοίκηση του
Ο πρώτος που θα έπρεπε να υπερασπιστεί και να διεκδικήσει τα συμφέροντα των συμπολιτών του, ορίζοντας δικηγόρο για τους άνεργους και απλήρωτους εργαζόμενους είναι ο δήμαρχος και η διοίκηση του.
Ο πρώτος που θα έπρεπε να δείξει ακέραιο πρόσωπο προς τους πιστωτές και προμηθευτές για να τον εμπιστευτούν και να συνεχίσουν να τους προμηθεύουν, είναι ο δήμαρχος και η διοίκηση του.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «Αφέντες…της ΚΛΩΤΣΙΑΣ»

Ο Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας ( νόμος 3463/2006 ) στο άρθρο 262 περί λύσεως των Κοινωφελών επιχειρήσεων αναφέρει ότι μετά τον ορισμό του ορκωτού λογιστή παύει αυτοδίκαια η εξουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και τις αρμοδιότητές του ασκούν οι εκκαθαριστές , εκτός από τις αρμοδιότητες που θα κρατήσει το ίδιο το Δημοτικό ή Κοινοτικό Συμβούλιο. Επίσης με τον ορισμό των εκκαθαριστών παύει αυτοδικαίως η εξουσία των ελεγκτών. Οι διοριζόμενοι εκκαθαριστές οφείλουν, μόλις αναλάβουν τα καθήκοντά τους να ενεργήσουν για την απογραφή της περιουσίας της Επιχείρησης.
5. Στην εκκαθάριση διεκπεραιώνονται οι εκκρεμείς υποθέσεις, εισπράττονται οι απαιτήσεις, ρευστοποιείται η περιουσία και πληρώνονται τα χρέη της Επιχείρησης στους πιστωτές κατά προτεραιότητα. Το υπόλοιπο, περιέρχεται στο Δήμο ή την Κοινότητα που έχει συστήσει την Επιχείρηση…»
Κατά την περίοδο της εκκαθάρισης, εάν τα νομικά πρόσωπα συγχωνευτούν, οι εκκρεμείς υποθέσεις και οι πιστωτές μεταφέρονται στο νέο νομικό πρόσωπο, όπου και υποχρεούται την διεκπεραίωση των χρεών προς τους πιστωτές.

1 σχόλιο:

  1. Mηπως μπορουμε να εχουμε υπογραφη στο αρθρο αυτο η ειναι και αυτο ακαλυποπτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή