12/2/13

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...Παραμένει ως σκέψη και μόνο, η εξαγγελία του Υπουργείου Υποδομών για μειωμένη τιμή στις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του μηνός Μαρτίου του ΟΑΣΑ, λόγω των πολυήμερων απεργιών στα Μέσα Μαζικής ΜεταφοράςΣύμφωνα με το γραφείο τύπου του ΟΑΣΑ, η διοίκηση του Οργανισμού έχει γνώση της εξαγγελίας, δεν έχει όμως λάβει καμία συγκεκριμένη εντολή από το Υπουργείο για το πώς θα εκδοθούν οι κάρτες του ερχόμενου μήνα.

Το θέμα συζητήθηκε έντονα το πρώτο πενθήμερο του Φεβρουαρίου, όταν οι επιβάτες προμηθεύτηκαν τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών χωρίς έκπτωση και ενώ ήταν στην κορύφωσή της η συζήτηση για αποζημίωσή τους λόγω των απεργιών σε μετρό, τραμ και λεωφορεία τον Ιανουάριο.

Τότε διέρρευσε η σκέψη, από την πλευρά του Υπουργείου Υποδομών, να εκδοθούν με έκπτωση 12-15 ευρω οι κάρτες του μηνός Μαρτίου.

Ο προβληματισμός ήταν αν η έκπτωση θα ισχύει για τις μέρες πλήρους ακινητοποίησης των μέσων ή για οποιαδήποτε απεργία ή στάση εργασίας μέσου του ΟΑΣΑ, καθώς και αν θα πρόκειται για ένα μέτρο που θα εφαρμοστεί άπαξ για τις απεργίες του Ιανουαρίου ή αν θα καθιερωθεί ως πάγια πολιτική του οργανισμού.


Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου