5/7/13

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ...ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ!

PIZZA CHICKEN ATOMIKH.png
LOGO PIZZA FANΗ Pizza fan για άλλη μια φορά πρωτοπορεί!! Πίτσα για δίαιτα ποιος είπε ότι δεν υπάρχει…. Υπάρχει!!


Η Pizza Fan δημιούργησε 2 ατομικές πίτσες με λίγες θερμίδες κατάλληλες και για  δίαιτα!

Απόλαυση και ισορροπημένη διατροφή μαζί, με λιγότερο από 3€. 

Ελπίζοντας ότι θα προωθήσετε το Δελτίο Τύπου, περιμένουμε να δοκιμάσετε κι εσείς το νέο αυτό προϊόν και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας.
 PIZZA MESOGEIAKH ATOMIKH.png
Αναμένω ενημέρωση σας για να δρομολογηθεί το κέρασμα (ημερομηνία, ώρα, τόπος παράδοσης).


ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ...ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ!

Πίτσα για δίαιτα? Δεν υπάρχει… και όμως, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται η Pizza Fan δημιούργησε 2 ατομικές πίτσες με 250 Kcal και 360 Kcal που θα σας κατακτήσουν με τις γεύσεις τους χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε τη δίαιτα σας!

Ατομική πίτσα chicken με μόνο 360Kcal & Ατομική πίτσα μεσογειακή με μόνο 250Kcal. Έτσι τώρα μπορείτε να έχετε απόλαυση αλλά και ισορροπημένη διατροφή μαζί! Και όλα αυτά με λιγότερο από 3€. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _  _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Η PIZZA FAN είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996,  αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα,  που εξυπηρετεί από 63 καταστήματα  685 περιοχές.
Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά. Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ' όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία,  αθλητικούς συλλόγους,  κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε10.000  εκδηλώσειςμέχρι τώρα.


www.pizzafan.gr                                                                 
      τηλ. παραγγελιών 18111






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου