10/2/14

ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ «MALL ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ» - ΟΙ "ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ" ΠΟΛΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣΤα δικά τους «μικρά... MALL» αποκτούν "πιλοτικά" πέντε πόλεις - Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Πάτρα και Λάρισα - που πιθανά θα γίνουν έξι - Αλεξανδρούπολη - όπως είπε στο epoli.gr, χαρακτηριστικά, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης.
Σύμφωνα με το σχέδιο, μικροί έμποροι μπορούν, χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος επένδυσης, να στεγάσουν τα καταστήματά τους, σε ανοιχτούς χώρους, περίπου 1.000 στρεμμάτων, τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν τουλάχιστον 50 - 60 εμπορικά καταστήματα.

«Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας είναι δίπλα μας σ' αυτήν την πρωτοβουλία και μάλιστα, μέσα στην ερχόμενη βδομάδα, που θα έχουμε συνάντηση με τον Υπουργό ΑΝ.Α., Κωστή Χατζηδάκη, θα συζητήσουμε κι αυτό το θέμα» συμπλήρωσε μιλώντας στο epoli.gr, ο κ. Κορκίδης.

Μάλιστα, το ΥΠ.ΑΝ.Α. πρόκειται να προκηρύξει σχετικό Κοινοτικό Πρόγραμμα, ύψους 1,2 εκ. ευρώ, για τη χρηματοδότηση επενδύσεων, που απαιτούνται για την κατασκευή τέτοιων «ανοικτών εμπορικών κέντρων» ή αλλιώς "open malls".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου