6/2/14

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΛΙΜΟΥ «Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ, ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΕΟ ΚΑΣΤΡΟ»

Εμφάνιση Δήμαρχος-ΔΣ.jpg
Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου Κρητών, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, πλήθος κόσμου, συμπατριώτες και φίλοι του Συλλόγου και της Κρήτης.

            Το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, που στο χαιρετισμό του μίλησε για την επί 35 χρόνια παρουσία του Συλλόγου Κρητών στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας και ευχήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και στα μέλη του, καλή και δημιουργική συνέχεια. Στην ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου, Κλέα Μανωλαράκη, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου.
            Η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό από την ομάδα του Συλλόγου, με εξαιρετικές παρουσίες τις μικρές κρητικοπούλες που χόρεψαν συρτό και πεντοζάλη και τον Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο «Στησίχορο», που με χοροδιδάσκαλο τον Λευτέρη Κορναράκη, η παρέα των αντρών χόρεψε λεβέντικα συρτό, πεντοζάλη και ανωγειανό χορό, θυμίζοντας τα γλέντια στην λεβεντογέννα Κρήτη.
            Πριν ξεκινήσει το γλέντι η ομάδα Ριζίτικου Τραγουδιού «ΑΙΓΑΓΡΟΣ» τραγούδησε με λεβεντιά το «Νάχα περβόλι δροσερό….» και ο Γιάννης Ανδριανάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους με μια μαντινάδα… «Χίλια καλώς ορίσατε φίλοι και γεδικοί μας κι ευχαριστούμε από καρδιάς που είσαστε μαζί μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου