20/9/13

10.000 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ KANGOO Z.E. VAN


Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης της Φρανκφούρτης, η Renault γιόρτασε την συμπλήρωση 10.000 πωλήσεων για την ηλεκτροκίνητη έκδοση του Kangoo Van με την ονομασία Z.E. (Zero Emissions).Πιο συγκεκριμένα, σε μια ειδική εκδήλωση στο περίπτερο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Εκθέσεως της Φρανκφούρτης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Deutsche Bahn, Gerhard Dech, παρέλαβε τα κλειδιά του Νο 10.000 Renault Kangoo Van Z.E.

Στην παρούσα φάση, το Kangoo Van Z.E. είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις –ηλεκτροκίνητο- ελαφρύ επαγγελματικό στις διάφορες αγορές της ΕΕ ενώ ήδη έχει επιδείξει μερίδιο της τάξης του 10% επί του συνόλου των ταξινομήσεων του RenaultKangoo, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη 6.000 πελατών περίπου της γαλλικής εταιρείας.

Κορυφαίες δυνατότητες, μηδενικοί ρύποι

Το Renault Kangoo Z.E. λανσαρίστηκε προς του τέλος του 2011 και έχει καταφέρει να αποσπάσει τον τίτλο του «International Van of the Year» για το 2012.

Ο ηλεκτροκινητήρας που αναλαμβάνει την κίνηση του αποδίδει ισχύ 59 ίππων και ροπή 226 Nm που είναι διαθέσιμη από… στάση.

Για την επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα απαιτούνται 13 δλ. ενώ, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι τοποθετημένες κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται στο ελάχιστο ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου