31/10/12

ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΕΙΣΗΧΘΗ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΦΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΣΤΡΕΣ



Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου εισήχθη μετά την προτροπή των ιατρών του, νοσηλεύεται φρουρούμενος μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών, ο Σπύρος Καρατζαφέρης.
Αν και ο ίδιος αισθάνεται πάρα πολύ καλά, το έντονο στρες του ανησύχησε τους ιατρούς του, για αυτό και θα παραμείνει στο καρδιολογική πτέρυγα του νοσοκομείου ως την Παρασκευή. Mετά τη σύλληψή του ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης και την ολονύχτια ταλαιπωρία, ένιωσε αδιαθεσία και αναγκάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Ο γιατρός του κ. Καρατζαφέρη ήταν μαζί του όλη τη νύχτα και προσπαθούσε ..
να τον πείσει να εισαχθεί στο νοσοκομείο, αφού είχε ανεβασμένη πίεση και ταχυκαρδίες.
Όπως δήλωσε και ο γιατρός του, Θανάσης Βαθιώτης, μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις και την ταλαιπωρία που υπέστη, ένιωσε αδιαθεσία και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.
Εκεί όπως έγινε γνωστό του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε εισαγωγή του στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου.
Νωρίτερα, ο Σπύρος Καρατζαφέρης είχε συλληφθεί έξω από την ισραηλινή πρεσβεία συνελήφθη για συκοφαντική δυσφήμιση του Γιοσάκη!
Ο ίδιος που κρατήθηκε στο ΑΤ Κορυδαλλού και σύμφωνα με τον αδελφό του Γιώργο Καρατζαφέρη που έκανε εκπομπή στις 2.30 τα ξημερώματα στο ΑΡΤ ο Σπύρος είναι αποφασισμένος να πάει στον Κορυδαλλό και να μην πληρώσει το πρόστιμο.
Ο ίδιος ο Σπύρος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι τον συνέλαβαν επειδή έχει στα χέρια τα αποκαλυπτικά έγγραφα που κλάπηκαν από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους.
Μάλιστα ο ίδιος στην χθεσινή εκπομπή έκανε αναφορά τόσο στα σχετικά ντοκουμένα όσο και στην λίστα Λαγκάρντ που επίσης έχει στην διάθεσή-δείτε την εκπομπή του>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου