12/9/13

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: ΉΤΑΝ ΤΟΣΕΣ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!



Ήταν τόσες οι μίζες, που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να επανέλθει η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ!

Πόπη Σοφλή

Για πακτωλό χρημάτων μίλησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά τη δεύτερη μέρα της αγόρευσής της, χαρακτηρίζοντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο προκλητικό και αλαζόνα.

«Πήρε τόσες μίζες κύριε πρόεδρε, που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να υπολογίζει. Πήρε μίζες σε βαλίτσες, σε τσάντες, από λογαριασμούς σε λογαριασμούς, από εταιρείες σε εταιρείες, από άτομο σε άτομο, χέρι με χέρι, κυκλοφορούσαν οι μίζες και επενδύονταν σε ακίνητα και σε πολυτελή ζωή», είπε χαρακτηριστικά η Εισαγγελέας.
«ο πρωθυπουργεύων και παρ’ ολίγον πρωθυπουργός της χώρας»
Τη σκυτάλη στη συνέχεια έλαβε ο εισαγγελέας ο αναπληρωτής εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είπε ότι ο Τσοχατζόπουλος συμπεριφέρθηκε «σαν εγκληματίας του λευκού κολάρου».
Ο εισαγγελέας ευχήθηκε για τον πρώην Υπουργό, να καταδικαστεί και να εγκλειστεί δια βίου στη φυλακή, αποσπώντας το χειροκρότημα των πολιτών που βρίσκονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα!
Όπως ανέφερε, «ο κ. Τσοχατζόπουλος εγκατέστη στη θέση αυτή για να υπηρετήσει τον λαό και όχι για να αυξήσει την περιουσία του. Η δωροληψία πολιτικών και η ανηθικότητα βρίσκουν εμπόδιο και φρούριο την ελληνική δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη πρέπει να ρίξει βαρύ τον πέλεκυ σε όσους αποδειχθεί ότι έκλεψαν, πλούτισαν και ασέλγησαν στη θέση που τους εμπιστεύτηκε η Πολιτεία».
Κατά τον κ. Παναγιωτόπουλο, όσα ισχυρίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, «ο πρωθυπουργεύων και παρ’ ολίγον πρωθυπουργός της χώρας» και ο Γιάννης Σμπώκος είναι «ιλαροτραγικά και παράταιρα».
Αναφέρθηκε εκτενώς δε, στον «πολυτελή βίο» που έκανε ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του και τόνισε ότι ο κατηγορούμενος «συμπεριφέρθηκε με προσβλητικό και αλαζονικό τρόπο απέναντι σε ολόκληρη την κοινωνία και τους νόμους της πατρίδας που είχε δώσει όρκο να τηρεί».
Όπως είπε, «μέσα σε ενάμιση μήνα, ο εν ενεργεία υπουργός Άμυνας αγοράζει πέντε ακίνητα συνολικής αξίας 1 δισεκατομμυρίου 940 εκατομμυρίων δραχμών. Και ερωτάται: πόθεν, όλος αυτός ο πακτωλός των χρημάτων;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου