22/2/13

''Η ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΗ ΒΟΥΛΙΆΖΕΙ... ΕΠΕΣΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΛΗΣ ''ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑΣ''

Στο ''έλεος'' του θεού οι κάτοικοι και τα μαγαζιά στην Ηλιούπολη.

Άνοιξαν τα ουράνια και φάνηκε το ανύπαρκτο έργο της δημοτικής αρχής
Μέχρι δέντρο έπεσε από την ισχυρή βροχόπτωση σε ιδιωτικό ΙΧ δημότη στην οδό Δροσίνη στο Χαλικάκι
Η δυνατή βροχόπτωση που ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες, δημιούργησε πολύ γρήγορα σοβαρά προβλήματα στις κεντρικές λεωφόρους και στους δρόμους της Ηλιούπολης.

Από την Λ. Ειρήνης έως την κεντρική πλατεία , την Σ. Βενιζέλου, την Μ. Αντύπα, την Αγία Μαρίνα, την Πατριάρχου Γρηγορίου, την Αρχιμήδους, την Δημοκρατίας και πολλές άλλες περιοχές μετατράπηκαν σε χείμαρρους.

Τα νερά κατάπιαν πλατείες και πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφορικό χάος.

Για άλλη μια φορά, έρχονται τα καιρικά φαινόμενα, για να αποδείξουν του λόγου το αληθές. Προεκλογικές υποσχέσεις που έμειναν στα χαρτιά

Ενώ οι δημότες πληρώνουν, δεν έχει γίνει ο καθαρισμός και η συντήρηση των φρεατίων, οπότε σε χρόνο μηδέν η Ηλιούπολη γίνεται Βενετία.

Τα τηλέφωνα σε Πυροσβεστική, καθαριότητα και δημοτική αστυνομία έσπασαν το ρεκόρ. Περιμένουμε τα πλήρη στοιχεία από την Πυροσβεστική και δήμο για τυχόν σοβαρά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήθηκαν σε υπόγεια και μαγαζιά και πεζούς.
Η βροχή συνεχίζεται με χαμηλότερη ένταση αυτή τη στιγμή.

Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και πόλης αντί να βρίσκονται έξω στην πόλη...εκτελούν χρέη τηλεφωνήτριας ...

2 σχόλια:

  1. Όχι ότι τα κάνει όλα καλά και άγια ο Βαλασόπουλος (έχει αποτύχει, αλλά δεν το καταλαβαίνει), αλλά είναι κάτι παραπάνω από υπερβολικό και προπαγανδιστικό το παραπάνω άρθρο.
    Η σημερινή κακοκαιρία δεν έχει προηγούμενο από το 1961 έως σήμερα και αυτό αποδεικνύεται και από την έκταση των ζημιών ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ!
    Εδώ στην Ηλιούπολη ήμασταν απόλυτα τυχεροί που οι ζημιές ήταν μόνο αυτές που αναφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ζήτημα είναι να μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα πραγματικό γεγονός από την προπαγάνδα...Δεν θέλω να ρίξω νερό στον μύλο της προπαγάνδας που υπονοείτε, αλλά όταν τα φρεάτια δεν καθαρίζονται και δεν συντηρούνται, όπως και στον δήμο Αλίμου, τα προβλήματα διογκώνονται και οι επιπτώσεις ενίοτε μπορεί να έχουν άσχημο τέλος, όπως με την νεαρή κοπέλα στο Χαλάνδρι.
    Οι συνθήκες διαβίωσης σε κάθε πόλη, δεν είναι θέμα τύχης...
    Σας ευχαριστούμε για την άποψη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή