31/7/12

ΣΤΟΝ Α.Ο ΤΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ;

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ «Α.Ο ΔΑΦΝΗ» ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΟΥΡΗ

Κα Ανδρούτσου είναι λυπηρό, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι ο αθλητισμός των νέων στον οργανισμό του δήμου σας, να αφήνετε και την παραμικρή αμφιβολία στους συμπολίτες σας , ότι "κάποια πρόσωπα" λόγω συγγένειας ευνοούνται περισσότερο από άλλα αθλητικά σωματεία. Λόγω χώρου δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε την άποψη του Γ. Σ ΚΡΟΝΟΣ, αλλά στο επόμενο τεύχος θα έχουμε την απάντηση τους, αναλυτικό ρεπορτάζ με τα σωματεία ,τις ώρες και τους χώρους που μοιράζονται οι σύλλογοι. Οι οικογένειες και οι αθλητές των σωματείων περιμένουν την δίκαιη και αξιοκρατική σας παρέμβαση. Ευχόμαστε να μην γίνουμε πάλι μάρτυρες μιας πολιτικής που υποβαθμίζει και τον αθλητισμό και ενισχύει το πελατειακό και σαθρό πολιτικό σύστημα.


Διαμαρτυρία

Αγαπητή Κα Σκορδαλάκη, θέλω να προβάλλω μέσω του εντύπου σας την άσχημη πλευρά πολιτικής έκφρασης του Ο.Π.Α.Π. σχετικά με το δικαίωμα άθλησης των νέων της πόλης μας. Δεν δύναμαι να πιστέψω ότι στόχος του Οργανισμού, είναι η συρρίκνωση της πλειοψηφίας των σωματείων προς όφελος ενός και μόνο σωματείου που λέγεται Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ.

Δεν γίνεται να περιορίζονται οι ώρες άθλησης στα κλειστά γυμναστήρια ...όλων των σωματείων, με αποκορύφωμα το "πετσόκομμα" των ωρών του Α.Ο. ''ΔΑΦΝΗ'' στην Αργοστολίου, για να έχει ο Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ διπλές ομάδες (η δεύτερη με το προσωπείο του Γ.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ) σε δύο κλειστά, με αποκλειστική χρήση του ενός (Ελευθερωτών κι Αγίου Βασιλείου). Αποκλειστική χρήση κλειστών αιθουσών στα σχολεία της Παπάγου κ.α. Δηλαδή, ο Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ έχει δύο ανδρικές ομάδες, δύο εφηβικές, δύο παιδικές κ.ο.κ.

Γιατί; Διερωτάται κάθε νοήμων πολίτης του δήμου μας.

Τόση απληστία;

Σε τι άλλο αποσκοπεί η ανοχή αυτή για να μην πω συμπαράσταση του Οργανισμού;

Γνωρίζει η δήμαρχος τα τεκταινόμενα; Συμφωνεί; κι αν όχι, τι κάνει;

Γνωρίζει το δημοτικό συμβούλιο τον εμπαιγμό που υφίσταται ο δημότης του Αγίου Δημητρίου, κι αν όχι, τι κάνει;

Καλούμε τον πρόεδρο του Ο.Π.Α.Π. ν΄ αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για απόδοση δικαιοσύνης και ισονομίας στον αθλητικό χώρο της Πόλης μας.

Η διοίκηση του Α.Ο. ‘’ΔΑΦΝΗ’’ κι εγώ προσωπικά δεν δεχόμαστε την ανομία αυτή.

Θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο τα δίκαια του συλλόγου μας μέχρι να δικαιωθούμε.


Ο πρόεδρος

Τσούρης Χρήστος



ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


Η κάτωθι επιστολή διαμαρτυρίας θα κοινοποιηθεί προς όλα τα ηλεκτρονικά και μη έντυπα του δήμου μας αλλά και των όμορων δήμων.


Θα ακολουθήσουν κι άλλες επιστολές αναλυτικότερες.


Για όποιον θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, μπορεί στο τηλέφωνο 6932122589 begin_of_the_skype_highlighting 6932122589 end_of_the_skype_highlighting και στο e-mail: daraporou@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου