14/5/13

ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ...ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΡΥΠΑ..ΣΟΚ


και στα λατινικά TRYPA…SOK
Αποστολικά και... άλλα

= Σας αποκαλύπτω με ιδιαίτερη χαρά το νέο όνομα του δια...σπασμένου ΠΑΣΟΚ του ΑΝΤΡΕΑ. Θα ονομάζεται ΤΡΥΠΑ...ΣΟΚ και στα λατινικά TRYPA...SOK. Το ΤΡΥΠΑ θα το πάρει ο Γιώργος και το ΣΟΚ ο Βαγγέλης.
= Ποιον αποκαλούν Θόδωρο καμένο και γιατί; Κάτσε καλά, γιατί θα σε στείλω στου ΠΑΓΚΑΛΟΥ την πυρά.
= Δυστυχώς, η ηλιθιότητα έφυγε από τα ανθρώπινα κεφάλια και πήγε twitter. Πάμε twitter, που θα 'λεγε κι ο Λάκης.
= Ξαναρωτώ: Τα λεφτά που εισέπρατταν οι συνεργάτες του Γιώργου τα δήλωναν στην εφορία;
= Αντί να κάνουν θέμα τους φτωχοπεινασμένους Έλληνες, κάνουν θέμα και θέαμα πώς κολυμπάει η κυρία Μενεγάκη, η οποία κολυμπάει στο χρήμα, επειδή κάνει ακριβώς κάτι ηλίθιους δημοσιογραφίσκους να σχολιάζουν το μαγιό της και τον .... της.
= Όταν ανοίγεις την τρύπα του άλλου, πέφτεις ο ίδιος μέσα. Σοσιαλιστικό γνωμικό της Διεθνούς του Γιώργου. Μήπως εκείνοι οι έλεγχοι των έξι εταιρειών στο ΠΑΣΟΚ βρήκαν αν δόθηκε το ένα εκατ. ευρώ στους πυρόπληκτους του Νομού Ηλείας ή πήγε υπέρ ποδηλάτων;
= Το καλαμπούρι με τα παραστατικά στα κόμματα καλά θα κάνει να σταματήσει, διότι όλοι γνωρίζουν ότι και εκείνοι τα ίδια κάνουν.
= Πώς, αλήθεια, πλήρωνε το ΠΑΣΟΚ τα ταξίδια του Γιώργου στο εξωτερικό εκτός Ε.Ε.; Έπαιρναν συνάλλαγμα; Και ποιος το δήλωνε; Έκοβαν τιμολόγια, και σε ποιο ΑΦΜ; Πράγματι δεν γνωρίζω και ίσως έχω και κάποια αφέλεια. Η αφέλεια όμως καμιά φορά βγάζει λαβράκια. Τι γίνεται όταν είναι και πρωθυπουργός; Ποιος πληρώνει τότε; Ποιος φωστήρας θα μας φωτίσει;
= Είπα ΦΩΣΤΗΡΑΣ και μου είπε κάποιος από το πρώην Υπουργικό του Γιώργου ότι φωστήρα αποκαλούσαν τον τσάρο της οικονομίας Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Και όταν τον ρώτησα γιατί, μου απάντησε ότι όπως ο Φωστήρας ήταν τότε ο φονεύς των μεγάλων ομάδων, έτσι και ο τσάρος του Γιώργου κατέστρεψε την ελληνική οικονομία.
= Αυτοί που θεωρητικά δικάζουν τον Γιώργο, τον μουσαφίρη στη χώρα του, είναι οι ίδιοι που τότε, τις εποχές της παντοδυναμίας του, όντας κομματικά στελέχη, με την ίδια διαδικασία, την εντελώς παράνομη και καταδικαστέα, έκαναν τα ταξίδια για να σώσουν το κόμμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Δεν έδιναν λογαριασμό σε κανέναν... Ξόδευαν ασύστολα τα χρήματα του κόμματος και του κράτους, έτρωγαν και έπιναν στην υγεία του κορόιδου, του λαού. Ας μην κοροϊδεύουν σήμερα την αλήθεια στον καθρέφτη τους. Βλάπτει την εικόνα και την αλήθεια, που λείπει σήμερα.
= Άλλοι ψάχνουν στους ψύλλους άχυρα και άλλοι στα κομπιούτερ, που ψήφισαν τότε, στην εκλογή Γιώργου, ευρώ. Και οι δύο περιπτώσεις χρειάζονται ψυχίατρο και μάλιστα καθηγητή. Θυμάμαι την εποχή εκείνη που συζητούσα με κορυφαίο στέλεχος και λέγαμε δυνατά πως δεν είναι δυνατόν να έχει ψηφίσει τόσο μεγάλος αριθμός και τώρα δικαιωνόμαστε πού πήγαν τα λεφτά.
= Η Χόχτιφ πούλησε, οι Καναδοί αγόρασαν. Γιατί κάποιοι πανηγυρίζουν λες και είναι καναδοί συνταξιούχοι;
= Στο τέλος, έτσι που το πάνε ορισμένοι, ό,τι πωλείται παγκοσμίως θα πανηγυρίζουν, διότι θα θεωρείται ψήφος στην ελληνική οικονομία.
= Όταν οι θεοί δακρύζουν, κάποιοι πρέπει να κρύβονται. Και ο Νίκος Γκάλης είναι θεός.
= Γιατί δεν έχει η Κική Δημουλά το δικαίωμα να λέει ελεύθερα αυτό που η καρδιά της και η ψυχή της επιτάσσει; Γιατί ένας άνθρωπος του πνεύματος, καταξιωμένος διεθνώς, πρέπει να κάνει θέλω της τα δικά σας θλιβερά θέλω, κύριοι της γκρουποψευτοαριστεράς σας; Από πότε ένα μυαλό που σκέφτεται ελεύθερα πρέπει να αδειοδοτείται; Τι είναι άραγε για εσάς το μυαλό, η σκέψη της εθνικής μας Δημουλά; Κάποιο αυθαίρετο που ζητάει τη δική σας νομιμοποίηση για το πώς θα σκέφτεται και πώς θα νιώθει. Η Κική Δημουλά έχει το δικαίωμα να μιλά, να γράφει και να σκέφτεται ελεύθερα, οι άλλοι έχουν την υποχρέωση να σιωπούν. Όχι γιατί δεν έχουν δικαιώματα, όχι, απλώς έχουν την υποχρέωση να την ακούν σιωπώντας.
= Τι παραλογισμός υπάρχει σε μερικές πένες ορισμένων δημοσιογράφων, να κρίνεται μια ποιήτρια από το αν τη διαβάζει ο Καραμανλής και ο Ρουσόπουλος! Τι σόι ρατσισμός είναι ετούτος για την ποιήτρια και για τους πολιτικούς. Και αντί να επαινούμε τους πολιτικούς που διαβάζουν ποίηση λιθοβολούμε την ποιήτρια γιατί ακριβώς την διαβάζουν, λες και είναι υποχρεωμένη να επιλέγει ποιοι θα τη διαβάσουν και οι πολιτικοί να ρωτούν τους δημοσιογράφους τι ποίηση να διαβάζουν. Κρίμα.
= Α....καρπη, χωρίς καρπό η συνάντηση υπουργού - καθηγητών, η απεργία προ των πυλών.
= Στην έκθεση του ΔΝΤ πήραμε καλούς βαθμούς, στα πρακτικά και τα Μαθηματικά πήραμε του Καράμπελα.
= Ρώτησα κορυφαίο ΠΑΣΟΚο, πρώην υπουργό, πώς βλέπει την κατάσταση στη χώρα. Τρεις αυτοί, τρεις εμείς, τρεις και το λουρί της μάνας.
= Ωραίο το κόλπο με την Hochtief και την κυβέρνηση. Πούλησε η Hochtief στους Καναδούς και καθάρισαν και με τον ΦΠΑ που χρωστούσαν στο ελληνικό Δημόσιο οι Γερμανοί. Και ενώ πανηγυρίζουν οι υπουργοί για το θέμα της πώλησης, γιατί τη θεωρούν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, για το θέμα του ΦΠΑ που διεκδικούν οι ίδιοι σαν ελληνικό Δημόσιο δεν κάνουν καμιά παρέμβαση, ενώ είναι στο δικαστήρια και διεκδικούν τα 150 εκατ. ή 500 εκατ. για άλλους που χρωστάει η εταιρεία από ΦΠΑ.
Των Δώδεκα Αποστόλων
***
ΜΗΠΩΣ κύριε Δένδια, πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο πόσοι αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι σε κάτι πρώην βουλευτές και βουλευτίνες; Μήπως ήρθε η ώρα να καταλάβετε ότι την ίδια αξία έχουν και οι δικές μας ζωές; Λέω μήπως, γιατί ξέρω ότι έχετε ευαισθησίες.
***
ΜΟΛΙΣ Η ΔΡΑΧΜΗ άκουσε ποιοι ασχολούνται μαζί της, αποφάσισε να μείνει για πάντα κλεισμένη στο παλιό συρτάρι. Δεν το κουνάει ρούπι από εκεί. «Καλά είμαι εδώ», σου λέει.
***
ΤΡΕΜΕΙ O ΓΙΩΡΓΟΣ
τη διαγραφή του, τρέμει και ο Βαγγέλης τις συνέπειες μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. Διαγραφή για τον Γιώργο σημαίνει τέρμα τα μεγαλεία, τέρμα οι προεδρίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, τέρμα τα ταξίδια, οι θρύλοι, οι μύθοι και οι ομιλίες. Για τον Βαγγέλη σημαίνει διάσπαση και νέα εκλογική συρρίκνωση, ίσως και διάλυση του ΠΑΣΟΚ, άρα τέρμα το πολιτικό του μέλλον και επιστροφή σε μια άλλη πραγματικότητα, την οποία δεν θέλει να σκέφτεται και ας λέει ότι έχει επάγγελμα. Άρα η ισορροπία του τρόμου αναγκάζει και τους δύο να βάζουν μπόλικο νερό στο κρασί τους. Όμως, ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες, τα τυχαία γεγονότα, και αυτά δεν μπορούν να τα ελέγξουν...
***
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
τι ακριβώς θέλει να γίνει ο Θόδωρος Κατσανέβας. Ηθοποιός ή αρχηγός; Γιατί ο Μπέμπε Γκρίλο είναι και από τα δύο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου