16/9/13

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ: ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ – ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Ανοιχτός σε συνεργασίες με υποψηφίους που «δεν θα είναι σώνει και καλά κομματικά στελέχη», δήλωσε αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου στο πλαίσιο της επίσκεψης στη ΔΕΘ.Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι όσους υποψήφιους υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπουν στο β΄ γύρο. «Το θέμα των συμμαχιών σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας μάλλον κάποιους άλλους πρέπει να αφορά περισσότερο από ό,τι εμάς. Διότι οι δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες που θα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε Δήμο και σε κάθε Περιφέρεια, θα είναι στο δεύτερο γύρο. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι στην κρίση των πολιτών θα είναι στο δεύτερο γύρο να κερδίσουν στους περισσότερους Δήμους και στις περισσότερες Περιφέρειες και πιστεύω ότι θα κερδίσουν ακριβώς διότι έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, τα ευρύτατα χαρακτηριστικά.

Δεν θα έχουμε δηλαδή σώνει και καλά υποψήφιους κομματικά στελέχη, αλλά πρόσωπα τα οποία θα μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και στις διεκδικήσεις της τοπικής κοινωνίας. Γι" αυτό και πιστεύουμε ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αυτοί που θα υποστηριχθούν από το ΣΥΡΙΖΑ στη συντριπτική πλειοψηφία θα κερδίσουν Δήμους και Περιφέρειες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Κατάργηση Καλλικράτη και Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι θα αλλάξει τον Καλλικράτη που «έχει αποτύχει πλήρως» με την κατάργηση των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, «ώστε να δώσουμε αρμοδιότητες και πόρους σε δήμους και περιφέρειες.
http://www.epikoinonia-arg.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου