10/7/13

ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 esee anna kafka.jpg  390.000€ στον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας για τη μάχη της ανεργίας
Επιτυχία του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, η έγκριση του σχεδίου της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ «ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», από την ενδιάμεση διαχειριστική αρχή τηςΠεριφέρειας Αττικής. Συντονιστής της όλης επιτυχημένης ενέργειας και της Αναπτυξιακής Σύμπραξης είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας και η Πρόεδρος αυτού κ. Άννα Καυκά, καθώς επίσης και οι εταίροι: το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με διαχειριστή για την Α.Σ τον κ. Νίκο Λεβετσοβίτη, ο Δήμος Γλυφάδας με εκπρόσωπο τον κ. Δημήτρη Αγγελάτο, το ΙΝΕΜΥ της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, η Σ.Μ.Ρ. Συμβουλευτική και το Κέντρο Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας.

Στη γενική κατάταξη το σχέδιο βαθμολογήθηκε με 31,12 και κατέλαβε την 51η θέση, σε σύνολο 65 προτάσεων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης για το έργο «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας (ΤΟΠΣΑ)», με αποτέλεσμα να ρίχνονται στη μάχη κατά της ανεργίας 390.000 €, ύστερα από τις συντονισμένες ενέργειες του Εμπορικού Συλλόγου. Κύριος στόχος του σχεδίου είναι η δημιουργία κοινωνικών επιχειρήσεων, η στήριξη της νέας επιχειρηματικότητας και η κατάρτιση και πρακτική άσκηση ανέργων σε επιχειρήσεις της Γλυφάδας.

Για την επιτυχία του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, η πρόεδρος κ. Άννυ Καυκά, δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους οικονομικούς συμβούλους και τους συνεργάτες μας, που πίστεψαν στις δυνατότητες ενός φορέα όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Γλυφάδας και το περασμένο καλοκαίρι, θυσίασαν τις διακοπές τους για να συντάξουμε μαζί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο 1.200 σελίδων κατά της ανεργίας για την πόλη μας. Είναι το τέταρτο πρόγραμμα, καταπολέμησης της ανεργίας και στήριξης της απασχόλησης, που θα υλοποιήσει ο Εμπορικός Σύλλογος το 2013. Δεσμεύομαι προσωπικά ότι η εκτέλεση του σχεδίου θα γίνει με πλήρη ευθύνη και αποτελεσματικότητα. Ο αγώνας κατά της ανεργίας, της χώρας μας, είναι δύσκολος και για να βγούμε νικητές χρειάζονται πράξεις και όχι θεωρία».


Η Πρόεδρος                                                                              Ο Γ. Γραμματέας


ΑΝΝΥ ΚΑΥΚΑ                                                                ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου