18/5/12

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Χ. ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ



Μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού του Δήμου μας την Κυριακή 13 Μαΐου.

Ο Ποδηλατικός Γύρος θα ξεκινήσει από την πλατεία Βάρναλη στις 10:30 π.μ., θα διασχίσει την Αργυρούπολη και το Ελληνικό και θα τερματίσει μέσα στο πρώην αεροδρόμιο, στον ελαιώνα που φυτεύτηκε πριν από λίγο διάστημα.

Εγγραφές - Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται την Κυριακή 10:00 π.μ. στην γραμματεία του 2ου Ποδηλατικού Γύρου στο σημείο εκκίνησης (πλατεία Βάρναλη).
Μήνυμα του Δημάρχου, Χρήστου Κορτζίδη

Φίλες & Φίλοι,

Ο Ποδηλατικός Γύρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά και όχι μόνο γεγονότα του δήμου μας. Πέρυσι χιλιάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών βόλταραν στους δρόμους της πόλης μας. Φέτος ο Ποδηλατικός Γύρος μεγαλώνει υπερασπιζόμενος τους ελεύθερους χώρους.

Με αφετηρία την Αργυρούπολη, διασχίζουμε το δήμο και καταλήγουμε μέσα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, εκεί που πριν λίγο καιρό μαζί δημιουργήσαμε το δικό μας Ελαιώνα, σύμβολο ειρήνης & αντίστασης στα σχέδια ξεπουλήματος και τσιμεντοποίησης. Με όπλα μας τις αξίες του αθλητισμού προασπιζόμαστε τη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στον 2ο Ποδηλατικό Γύρο την Κυριακή 13 Μαΐου, σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

Χρήστος Κορτζίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου