23/2/13

ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ.

Φωτογραφία: ΚΟΒΟΥΝ, τα αντικαρκινικά φάρμακα, για την Ελλάδα, λόγω ΧΡΕΟΥΣ.  Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δια στόματος Ολι Ρεν, παραδέχτηκε την διακοπή των  αναγκαίων, αντικαρκινικών φαρμάκων, από Γερμανική Εταιρεία, στο Ελληνικό Δημόσιο. (Και τα ελληνικά Νοσοκομεία κατ’ επέκταση.) Προηγήθηκε, ερώτηση Ευρωβουλευτή, προς τον, εν λόγω Επίτροπο, για το πώς, επιτρέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την, κατά προτεραιότητα, εξόφληση, των δανειστών της Ελλάδας με αποτέλεσμα, το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, να στερείται, των αναγκαίων επιχορηγήσεων για την συνέχιση, της ομαλής προμήθειας φαρμάκων για τον πληθυσμό. Η άτεγκτη απάντηση του Επιτρόπου, αναφέρεται, σε «αποφυγή συσσώρευσης νέων οφειλών, ως προτεραιότητα, του προγράμματος.» ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ έτσι, την Γερμανική Εταιρεία, επιρρίπτοντας ευθύνες, ΜΟΝΟ στην ελληνική πλευρά. Ακόμη και η διατύπωση, της, εν λόγω απάντησης, είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ. Κατ’ αυτούς, η αρρώστεια και ο πόνος των ανθρώπων, υποσκελίζεται, από «προτεραιότητες» και Προγράμματα! Καμμία λέξη συμπόνοιας, ή συμπάθειας, για τους Ελληνες Καρκινοπαθείς. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεν δέχτηκε, την καθιέρωση της Αρχής, της «κατάστασης ανάγκης».  Οτι δηλαδή οι ανάγκες των πληθυσμών για επιβίωση, υγεία, αξιοπρέπεια και εθνική κυριαρχία, προηγούνται, των επαχθών χρεών, των δανειστών. Αυτό ζητά εδώ και καιρό, η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» έχοντας ήδη προσφύγει, γι’ αυτό το θέμα, στο Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με αντίδικο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» (απόσειση του χρέους), είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.  Και ο τρόπος που θα γίνει πράξη, περνά τώρα, ΜΟΝΟ, μέσα από την δύναμη της θέλησης των πολιτών. Συλλέγουμε ένα εκατομμύριο υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών για την «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ». Είμαστε ήδη περίπου 83.200.  Υπόγραψε και σύ.  Δώσε ΦΩΝΗ στην ελπίδα σου. www.1millionsignatures.eu  www.seisachtheia.gr
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δια στόματος Ολι Ρεν, παραδέχτηκε την διακοπή των αναγκαίων, αντικαρκινικών φαρμάκων, από Γερμανική Εταιρεία, στο Ελληνικό Δημόσιο. (Και τα ελληνικά Νοσοκομεία κατ’ επέκταση.)
Προηγήθηκε, ερώτηση Ευρωβουλευτή, προς τον, εν λόγω Επίτροπο, για το πώς, επιτρέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την, κατά προτεραιότητα, εξόφληση, των δανειστών της Ελλάδας με αποτέλεσμα, το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, να στερείται, των αναγκαίων επιχορηγήσεων για την συνέχιση, της ομαλής προμήθειας φαρμάκων για τον πληθυσμό.
Η άτεγκτη απάντηση του Επιτρόπου, αναφέρεται, σε «αποφυγή συσσώρευσης νέων οφειλών, ως προτεραιότητα, του προγράμματος.»
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕ έτσι, την Γερμανική Εταιρεία, επιρρίπτοντας ευθύνες, ΜΟΝΟ στην ελληνική πλευρά.
Ακόμη και η διατύπωση, της, εν λόγω απάντησης, είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ.
Κατ’ αυτούς, η αρρώστεια και ο πόνος των ανθρώπων, υποσκελίζεται, από «προτεραιότητες» και Προγράμματα!
Καμμία λέξη συμπόνοιας, ή συμπάθειας, για τους Ελληνες Καρκινοπαθείς.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεν δέχτηκε, την καθιέρωση της Αρχής, της «κατάστασης ανάγκης». Οτι δηλαδή οι ανάγκες των πληθυσμών για επιβίωση, υγεία, αξιοπρέπεια και εθνική κυριαρχία, προηγούνται, των επαχθών χρεών, των δανειστών.
Αυτό ζητά εδώ και καιρό, η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» έχοντας ήδη προσφύγει, γι’ αυτό το θέμα, στο Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, με αντίδικο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ» (απόσειση του χρέους), είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. Και ο τρόπος που θα γίνει πράξη, περνά τώρα, ΜΟΝΟ, μέσα από την δύναμη της θέλησης των πολιτών.
Συλλέγουμε ένα εκατομμύριο υπογραφές Ευρωπαίων πολιτών για την «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ».
Είμαστε ήδη περίπου 83.200.
Υπόγραψε και σύ. Δώσε ΦΩΝΗ στην ελπίδα σου.
www.1millionsignatures.eu www.seisachtheia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου