14/6/13

Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ

Το πραξικοπηματικού τύπου κλείσιμο της ΕΡΤ δείχνει τις προθέσεις αυταρχισμού της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού.Ο αντισυνταγματικός και αντιδημοκρατικός κατήφορος με τις «πράξεις νομοθετικού περιεχομένου» συνεχίζεται σε όρια ανοιχτής πρόκλησης. Απολύονται χιλιάδες εργαζόμενοι με πρωτόγνωρη μέθοδο και συνοπτικές διαδικασίες.

Προκαλούν τα δημοκρατικά αισθήματα των Ελλήνων και των πολιτών όλου του κόσμου.

Η χώρα μας χρειάζεται μια πραγματική δημόσια τηλεόραση που θα παρέχει αντικειμενική ενημέρωση και ψυχαγωγία με ποιότητα . Να παίξει τον ρόλο που δεν μπορούν να παίξουν από την φύση τους, ως κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης.

Καταδικάζουμε την πράξη και την μέθοδο «επίλυσης» των όποιων προβλημάτων που τα κόμματα «εξουσίας» δημιούργησαν στα πλαίσια του πελατειακού πολιτικού συστήματος που οικοδόμησαν.

--Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

--Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να βελτιωθεί η ποιότητα, η αξιοκρατία και η οικονομία στην λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

-- Να ακυρωθεί η αντισυνταγματική «πράξη νομοθετικού περιεχομένου».

-- Να διαφυλαχτεί ο δημόσιος χαρακτήρας της διαχείρισης και χρήσης του πλούσιου αρχείου της ΕΡΤ.Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής της παράταξης

ΑΤΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΓιώργος Δημαράς

Κώστας Διάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου