12/9/13

ΈΤΣΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!


Το μήνυμα εστάλη από αναγνώστη και το δημοσιεύουμε αυτούσιο...
Διαβάστε το περιστατικό..Προσοχη διαβαστε το παρακατω συμβαν που συνευει σε ξάδερφο μου, για να καταλαβετε πως σας ανοιγουν το σπιτι τις πρωινες ωρες. Σημερα το πρωι στην περιοχη του γουδιου αρχισαν 4 γυφτησες να χτυπανε επιμονα το κουδουνι.

Αυτο συμβαινει αρκετα συχνα τις μερες που υπαρχει λαικη στην γειτονια.
Ο στοχος τους ειναι να σου σπασουν τα νευρα και να σιγουρετουν οτι κανεις δεν βρισκετε στο σπιτι. Χτυπανε τοσες φορες ετσι ωστε και να κοιμασε να σε ξυπνησουν. Συγκεκριμενα στον ξαδερφο μου χτυπησαν πανω απο 30 φορες απανωτα, αν τους ανοιξεις λενε οτι πουλανε χαρτομαντηλα και φευγουν , αλλα αμεσως πρεπει να καλεσετε την αστυνομια γιατι σιγουρα καποια μερα θα πετυχουν το σπιτι σας αδειο. Σιγουρα με εναν ελενχο η αστυνομια θα βρει πανω τους διαρηχτηκα εργαλια και κλοπημεα καθως και θα τις αποτρεψετε απο το να σας ξαναεπισκευτουν.

Πριν ανοιξουν την πορτα καθαριζαν με ενα πανι τα αποτυπωματα τους.
Ο ξαδερφος μου αρχιζει να ψαχνει μεσα στο σπιτι για καποιο αντικειμενο που θα μπορουσε να χρησημοποιησει για αυτοαμυνα, πριν προλαβει βλεπει την πορτα ασφαλειας, παρακαλω να ανοιγει μεσα σε μερικα δευτερολεπτα. Καταφερε να πιασει μια, που η ηλικια της ηταν γυρω στα τριαντα και την στριμωξε στην γωνια.
Οι αλλες 3 κατεβηκαν γρηγορα τα σκαλια. Δυστηχως μεχρι να πιασει το τηλεφωνο του του ξεγλιστησε και ετσι εφυγε σαν κυρια. Οποτε καθε φορα που σας χτυπησει καποια γυφτησα και ειδικοτερα επιμονα καλεστε αμεσως την αστυνομια.
Πανω τους θα βρουν διαρηχτικα εργαλεια και κλοπιμεα απο τους γειτονες σας. Σιγουρα αν απλως τους ανοιξετε θα σας ξαναρθουν γιατι πεσατε στην παγιδα τους να νομιζετε οτι απλα πουλανε χαρτομαντηλα. Στον ξαδερφο μου εχουν παει σχεδον 10 φορες να πουλησουν χαρτομαντηλα.Και σιγουρα καποια στιγμη θα λειπετε απο το σπιτι οποτε θα ειναι η ευκαιρια τους. Καλεστε αμεσως την αστυνομια ειναι ο μονος τροπος να προστατευτειτε εσεις και οι γειτονες σας σε περιπτωση που δειτε παρομιες κινησεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
www.eglimatikotita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου