5/7/13

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

merkel3ΜΕΡΚΕΛ-ΣΟΪΜΠΛΕ= ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ομάδα Ελλήνων νομικών, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από Πορτογαλία, Ισπανία , Ιταλία ,Κύπρο, ετοιμάζουν προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο Ανθρωπίνων Δκαιωμάτων, κατά της Γερμανίας και ειδικότερα κατά Μέρκελ, Σόϊμπλε και της Γερμανικής Τράπεζας, κατηγορώντας τους, για γενοκτονία.

Οι εν λόγω σχεδίασαν, εκτέλεσαν και εξόντωσαν κυριολεκτικά χώρες του Μεσογειακού Νότου, χρησιμοποιώντας το φονικότερο υπερσύγχρονο όπλο, τον οικονομικό στραγγαλισμό των λαών. Εξαφάνισαν εύρωστες επιχειρήσεις,διέλυσαν τις οικονομίες, δημιούργησαν στρατιές ανέργων και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στην αυτοκτονία.

Κατά την άποψη των νομικών που έχουν την πρωτοβουλία προσφυγής στα διεθνή δικαστήρια, "Η Μέρκελ –Σόϊμπλε και η παρέα τους έχουν κηρύξει ανελέητο πόλεμο, και με όπλο τα οικονομικά πέτυχαν σε ελάχιστο χρόνο, να κατακτήσουν λαούς και από ελεύθερους να τους μετατρέψουν σε υποτελείς, κατεχόμενους.. δεσμεύοντας το μέλλον τους για ένα μεγάλο βάθος χρόνου, σχεδόν πέραν του αιώνος.

Πρόκειται για στυγνούς εγκληματίες, με κολάρο-γραβάτα και χωρίς κράνη και ντουφέκια! Αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: βουτάνε, βυθίζουν τους λαούς Ιταλίας, Πορτογαλίας, Κύπρου, Ισπανίας και Ελλάδας στην απελπισία και τη συμφορά.

Και ως κοινοί εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας θα λογοδοτήσουν με όλους τους κατά χώρα Κουϊσλινγκς και συνεργάτες τους", τόνισε εκπρόσωπός τους. Συμπλήρωσε δε ότι η προσφυγή στο Δικαστήριο θα γίνει μια εβδομάδα προ των Γερμανικών εκλογών.- προφανώς με την προσδοκία να σακατέψουν την επανεκλογή της Μέρκελ.

Και πως θα κληθούν ως μάρτυρες μεταξύ άλλων προσωπικοτήτων και ο Πάπας της Ρώμης και ο Οικουμενικός Πατριάρχης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου