1/4/13

‘’ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΒΟΜΒΑ…

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ 3 ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ, ΧΑΡΗ ΠΑΣΒΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΡΠΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ...‘’ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ’’ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ
Οι τρείς επικεφαλής των τριών παρατάξεων κ.κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, Χάρης Πασβαντίδης και Γιάννης Τσαρπαλής αποφάσισαν να λύσουν τις όποιες διαφορές τους και να ξαναενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σταματήσουν την φθίνουσα πορεία που έχει πάρει ο δήμος Ελληνικού –Αργυρούπολης.

Στόχος είναι, ενωμένοι, να βγούμε μπροστά με τόλμη και αποφασιστικότητα και να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη.
Από εδώ και εμπρός, ενωμένοι σε μια γροθιά, να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την ανατροπή της φθίνουσας και προβληματικής πορείας του δήμου και να παρέμβουμε αποτελεσματικά σε κάθε τομέα δραστηριότητας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής στον Δήμο.

Γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, να έρθουν και να προτάξουν τα στήθη τους μπροστά, ελάτε να ενώσουμε τα σπίτια μας, τους λογαριασμούς μας, τις γυναίκες μας, για χάρη του κόμματος, φτάνει πια η μονοφαγία!

Την ιστορική αυτή συνάντηση προλόγισαν με θερμά λόγια οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων κ.κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, Χάρης Πασβαντίδης, Γιάννης Τσαρπαλής και ο επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης ο ΧΑΝΣ ΠΟΑΚΙΜ ΦΟΥΧΤΕΛ.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
Οι πεινασμένοι, τα ΚΑΠΗ, οι προδομένοι των Κεντρικών Επιτροπών των 3 παρατάξεων μαζί με τους επικεφαλής τους Γιάννη Κωνσταντάτο, Χάρη Πασαβαντίδη και Γιάννη Τσαρπαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου