31/7/12

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ»… ΒΑΖΕΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ ΟΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 «"ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ" ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ».


Λόγω χώρου η εφημερίδα δεν μπορεί να δημοσιεύσει σε αυτή την έκδοση την απάντηση της διοίκησης και των υπευθύνων της στο χώρο του Κοιμητηρίου μέχρι να συγκεντρώσει και άλλα στοιχεία που αφορούν την καταγγελία της Κας Χαιδεμένου. Στο επόμενο τεύχος θα συζητηθούν πολλές λεπτομέρειες...

Το Δημοτικό Κοιμητήριο είναι ένας χώρος που «ανασταίνει» πολιτικά αυτούς που κάνουν χρηστή διαχείριση και «θάβει» αυτούς που θεωρούν ότι είναι χώρος πολιτικής εκμετάλλευσης…γιατί και οι πεθαμένοι έχουν ψυχή... και ενίοτε φλυαρούν…

«Στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής, ο δήμος ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή θα πρέπει να έχει ενωτικό χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς προς όφελος των πολιτών. Ο ρόλος του δήμου είναι να επισημαίνει την ενότητα της αλληλεγγύης στην τοπική αγορά, να μην προκαλεί εσκεμμένα αθέμιτο ανταγωνισμό, αλλά ούτε και να ευνοεί συγκεκριμένους επαγγελματίες ή πολίτες.

ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ, δεν ακούστηκε καταγγελία μητέρας τριών παιδιών.

"ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ". Και η ΑΡΧΗ ενός ηθικού δημάρχου πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ και κυρίως στους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που έχουν πληγεί από τις πράξεις του.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑ ΧΥΔΑΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - βομβαρδίζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οικογένειες για λογαριασμό των συμφερόντων των ισχυρών.

Στην καταγγελία της η Κα Χαϊδεμένου αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τον άδικο και «αθέμιτο πόλεμο» που άρχισε να δέχεται στην επιχείρηση της από τους πολιτικά προϊστάμενους του δήμου και του Κοιμητηρίου. Εδώ και οχτώ μήνες διατηρεί μια μικρή ατομική επιχείρηση απέναντι από το δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης, το λεγόμενο «Κυλικείο», όπου προσφέρει υπηρεσίες παροχής γευμάτων και ποτών σε τελετές κηδείας και μνημόσυνα.

Περιμένουμε τις τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ.
Επίσης με πολύ αγωνία περιμένουμε και την συνέχεια ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ… αφού το κουτί της Πανδώρας άνοιξε...



-Κ. ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ «Από την έναρξη της δραστηριοποίησης μου άρχισε ένας αθέμιτος πόλεμος ανταγωνισμού από τους υπεύθυνους του Δημοτικού κυλικείου του Κοιμητηρίου με σκοπό να μου κλείσουν την επιχείρηση. Από τον Νοέμβριο του 2011 έως και σήμερα, προσπαθούν να επηρεάσουν τους πελάτες εις βάρος της δικής μου επιχείρησης με παρελκυστικές τακτικές, με παράνομες πρακτικές, με απειλές και μέτρα αθέμιτου ανταγωνισμού βάσει των άρθρων 1 και 2 του νόμου 3959/2011.

Με την καταγγελία μου στην επιτροπή παρέμβασης Ανταγωνισμού και εντός των εξουσιών αυτής, περίμενα ότι θα συμμορφωθούν και θα λειτουργήσουμε σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και ειδικά αυτή τη δύσκολη ώρα που βιώνουν όλες οι οικογένειες που διατηρούν μικρές επιχειρήσεις. Αντιθέτως έσπευσαν μέσω της οικονομικής επιτροπής στις 4/7/2012 να κατεβάσουν την τιμή του καφέ, ενώ τον είχαν 2 ευρώ τον έβαλαν 1 ευρώ. Έπαψαν να τοιχοκολλούν τις κηδείες και τα μνημόσυνα στον εξωτερικό χώρο και για άγνωστους λόγους κάποια γραφεία τελετών που συνεργαζόμαστε όλον αυτό το καιρό δεν μας επιτρέπουν να δώσουμε την προσφορά μας στις οικογένειες των θανόντων

Όπως με (ενημέρωσαν διάφοροι καλοθελητές) δεν θα ησυχάσουν αν δεν μου κλείσουν την επιχείρηση. Το ποια επιχείρηση θα κλείσει και ποιοι λειτουργούν παράνομα θα το δούμε στο μέλλον.

Με την δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου στην εφημερίδα «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ», ζητώ την βοήθεια και την στήριξη των αντιπολιτευτικών παρατάξεων, των συμπολιτών μου και όσων πιστεύουν ότι σε αυτή τη δύσκολη ώρα η αλληλεγγύη είναι το όπλο των αδυνάτων, είναι το όπλο απέναντι σε ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. Η επιχείρηση μου δέχτηκε σοβαρό οικονομικό πλήγμα με τον αθέμιτο ανταγωνισμό που μου προκάλεσαν, αλλά στη ζωή μου έμαθα να αγωνίζομαι τίμια και να μην παραιτούμαι από τις δυσκολίες και τα εμπόδια της ζωής. Μεγαλώνω τρία παιδιά μόνη μου και δεν πρόκειται να επιτρέψω σε κανέναν όσο ψηλά και αν βρίσκεται να χρησιμοποιεί την εξουσία ως μέσο εξόντωσης της επιβίωσης των παιδιών μας.»



«ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ» ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ;

" Ο ανθρώπινος πόνος έχει τιμή;"


ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ

-ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ) ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ;

ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ Η ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ;

ΤΟ «ΚΥΛΙΚΕΙΟ» ΤΗΣ Κας ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ.

1 σχόλιο: