10/2/14

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ“ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ” Κο ΦΑΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟ.

Εμφάνιση MME DONE.jpg
Με μεγάλη επιτυχία, τεράστια προσέλευση κόσμου και με αστείρευτο κέφι και χορό μέχρι το πρωί, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου στο κέντρο «Κρητικό Κονάκι» το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 .

Εμφάνιση MME 1.jpg
Ο Σύλλογος Κρητών  Αγίου Δημητρίου,  προσκάλεσε  τον συνδυασμό μας "Δημοκρατική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη" να παραβρεθούμε και να απολαύσουμε και εμείς  γνήσιο κρητικό γλέντι και χορό και να γευθούμε κρητική παράδοση, φιλοξενία και λεβεντιά.
 Εμφάνιση MME 2.jpg
 Στον Ετήσιο χορό του, ο Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου, προσκάλεσε  τον επικεφαλής του συνδυασμού "Δημοκρατική Ενότητα για Ανθρώπινη Πόλη",
 Κο Φάνη Οικονομάκο να βραβεύσει ένα από τα παιδιά των μελών του Συλλόγου Κρητών του Δήμου μας, που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Κος Φάνης Οικονομάκος,  ευγενικά αποδεχόμενος την πρόσκληση, βράβευσε τον νέο-εισερχόμενο κρητικό φοιτητή, του ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στην νέα του ζωή, ευχαρίστησε τον Σύλλογο Κρητών Αγίου Δημητρίου για την τιμή που του έκαναν  να βραβεύσει την νέο-εισερχόμενη φοιτήτρια, ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχία στο έργο του Συλλόγου Κρητών του Δήμου μας και να διοργανώνουν πάντα τέτοιες  όμορφες εκδηλώσεις με γλέντι και χορό, σαν και αυτή που ζήσαμε και εμείς μαζί τους!


Τους Ευχαριστούμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου