10/2/14

ΕΛΛΑΣ & ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

Ο Τιτανικός βυθίστηκε στην Άβυσσο του Ατλαντικού Ωκεανού, από τραγικό ναυτικό ατύχημα, και πέρασε στην Ιστορία παίρνοντας μαζί του μερικές εκατοντάδες αθώες ψυχές.

Η Ελλάς βυθίζεται στην Άβυσσο των Ωκεανών, γράφοντας τραγική οικονομική και εθνική ιστορία, διασωληνομένη από μεγαλο-ιατρούς  ψυχασθενείς ηγέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης & Ν.Τ.Π.
Μιλάμε για την αόρατη Αυτοκρατορία της Παγκοσμιοποίησης, που δεν είναι πια αόρατη. Τα ονόματά τους έγιναν γνωστά στο ευρύ κοινό!!!
Οι φρενοβλαβείς αυτοί Ολιγάρχες & Μεγιστάνες Σιωνιστές ηγήτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, παίζοντας τους μεγαλο-γιατρούς της παγκοσμιότητας, ρουφούν μέσα από τα σωληνάκια της διασωληνωμένης Ελλάδος, το αίμα και τους χυμούς, της Ελληνικής ζωής, σαν σχιζοφρενικοί τοκογλύφοι ηγέτες μεγαλο-ιατροί  της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με βοηθούς νοσοκόμους τους κατά τόπους ορντινάντσες γλείφτες αιμάτων πολιτικούς.
Οι δολοφόνοι διασωληνωτές είναι οι Σιωνιστικές τράπεζες, μαζί με τη λεγόμενη Μεγάλη Τρόϊκα, ιδιοκτησία των Σιωνιστών Μεγιστάνων, και όλοι μαζί οι Μπάτλερ των Ολιγαρχών, ικανοποιούν τις επιθυμίες των παγκόσμιων ψυχασθενών δολοφόνων Κοσμοκρατόρων-Εξουσιαστών.
Έλληνες πατριώτες, απομονώστε τον ΣΟΡΟΣ προτού προλάβει αυτός
να διασωληνώσει και αποτελειώσει την Ελλάδα.
Τα ίδια πρέπει να κάνουν και οι άλλοι ηρωϊκοί λαοί, να συλλάβουν και αλυσοδέσουν τους Σατανάδες ολιγάρχες και Μεγιστάνες της υφηλίου, πριν προλάβουν αυτοί να βυθίσουν την ανθρωπότητα στην άβυσσο.
Ο Μπάτλερ ΓΑΠ, (με λίγο μυαλό και αυτός), Μπάτλερ των σχιζοφρενών παγκόσμιων Σιωνιστών Μεγιστάνων, μας έδωσε ένα μακάβριο παράδειγμα του Τιτανικού με την Ελλάδα, αλλά τότε οι άπειροι, και αφελείς Έλληνες, δεν το καταλάβαμε, απλώς ζούσαμε στο καιρό της μακαριότητος, των παχειών αγελάδων της εποχής των Φαραώ, ενώ ο επιπόλαιος και αφελής προδότης ΓΑΠ , καλά πληροφορημένος και δασκαλεμένος από τους τρελούς ηγέτες ολιγάρχες της Ν.Τ.Π. γνώριζε για το καλά σχεδιασμένο έγκλημα κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων, όπως αναλύουν τα διάφορα ΜΜΕ.
Ο  ΓΑΠ δεν κατέβαλλε καμία προσπάθεια για να αποφύγει το ΔΝΤ , αν και υπήρχαν οι προϋποθέσεις, και άλλες λύσεις. Απλώς εξετέλεσε τις διαταγές των Επικυρίαρχων της Γης, για να βάλλουν στο χέρι την Ελλάδα!!! Είναι απορίας άξιον και καταπληκτικό το γεγονός ότι στις ανώτατες κρατικές κυβερνητικές θέσεις, εκλέγονται πολιτικοί υποτελείς
που λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, στους παγκόσμιους Δικτάτορες.
Πέρασε η εποχή εκείνη που οι Κοσμοκράτορες δολοφονούσαν όποιον ηγέτη έλεγε ΟΧΙ στα σχέδιά τους. Οι Λαοί του πλανήτη τους πήραμε ήδη χαμπάρι τι δολοφόνοι είναι!!! Επομένως οι προδότες πολιτικοί να φοβούνται το Λαό………….  
Η Ελλάς βυθίστηκε στην Άβυσσο του χρέους, παίρνοντας μαζί της 5000 αυτόχειρες Έλληνες, αυτούς που δεν φορούσαν οικονομικό σωσίβιο.  «Οι ψυχές αυτών, εν αγαθοίς αυλισθήσονται», ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία. Ο κοινός Λαός λέει, οι ψυχές αυτών να κάτσουν βρόγχο στο λαιμό του ΓΑΠ, στο λαιμό της οικογενείας του, και στο λαιμό των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα στην Ελλάδα.
Εμείς οι ζώντες οι περιλυπόμενοι, ακόμη κολυμπάμε χωρίς σωσίβιο, στο τρικυμιώδη Ωκεανό της οικονομικής καταιγίδας που μας δημιούργησαν οι παγκόσμιοι Μεγιστάνες της Σιωνιστικής ολιγαρχίας και Σιωνιστικής ελίτ, της Ν.Τ.Π.
Οι φρενοβλαβείς άπληστοι ηγήτορες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. δεν σκέπτονται ότι, «μία ροπή, μία πνοή, (η τελευταία), και ταύτα πάντα θάνατος διαδέχεται». Τότε θα τους καλέσει ο δικός τους ο Εβραίος Αβραάμ, και θα τους πεί, «Ά δε ητοίμασας τοίνοι έσται»;;;
Και ο Πανάγαθος ΘΕΟΣ θα κατατάξει την ψυχήν αυτών των καθαρμάτων Μεγιστάνων της παγκόσμιας ελίτ της Σιωνιστικής ΝΤΠ, εν τω χορώ των δαιμόνων, διότι υπό την κατάραν των ανθρώπων όλης της Γης, υπέπεσαν και τελούν ετούτοι οι ανάξιοι ηγήτορες της υφηλίου, οίτινες επέφεραν τόσα δεινά στην ανθρωπότητα, και ελάτρευσαν τον Σατανάν σαν Μεσσία, το χρυσίον, και την εξουσίαν, η οποία είναι έργα του διαβόλου και τοις αγγέλοις αυτού, αφού περιέπεσαν σε βαρύτατο αφορισμό της όλης ανθρωπότητος.
Ο  ΘΕΟΣ δεν γνωρίζει Σιωνιστές, Σημίτες & Αντι-Σημίτες, μαύρους, άσπρους, κίτρινους,  κρίνει ανάλογα με τις πράξεις του ανθρώπου, είτε ο άνθρωπος είναι Σημίτης, είτε Αντι-Σημίτης, είτε Σιωνιστής, είτε ιθαγενής ερυθρόδερμος. Ο  ΘΕΟΣ βλέπει μόνο ψυχές!!! Και οι ψυχές δεν έχουν χρώματα. Μακριά λοιπόν από τα κόλπα των πονηρών!!!
Η Ελίτ της Παγκοσμιοποίησης περιέπεσεν στο βαρύτατο ανάθεμα και αφορισμό ολοκλήρου της ανθρωπότητος, και ο Κριτής δεν θα συγχωρέσει τους Σιωνιστές κατακτητές του πλανήτη.
Ο  ΘΕΟΣ είπεν, «Όσα αν δήσητε επί της Γης, έστε δεδεμένα εν ουρανοίς», αφού οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες έκαναν την ανθρωπότητα να υποφέρει, και η ανθρωπότητα είναι πλάσματα και δημιουργήματα του ΘΕΟΥ.!!! Δεν σεβάστηκαν τα δημιουργήματα του ΘΕΟΥ!!! Αναφερθήκαμε εις την εξόδιον ακολουθίαν των ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβερνήσεως, κοινώς της παγκόσμιας Ελίτ, επειδή η Σιωνιστική παγκόσμια Ελίτ είναι ήδη υπέργηροι, και προβεβηκότες σε ηλικία, (Rockefellers, Rothschilds, Soros, Kissinger, κ.λ.π. Σατανάδες), σύντομα ο Σατανάς, (ΟΧΙ Ο  ΘΕΟΣ), θα ζητήσει τη ψυχή τους για συνεργασία, αφού υπήρξαν άξιοι συνεργάτες του επί της Γης, και θα τους κατατάξει ΟΧΙ εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ένθα απέδρα πάσα οδύνη, λύπη , και στεναγμός, αλλά εις τα άδυτα των αδύτων όπου οι Σατανάδες και οι υπηρέτες αυτών «αναπαύονται».
Τότε όσα οι Αρχιραββίνοι θα ψάλλουν επί της κεφαλής αυτών, δεν θα μπορέσουν να τους σώσουν, αφού «τα φαύλα πράξαντες επί της Γης».
Αυτά ας τα έχουν υπ’ όψιν όσο ακόμα ζούν οι έχοντες τη ψυχή του Σατανά παγκόσμιοι Σιωνιστές Αυτοκράτορες.
Τους μένει ακόμη λίγος χρόνος για να μετανοήσουν, να κάνουν το καλό στην ανθρωπότητα, και να ζητήσουν έλεος από τον Πανάγαθο ΘΕΟ!!!
Αυτά όλα γράφονται για το καλό της ψυχής τους.
Όπου δυστυχία στο πλανήτη από αρχαιοτάτων χρόνων, εκεί και αυτοί!
Ο Λαός λέει, «Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, από κάτω θα βρείς αυτά τα σκουλήκια». Άραγε τους αρέσει να τους αποκαλεί έτσι ο Λαός;;;
Διακεκριμένοι επιστήμονες όλων των κλάδων καθημερινώς περιγράφουν στα ΜΜΕ, με ντοκουμέντα τα αδικήματα που διαπράττουν οι αφελείς και επιπόλαιοι υπηρέτες πολιτικοί εις βάρος του Λαού, κατόπιν εντολών των ψυχασθενών ηγητόρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής ελίτ. Το παράδοξον είναι ότι παρά τας δυσμάς του βίου των, δεν εννοούν να μετανοήσουν, και να ζητήσουν συγχώρεση, λες και θα είναι για πάντα Παντοκράτορες, ενώ βρίσκονται με το ένα πόδι μέσα στο τάφο. Ας διαβάσουν τη παραβολή του Αβραάμ, με τον πλούσιο!!!
Ειδικά στην Ελλάδα εφαρμόζουν δίκαιο δυνάμεων κατοχής, και κυβερνούν την Ελλάδα και τους Έλληνες υπό επιτροπεία, υπό Γερμανική και Αμερικανική Σιωνιστική ύπατη αρμοστεία.
Τώρα μας φέρνουν νέο Μνημόνιο και νέα επώδυνα οικονομικά μέτρα,
ενώ οι κατάρες του Λαού τους συνοδεύουν.
Υπάρχει ολόκληρη απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ που στέλνει τη συμμορία του μνημονίου φυλακή. Δηλαδή κάνανε κομπίνα εις βάρος της Ελλάδος. Δεν  μας  έφθαναν τα δύο μνημόνια, έρχεται και Γ! Μνημόνιο με νέα μέτρα. Όπως αποκαλύπτεται διεθνώς έγινε μυστική συνάντηση των επάρατων Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων για το χρέος της Ελλάδος, το οποίο αρνούνται να «κουρέψουν». Τα δάνεια με τα μνημόνια, «Βοήθεια» τα λένε τα ξενόφερτα πληρωμένα Τουρκοκάναλα.
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί της Ε.Ε. δουλεύουν εις βάρος της Ελλάδος, για τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, αν και είμαστε μέλος της Ε.Ε.
Οι ψυχοπαθείς Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές, μελετούν και σχεδιάζουν το διαμελισμό Ελλάδος-Κύπρου, για να αρπάξουν τα πετρέλαια & Φ.Α.
Δυστυχώς και οι «Έλληνες» πολιτικοί εργάζονται για τα παγκόσμια αφεντικά τους, εναντίον των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν φήμες για φορολόγηση των Ελλήνων εφόλης της ύλης, δηλαδή εφόλης της περιουσίας κινητής και ακίνητης.
Στόχος να βάλουν xέρι, τα αδηφάγα αρπακτικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, στις περιουσίες των Ελλήνων, πετώντας τους Έλληνες στους δρόμους. Σκοπός τους είναι  ο διαμελισμός και η κατάληψη της υπολοίπου Ελλάδος. Ευτυχώς που αντιστέκεται μέρος της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αφού το τελευταίο διάστημα η Δικαιοσύνη έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο Μνημονιακό μέτωπο.
Η οριστική ρήξη με τη Μνημονιακή βαρβαρότητα είναι θέμα ζωτικής κοινωνικής και εθνικής ανάγκης. Η  Εκκλησία της Ελλάδος δεν βοηθά καθόλου στην προσπάθεια για εθνικούς αγώνες, για εθνική ανεξαρτησία. Βαρθολομαίος, Ιερώνυμος, και Μητροπολίτες, έχουν παραδοθεί στο μοιραίον, για να μη κακοκαρδίσουν τους φίλους των Σιωνιστές Παντοκράτορες. Κάνουν ότι επιθυμούν οι δαίμονες Σιωνιστές  Κοσμοκράτορες. Τι ψυχή θα παραδώσουν στο ΘΕΟ;;;
Αφού οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες είναι υπηρέτες του διαβόλου;;;
Θα τους τιμωρήσει ο ΘΕΟΣ , και η Ιστορία. Αυτό δεν το σκέφτονται;;
Για τους σημερινούς ηγέτες της Ορθοδοξίας, ισχύει το ρητόν του Ευαγγελίου, «Απέθαναν και ετάφησαν»………………..
Δεν θα αφήσουν Εθνικό Πατριωτικό έργο πίσω  τους!!!
Καλά από τους προδότες πολιτικούς δεν περιμένουμε τίποτε, παρά μόνον προδοσία, αλλά από τους Θρησκευτικούς ηγέτες;;;;;
Σήμερα ζούμε το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της μεταπολίτευσης. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να αναφέρω, αφού τις γνωρίζετε. Η Ελλάς είχε την ατυχία να διοικείται από αποτυχημένους και ανάξιους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες, υπαλλήλους και ορντινάντσες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Η πλέον φρικτή διαπίστωση είναι ότι αυτή η Ελίτ, ντόπια και ξένη, αμφότερες Σιωνιστικών συμφερόντων, αυτός ο κλειστός κύκλος, ουδέποτε λειτούργησε παραγωγικά για την Ελλάδα.
Πλούτιζε κάνοντας έργα συγχρηματοδοτούμενα με τους Σιωνιστές Παντοκράτορες. Πλούτιζε με υπερτιμολογήσεις. Βλέπε εξοπλισμούς και δημόσια έργα. Δηλαδή έπιναν το αίμα του Ελληνικού Λαού. Πλούτιζε δίνοντας τα έργα σε κοινούς μαφιόζους, εκλεκτούς της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Δεν χρειάστηκε ποτέ να επενδύσουν σε έρευνα και ανάπτυξη , αρκούσε η κυριαρχία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Γιαυτό σήμερα έχουμε αυτά τα χάλια. Παράδειγμα ο ορυκτός μας πλούτος. Ενώ η Ελλάδα κάθεται κυριολεκτικά επάνω στο χρυσό, στα πετρέλαια και στο Φυσικό Αέριο, η Ελλάς και οι Έλληνες πένονται, γιατί τα πετρέλαια τα θέλουν οι Παγκόσμιοι Δικτάτορες, λες και θα τα πάρουν μαζί τους.
Τώρα προσπαθούν να λύσουν τα δημόσια οικονομικά φορολογώντας το πόπολο, ενώ δεν υπάρχει καμία παραγωγή στη χώρα.
Χρηματοδοτούμε με τεράστια ποσά δισεκατομμυρίων τις τράπεζες,
ενώ στη καλή εποχή οι τράπεζες δήλωναν κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ!!!. Τι τα έκαναν αυτά τα κέρδη;;; απλώς τα πήγαιναν στις τσέπες των παγκόσμιων Σιωνιστών αφεντικών τους.
Άρχισαν τα όργανα για Γ! Μνημόνιο, και ο επιλήσμων Μνημονιακός Σαμαράς, δούλος των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, θα μείνει με τα Ζάππεια  στα  χέρια. Οι κατάρες όλων των Ελλήνων θα τον συνοδεύουν, ιδίως των αυτόχειρων, και των άλλων που υποφέρουν!!!
Ο  ΘΕΟΣ  το άδικον δεν  ευλογεί……………

                                         ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         Διεθνολόγος
                                         e-mail: ant.grypaios@gmail.com

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου