14/5/13

ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


Αδωνις Γεωργιάδης: Ο σύγχρονος πολιτικός κλόουν και ο μεγαλύτερος Υβριστής του Ελληνικού Εθνους!Αδωνις Γεωργιάδης: Ο σύγχρονος πολιτικός κλόουν και ο μεγαλύτερος Υβριστής του Ελληνικού Εθνους!



Ενας αδίστακτος μαφιόζος της σύγχρονης πολιτικής σκηνής, ένας τυχάρπαστος σαλτιμπάγκος που απο τηλε-βιβλιοπώλης της αρπαχτής, έφτασε μέχρι το αξίωμα του Υπουργού, ελέω Γεωργίου Καρατζαφέρη...

Είναι ο άνθρωπος που εξύβρισε και εξακολουθεί να υβρίζει με την εμετική ρητορική του, ό,τι ιερό και όσιο έχει αυτός ο λαός...

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Θα μπορούσα να γράψω τόσα για το υποκείμενο αυτό της σύγχρονης πολιτικής ζωής, όσα δεν μπορεί να χωρέσει καν η σελίδα ετούτη του ιστολογίου.

Είναι αδύνατον αυτός ο άνθρωπος να χωρέσει σε πέντε-δέκα αράδες γραπτού λόγου. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του και η αμετροέπεια του λόγου του, δεν μπορεί να καταμετρηθεί εύκολα απο κάποιον ιστορικό. Και όμως, αυτός ο απίθανος σβίγγος, όχι μόνο επιβιώνει, όχι μόνο γίνεται υπολογίσιμος παράγοντας του πολιτικού βίου, αλλά μέσα απο τον εμετικό του λόγο, την τσιριχτή του φωνή και το απύθμενο θράσος του, κατορθώνει και επιβάλλεται σε οποιονδήποτε θελήσει να του αντιπαρατεθεί...

Θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να ισχυριστεί πως η περίπτωσή του χρήζει άμεσης...ψυχιατρικής εποπτείας. Και δικαίως. Ομως, εδώ είναι...Ελλαδιστάν, δεν είναι παίξε-γέλασε. Και στο Ελλαδιστάν αυτό, οι μόνοι που μπορούν να επιβιώνουν και μάλιστα με τη σχετική τους άνεση, είναι ακριβώς αυτού του είδους οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι του ύφους και του βεληνεκούς του Αδωνι Γεωργιάδη.

Ο άνθρωπος αυτός επίσης, τυγχάνει να είναι και το...αγαπημένο παιδί των παραθύρων των τηλε-καναλιών. Εχει γίνει η ...αγαπημένη τηλε-περσόνα όλων των δημοσιογραφίσκων της δεκάρας, που κάνουν τις πρωινες ενημερωτικές εκπομπές. Απο τον Σκάι του Αλαφούζου ώς τον ΑΝΤ-1 του Κυριακού, ο Αδωνις Γεωργιάδης περιφέρεται απο παράθυρο σε παράθυρο, διαλαλώντας την απαίσια λεκτική πραμάτεια του.

Δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει ή να εκφράσει τουλάχιστον μιαν αντίθετη προς αυτόν, άποψη. Θα τον...κόψει ο Αδωνις στην πρώτη φράση. Θα τον...επαναφέρει άμεσα στη δική του...εικονική πραγματικότητα, επιδιώκοντας τον άμεσο εκνευρισμό του συνομιλητή του και την απόλεια του ειρμού της σκέψης του. Κλασσικό δείγμα ερποντος φασιστοειδούς, που προσπαθεί να καλύψει την κενότητα των λόγων του και την τεράστια ανασφάλειά του, χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη μέθοδο της καπέλωσης . Ενα εργαλείο που του είναι ιδιαίτερα χρησιμο και που, απ ό,τι φαίνεται, λειτουργεί καλά...


Ο Αδωνις Γεωργιάδης ασφαλώς και δεν είναι τυχαίος σε μια χώρα όπως το σύγχρονο...Ελλαδιστάν. Σε ένα κράτος του οποίου η έννοια "δημοκρατία" καταντάει να είναι το...γελοίον του πράγματος, οι μόνοι που μπορούν να επιβιώσουν μέσα στην πολιτική αρένα είναι οι μηδενικοί. Ο Γεωργιάδης ασφαλώς και ανήκει σε αυτούς. Είναι σάρκα απ τη σάρκα τους. Με μια ίσως ουσιώδης διαφορά: Οτι αυτός ΞΕΡΕΙ τι ακριβώς είναι ο ίδιος και ΠΩΣ μπορεί να εξοβελίζει τους αντιπάλους του. Οι υπόλοιποι, απλώς μεταχειρίζονται τις πεπατημένες του παρελθόντος χωρίς πάντα να επιτυγχάνουν. Ο Γεωργιάδης όμως ποτέ.

Ο Γεωργιάδης είναι αυτό που θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει με σχετική ευκολία, ως το "Αυγό του φασιστικού Φιδιού". Το υποκείμενο αυτό, σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να επιβιώσει, εαν η Ελλάδα βρισκόταν σε πολύ καλύτερη μοίρα απο αυτήν που βρίσκεται σήμερα. Ανθρωποι σαν τον Γεωργιάδη επιβιώνουν μόνο σε καταστάσεις όπου κυριαρχεί ο έρπων Φασισμός. Και σήμερα, οι καταστάσεις αυτές είναι κυρίαρχες σε όλο το μήκος και το πλάτους του ελλαδικού χώρου.

Η περίπτωσή του είναι σχεδόν ίδια και απαράλλαχτη με εκείνη του μακαρίτη Ευάγγελου Γιαννόπουλου. Ο Γιαννόπουλος, υπήρξε ο μπροστάρης του πράσινου φασισμού που εφάρμοσε με επιτυχία ο μέντοράς του, Ανδρέας Παπανδρέου. Με τη διαφορά οτι ο Γιαννόπουλος δεν υπήρξε απλώς ο κλόουν του ΠΑΣΟΚοεθνικοσοσιαλισμού. Ηταν κάτι πολύ περισσότερο απ αυτό. Ηταν "αρχηγός" όλου του τάγματος των "πρασινοφρουρών" και ο γνήσιος εκφραστής του παπανδρεικού μηδενισμού.

Χωρίς τον Γιάννόπουλο, το ΠΑΣΟΚ τις δύσκολες μέρες του 88 και 89, ήταν αδύνατο να επιβιώσει. Η ΝΔ όμως του Αντώνη Σαμαρά, μπορεί κάλλιστα να επιβιώσει χωρίς τον Γεωργιάδη. Γιατί ο Γεωργιάδης είναι απλώς ένα εργαλείο της στην υπόθεση της επιβολής του νέου στάτους κβό που θέλει να εφαρμόσει, υπο τον μανδύα της ευρωπαικής γερμανοκεντρικής Τάξης Πραγμάτων. Ενα εργαλείο χρήσιμο, όπως η τανάλια στα χέρια του μάστορα που δένει τα σίδερα του σκυροδέματος μιας οικοδομής.


Ο Γεωργιάδης δεν επελέγη τυχαία απο τον Αντώνη Σαμαρά για να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία. Ούτε ασφαλώς και η επιλογή του ομοιδεάτου του Βορίδη. Ο Σαμαράς ήθελε μέσω του Γεωργιάδη, να περάσει αυτά που οποιοσδήποτε άλλος βουλευτής ή μέλος του κόμματός του ήταν αδύνατο να κατορθώσει. Ο Γεωργιάδης είναι η απόλυτη έκφραση της λαικίστικης μαύρης Δεξιάς, η οποία και αιματοκύλισε τον τόπο με την αρρωστημένη, παράλογη και πέραν πάσης λογικής νοοτροπία της. Επομένως, για τον Σαμαρά και την παρέα του, δεν μπορούσε να βρεθεί πιο χρήσιμο εργαλείο επικοινωνιακής πολτικής του πλέον αισχύστου λαικίστικου μοτίβου απο αυτόν. Ο Σαμαράς γνωρίζει επ ακριβώς τί μπορεί και τι δεν μπορεί ο Γεωργιάδης. Και τον χρησιμοποιεί ανάλογα.

Το "ελληνοειδές" αυτό, είναι ασφαλέστατα η Ντροπή και το Ονειδος μιας πατρίδας που θέλει να φέρει το ιερό όνομα της Ελλάδας. Και μόνο το γεγονός οτι είχε φτάσει να...επιπλήξει τους ...νεκρούς απο ασφυξία φοιτητές της τραγωδίας της Θεσσαλονίκης τον περσινό χειμώνα, φτάνει και περισσεύει για να τον κατατάξει κάποιος στους πολιτικούς παράφρονες. Αυτό όμως καθ' αυτό το γεγονός, δεν είναι παρα η κορυφή του παγόβουνου της φασιστικής αύρας που τείνει να τυλίξει την Ελλάδα. Οσο κατρακυλάει κανείς απ την κορφή αυτού του παγόβουνου προς τη βάση του, τόσα περισσότερα ανακαλύπτει, τόσο περισσότερο μολύνεται απο τη σήψη και τη σαπίλα.


Πολλές φορές θα μπορούσε να αναρωτηθεί ο μέσος σκεπτόμενος Ελληνας, γιατί χρησιμοποιείται ο Γεωργιάδης απ τα κανάλια, ως ο...αντίλογος σε κάθε πράξη και σε κάθε λόγο αντίστασης που επιχειρείται να ακουστεί μέσα απ αυτά. "Μήπως ...πληρώνει για να εφανίζεται;", θα μπορούσε επίσης να αναρωτηθεί κάποιος άλλος. Μην κουράζεστε, την απάντηση την έχει ήδη δώσει ο περίφημος - και μη εξαιρετέος - Νίκος Ευαγγελάτος μέσα απο την εκπομπή του: "Μα γιατί ο Γεωργιάδης "πουλάει"!

Ο Γεωργιάδης γνωρίζει οτι...πουλάει (έτσι κι αλλιώς την τέχνη τη γνωρίζει καλά απο τότε που πούλαγε τα πεμπτοκλασσάτα ελληνοειδή βιβλία του), όπως επίσης γνωρίζει σε απόλυτο βαθμό και τη ...θεωρία του "πατέρα" της βρόμικης προπαγάνδας Γιόζεφ Γκαίμπελς. Οσο περισσότερο προμοτάρει τον εαυτό του, ακόμη κι οταν αυτός βάλλεται απο παντού, τόσο πιο...δημοφιλής γίνεται! Οσο περισσότερη μαύρη προπαγάνδα βγάζει το στόμα του, τόσο περισσότερο μεγαλώνει το στάτους του στην πολιτική ζωή. Οσο περισσότερο λοιδωρείται και λοιδωρεί, τόσο αναπτύσσεται η μηδενιστική του προσωπικότητα.

Τον Γεωργιάδη τον φοβίζει περισσότερο απ όλα ένα πράγμα: Το να μην ασχολείται κανείς μαζί του! Αυτό στην κυριολεξία τον πεθαίνει, τον σκοτώνει. Θυμάμαι όταν έιχε έρθει εδώ στη Μελβούρνη, λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Ηξερε οτι θα γινόταν δέκτης...πολλών γιουχαισμάτων απο τους ομογενείς, πράγμα που συνέβη. Οπως ήξερε οτι θα γινόταν και δέκτης πολλών επευφημιών. Εγώ υπήρξα απο τους πρώτους, απο αυτούς που τον γιουχάισαν. Και θυμάμαι το βλέμμα του, που θα μου μείνει αξέχαστο: Το βλέμμα του παρανοικού, όταν νοιώθει πως ...όλα πάνε καλά! Οτι...πετυχαίνει τους στόχους του!...

Στ' αλήθεια, δε ξέρω τι άλλο να προσθέσω γι αυτόν τον ελεεινό και θρασύδειλο ΑΛΗΤΗ της πολτικής μας ζωής. Ισως όμως το κάνει 'ένας 'άλλος αγωνιστής, ο Παναγιώτης Αποστόλου, συγγραφέας και δημοσιογράφος, συνεργάτης των ιστολογίων "Aegeantimes.gr" "Ελληνικό Φαινόμενο" και άλλων.

Παραθέτω εδώ μια επιστολή διαμαρτυρίας και παρέμβασης που είχε στείλει πριν απο ένα μηνα περίπου στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ωρα", στην οποία ο Γεωργιάδης είχε παραχωρήσει συνέντευξη. Και στην κυριολεξία, ο Αποστόλου τον...τοποθετεί στην ...επ' ακριβή του θέση. διαβάστε την, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Μιας και ο Αποστόλου κυριολεκτικά τον...ξεβρακώνει, ξεσκεπάζοντας την...αβάσταχτη ελαφρότητα του μηδενισμού του...

Απάντηση σε Αδωνι Γεωργιάδη για συνέντευξή του στην "Ε.Ω" της 6ης Απριλίου 2013

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Κε Διευθυντά,


Στο φύλλο του Σαββάτου 6 Απριλίου 2013 της έγκριτης εφημερίδος σας, δημοσιεύεται εκτενής συνέντευξη του βουλευτού της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη (πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ). Δεν θα είχα κανένα λόγο να παρέμβω στα όσα πραγματεύεται σ΄ αυτήν ο πρώην σύνορκός μου στο ΛΑΟΣ, αν αυτά είχαν έστω και κάποια σχέση με την πραγματικότητα, γιατί η καμήλα δεν κοιτά την καμπούρα της παρά μόνο τις άλλες καμπούρες.

Προτίθεμαι, λοιπόν, να θίξω κάποια από αυτά τα σημεία, σεβόμενος την ανάγκη για έγκυρη πληροφόρηση των πολυπληθών αναγνωστών σας, με σεβασμό στον πολύτιμο χώρο της φιλόξενης εφημερίδας σας.

Ισχυρίζεται ο Άδωνης Γεωργιάδης, ότι στην Κύπρο ο «αριστερός» Χριστόφιας, «κατάφερε σε 5 χρόνια να μεγαλώσει το χρέος σχεδόν κατά 20%, να μεγαλώσει την ανεργία κατά 100%....» κλπ. Προφανώς, ο κ. Γεωργιάδης διαθέτει πολύ ισχνή μνήμη και παραβλέπει, πως αυτά για τα οποία κατηγορεί τον Χριστόφια τα έχουμε στην Ελλάδα υποστεί σε πολύ πιο βαριά μορφή.

Θα του θυμίσω, πως ο Κώστας Καραμανλής κατά την περίοδο 2004-2009 (του οποίου υποστηρικτής ήταν ο Άδωνης, όταν ο Άδωνης υπερασπιζόταν την πολιτική της υποταγής του ΛΑΟΣ στην πολιτική της γαλάζιας πολυκατοικίας της ΝΔ, στις συνεδριάσεις του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, στο οποίο επί σειρά ετών μετείχε εκείνος όπως και ο υπογράφων), αύξησε το δημόσιο χρέος κατά 100%.

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς, στο κόμμα του οποίου ανήκει ο Άδωνης Γεωργιάδης, μέσα σε λίγους μήνες διακυβέρνησης της χώρας εκτίναξε την ανεργία κατά 300%. Σε ποιους απευθύνεται τέλος πάντων ο Άδωνης; Δυστυχώς, για εκείνον, υπάρχουν αναγνώστες της Ελεύθερης Ώρας που έχουν μνήμη και γνώση, οι οποίοι βιώνουν την πολιτική της εξαθλίωσης στο πετσί τους από την κυβέρνησή του και αυτούς δεν μπορεί να τους περιφρονεί.

Σε άλλο σημείο αυτής της απάντησής του, αναφέρει: «…επίσης ψήφισε το PSI των ελληνικών ομολόγων χωρίς να απαιτήσει κάλυψη των ζημιών…».
Όμως, ο Άδωνης Γεωργιάδης με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Στουρνάρα δεν ξέρανε τι ακριβώς θα συμβεί στην Κύπρο με το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, όταν με περισσή προθυμία προώθησαν σε υπερκομματικό επίπεδο; Δεν ξέρανε, ότι οι κυπριακές τράπεζες ήταν βαριά εκτεθειμένες στα ελληνικά ομόλογα; Τι έκαναν για να προστατέψουν την Κυπριακή Δημοκρατία; Συνεπώς, η κυβέρνησή τους παρέσυρε την Κύπρο στη σημερινή τραγική κατάσταση και έχουν το θράσος να κομπάζουν και από πάνω!

Ισχυρίζεται ο Άδωνης Γεωργιάδης πως: «η πρώτη συμφωνία του Eurogroup, όπως τελικά εξελίχτηκαν τα πράγματα, ήταν μια καλή συμφωνία για την Κύπρο…ο Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να πείσει τους βουλευτές της κυπριακής Βουλής και ως αποτέλεσμα ήταν το ανεύθυνο ΟΧΙ χωρίς εναλλακτικό σχέδιο…αποτέλεσμα αυτού είναι η Γερμανία να τιμωρήσει την Κύπρο για να την καταστήσει πανευρωπαϊκό παράδειγμα προς αποφυγήν και την οδήγησε στην δεύτερη απόφαση του Eurogroup».

Αυτές οι πολιτικές θέσεις του κ. Γεωργιάδη είναι άκρως επικίνδυνες και προσβλητικές για την νοημοσύνη του λαού μας.
Από πότε κ. Άδωνι η καταλήστευση των αποταμιεύσεων του κυπριακού λαού και των λοιπών καταθετών ήταν μια καλή συμφωνία;
Αλλά εν πάση περιπτώσει, γιατί δε μας λέει τι έπραξε η μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση, το έργο της οποίας μετά μανίας υπερασπίζεται;


Γιατί αποδεχτήκανε την αρχική πρόταση που περιελάμβανε κούρεμα και ποσών κάτω των 100 χιλ. ευρώ;
Αυτή ήταν η καλή συμφωνία;


Γιατί δεν ασκήσανε βέτο στο Eurogroup της προπερασμένης Παρασκευής, προκειμένου να προστατέψουν την κυπριακή οικονομία;
Πού είναι η Ελληνική συμπαράσταση στους ομοεθνείς μας Κυπρίους; Φωνάξανε για άλλη μια φορά, πως η Κύπρος κείται μακράν;



Γιατί δεν υπήρχε planB, στο σύσσωμο περήφανο ΟΧΙ της κυπριακής βουλής; Και για το οποίο ο κ Άδωνης είναι ανεύθυνος να σχολιάζει. Τι στο διάβολο συζήτησαν Σαμαράς – Αναστασιάδης στη συνάντηση των Αθηνών, αμέσως μετά την εκλογή του δευτέρου; Γιατί δεν ασκήθηκε καμιά πίεση από την Ελληνική κυβέρνηση προς τους «εταίρους» της ΕΕ;

Βέβαια, σε αυτό που θα συμφωνήσω μαζί του είναι, πως η Γερμανία θέλησε να τιμωρήσει ένα μικρό «εταίρο» που σήκωσε το ανάστημά του, δηλαδή την Κύπρο, προκειμένου να την καταστήσει πανευρωπαϊκό παράδειγμα προς αποφυγήν.
Σε αυτή την ενωμένη Ευρώπη πιστεύει ο Άδωνης και η τρικομματική κυβέρνησή του;
Στην ενωμένη Ευρώπη που ο ισχυρός προς όφελός του, τιμωρεί τον αδύνατο;
Που ο ισχυρός «εταίρος» μεταχειρίζεται τον αδύνατο «εταίρο» ως δανειολήπτη και όχι ως ισότιμο εταίρο, όπως άλλωστε προβλέπεται;
Μήπως, η μνημονιακή-τρικομματική κυβέρνηση σχεδίασε την καταστροφή της Κύπρου με τους νεοφιλελεύθερους της κυβέρνησης της Γερμανίας;
Μήπως η απόλυτη υποταγή τους στη Μέρκελ αγγίζει τα όρια της Προδοσίας;

Ισχυρίζεται ο Άδωνης Γεωργιάδης, πως εάν η Ελλάδα δεν είχε υπογράψει τα μνημόνια θα είχε την τύχη της Κύπρου. Αυτή η θέση είναι υποτελής και προβοκατόρικη και απευθύνεται μόνο σε χαχόλους. Επιδοκιμάζει και νομιμοποιεί την καταλήστεψη και την εξαθλίωση της Ελλάδας, την λεηλασία του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου, με σκοπό να την καταστήσει εσαεί αποικία χρέους της Γερμανίας.

Τον παραδίδω στην λαϊκή οργή και την περιφρόνηση.

Επίσης, οφείλω να επισημάνω την αμετροέπεια του ανδρός, ο οποίος φρονεί, ότι έχει αποτιμηθεί το κόστος της Μικρασιατικής περιπέτειας και καταστροφής. Ή μήπως, επιχειρεί να αναβιώσει με τραγικούς συνειρμούς τα υπολείμματα του Μικρασιατικού Ελληνισμού στη σημερινή Ελλάδα;

Όσον αφορά τις τοποθετήσεις του για την αποχώρησή του από τον πάλαι ποτέ ισχυρό Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ), ο λόγος της αποχώρησής του ήταν ένας και μόνος. Από την πρώτη στιγμή που προσχώρησε στο ΛΑΟΣ, πιστεύω, πως κύριο μέλημά του ήταν να μπορέσει με την νεοταξική και νεοφιλελεύθερη ρητορική και πολιτική του (για την οποία δημόσια τον κατήγγειλα καθώς και τον Βορίδη και ήταν ο λόγος διαγραφής μου από το κόμμα) να εγκλωβίσει τον πατριωτικό χώρο και στο τέλος να τον διαλύσει.

Ο κ. Άδωνης Γεωργιάδης και ο κ. Μάκης Βορίδης υπήρξαν ο Δούρειος Ίππος του Συστήματος στα σπλάχνα του ΛΑΟΣ και σήμερα επιχαίρουν για την πλούσια ανταμοιβή τους!!!

Κε Διευθυντά,

Προφανώς και δεν περιμένω απάντηση από τον κ. Γεωργιάδη. Αν όμως, θελήσει να απαντήσει να είστε σίγουρος, πως θα λάβει εκ νέου την πρέπουσα ανταπάντηση.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Αποστόλου
Πρώην Αναπληρωτής Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ (2004-2007)
Εγώ τι άλλο να προσθέσω. Τα είπε όλα ο αγαπητός κύριος Αποστόλου, του οποίου άρθρα έχω δημοσιεύσει εδώ στο ιστολόγιο κατα καιρούς...

Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν είναι τίποτε άλλο, παρα ακόμα ένα σύγχρονο σκουπίδι του ελληνικού πολιτικού βίου ανάμεσα στα υπόλοιπα που κάθονται στα έδρανα της Βουλής. Το θέμα δεν είναι πότε και εαν θα εξαλειφθεί απο την πολιτική ζωή το εν λόγω σκουπίδι, το θέμα είναι αν θα βρεθεί κάποτε ένας χριστιανός να πάρει μια σκούπα και να καθαρίσει όλα αυτά τα υπάρχοντα σκουπίδια απο κεί μεσα... Mαζί με δαύτον...
eleftheriskepsii.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΄Λογια,ύβρεις,χαρακτηρισμοί κανενα στοιχειο καμμια συγκεκριμενη καταγγελεια.Καταφερατε να μας κανετε θερμους υποστηρικτες του Άδωνη.Συγχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή