6/2/14

«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ» ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΩΓΟΥ

Εμφάνιση DSC_9835.JPG
Το όνομα της νέας παράταξης, «Νέα Εποχή Βύρωνα», αλλά και τους βασικούς στόχους της, ανακοίνωσε την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Χρήστος Γώγος, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου «Νέα Ελβετία».
Εμφάνιση DSC_9878.JPG
Ο Χρήστος Γώγος, στο πλαίσιο της ομιλίας του, τόνισε ότι: 
«Η αλληλεγγύη και η πρόνοια, με την ανάπτυξη ενός δικτύου δράσεων και μηχανισμών προς όφελος των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση, αλλά και η βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας, αποτελούν τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους πρόκειται να αναπτύξουμε τις πρωτοβουλίες και τις πολιτικές μας –σεβόμενοι και βασιζόμενοι στο έργο που η σημερινή δημοτική αρχή υλοποίησε με επιτυχία». Παράλληλα, προσκάλεσε όλους να ενώσουν δυνάμεις προκειμένου η «Νέα Εποχή Βύρωνα» «να οδηγήσει την πόλη μας ακόμα πιο ψηλά, όπως της αξίζει». Εμφάνιση DSC_9927.JPG
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, οι οποίοι και προλόγισαν τον υποψήφιο Δήμαρχο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, μιλώντας για το Χρήστο Γώγο, αναφέρθηκε στην προσωπική τους σχέση –καθώς ο υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο προσωπικός γιατρός του-, στις σπουδές του στον τομέα της Θεολογίας, αλλά και στη στενή συνεργασία τους στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής από τη Μητρόπολη.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας Γιώργος Πατούλης, αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία τους τόσο στο Διαδημοτικό Δίκτυο, στο οποίο ο Χρήστος Γώγος είναι Γενικός Γραμματέας, όσο και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Επιπλέον, δεν παρέλειψε να επισημάνει τους αγώνες του υποψηφίου για το Κέντρο Υγείας Βύρωνα, με στόχο τη λειτουργία του επί 24ώρου βάσεως, καθώς και για την ίδρυση των ΚΕΠ Υγείας.

Τέλος, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία του με το Χρήστο Γώγο τα τελευταία 17 χρόνια και τόνισε την προσφορά στα κοινά του υποψήφιου Δημάρχου, ο οποίος «πήρε από την κοινωνία το μήνυμα να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνουμε». Και προσέθεσε «Ο Χρήστος Γώγος είναι ένας άνθρωπος της κοινωνίας που θα αφήσει το στίγμα του στην πόλη μας, σε μία περίοδο που η φυσιογνωμία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλάζει».

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας, που ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο Δήμαρχο, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Αντώνης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ιατρών Αγώνων Ξενοφώντας Ρούσσης, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ) Αθανάσιος Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής Κώστας Μπλάνας, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Βύρωνα, εκπρόσωποι των φορέων της πόλης, δημοσιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε μουσικό αφιέρωμα από το μουσικό σύνολο «Βαρύαυλος», το οποίο αποτελείται από τους μουσικούς Νεοκλή Νεοφυτίδη, Βασίλη Πριόβολο και Ευάγγελο Χριστοδούλου, καθώς και από τους μαθητές του ωδείου «Αέναον», Παύλο Γώγο και Γιάννη Κωστούλα. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Αμέλια Αναστασάκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου