4/10/12

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ





Άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος

-Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
-Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Η Ελλάδα είναι ...
χώρα υπο ξένη κατοχή. Δεν κυβερνά η Ελληνική Βουλή και η κυβέρνηση που εκλέχθηκε απο το λαό. Κυβερνά η αντιπροσωπεία των ξένων δανειστών τραπεζιτών και τοκογλύφων μέσω της επιβαλλόμενης τρόικας, η οποία καθημερινά με απειλές και εκβιασμούς για τη λήψη μιας ακόμη δόσης, επιβάλλει εξοντωτικά μέτρα εις βάρος του λαού, των ελλήνων εργαζομένων, της ελληνικής κοινωνίας με την συνυπογραφή των ντόπιων συνεργατών τους της ντόπιας τρόικας ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ....

Νόμιμη εξουσία με βάση το Σύνταγμα είναι η εξουσία που απορρέει απο το λαό και στηρίζει τη λαική κυριαρχία.....Σήμερα εξουσιάζουν τη χώρα ξένες δυνάμεις οι οποίοι έχουν ως στόχο και βασικό σκοπό την ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.....

Καθημερινά καταλύονται οι διατάξεις του Συντάγματος επιβάλλοντας μέτρα τα οποία είναι παράνομα και αντισυνταγματικά όπως όλα τα τέλη, χαράτσια μέσω των λογαριασμών της πρώην ΔΕΗ γιατί αν το καταλάβατε καλά σήμερα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΔΕΗ....όπως την ξέραμε Υπάρχουν εργολάβοι οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί στο στρατηγικό αυτό τομέα της ενέργειας, με την έγκριση της κυβέρνησης η οποία ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ.....
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Γ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίου, υπέγραψαν και επέβαλλαν την κατοχή στη χώρα χωρίς την έγκριση του Ελληνικού Λαού, χωρίς καν την έγκριση της Ελληνικής Βουλής. Σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν στη χώρα Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα, μέτρα που εξοντώνουν και εξαθλιώνουν το λαό, χωρίς την έγκρισή του....Όλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ....Πουθενά στον κόσμο δεν γίνονται αυτά που σήμερα επιβάλλονται και εφαρμόζονται στη χώρα μας....Το δυστύχημα είναι οτι ο λαός δεν αντιστέκεται...Και όσο δεν αντιστέκεται τόσο θα περνούν και άλλα μέτρα, που θα οδηγήσουν στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε' Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.
Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου