15/6/13

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ: REAL NEWS, ΕΘΝΟΣ, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οι μεγαλοεκδότες, ναι οι ίδιοι διαπλεκόμενοι που ξέρεις όλα αυτά τα χρόνια, χαρακτήρισαν την απεργία στα ΜΜΕ αντιδημοκρατική και εκδίδουν απεργοσπαστικά φύλλα. 

Και αν στη Γαλλία, η Liberation βγήκε με μαύρο εξώφυλλο, η Humanite το ίδιο, οι ιταλικές εφημερίδες με φωτογραφίες δακρυσμένων εργαζομένων της ΕΡΤ, τι εξώφυλλο και ρεπορτάζ φιλοξενούν οι ελληνικές απεργοσπαστικές εφημερίδες; Real News Οι μεγαλοεκδότες λένε ότι σπάσανε την απεργία , την αντιδημοκρατική, για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία, δηλαδή το δικαίωμα στην ενημέρωση για το lifestyle του στόκου Κασιδιάρη. Δηλαδή, την ώρα που στην ΕΡΤ βλέπαμε και ακούγαμε την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα, στην Real News του Νίκου Χατζηνικολάου γράφανε και κάνανε εξώφυλλο-αφιέρωμα στο νεοναζιστή Ηλία Κασιδιάρη. Προφανώς προς τιμήν της ελεύθερης έκφρασης και της δημοκρατίας. Προς Νίκο Χατζηνικολάου: Real Life δεν είναι το ξέπλυμα ενός νεοναζιστή, Real Life είναι αυτό: Και αυτό:ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΦΥΛΛΟ, την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΓΝΩΜΗ

Διαβάστε σχετικά: Χθες βράδυ, έξω από το κτίριο της Ίριδας (εκτυπωτική επιχείρηση που εκδίδει τα έντυπα των ομίλων Μπόμπολα και ΔΟΛ, στους οποίους ανήκει, και πολλών άλλων εκδοτών) υπήρχαν παραταγμένες διμοιρίες των ΜΑΤ για να προστατεύσει τον μηχανισμό κυκλοφορίας των απεργοσπαστικών φύλλων (Real, Βήμα, Νέα Σαββατοκύριακο, Έθνος, Πρώτο Θέμα) που κυκλοφορούν σήμερα (και δεν αγοράζουμε!). Εδώ το φωτορεπορτάζ -: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου