13/4/14

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ « ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» « ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΟΝΟΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ»

kokkor
Πολλοί ήταν οι Συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δράσης «Και αυτό το Πάσχα ας γίνουμε νονοί για χιλιάδες Παιδιά 

Όλοι μαζί για το Παιδί!» προσφέροντας ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και παιχνίδια, τα οποία θα δοθούν ενόψει του Πάσχα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στα παιδιά οι οικογένειες των οποίων δοκιμάζονται.
Μια πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας και του ομίλου Σκάι, με τη συνεργασία του Δήμου Γλυφάδας. Φιλική συμμετοχή το τμήμα ακορντεόν του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης ευχαρίστησε θερμά το ανθρώπινο δυναμικό του ομίλου ΣΚΑΙ, της Εθνικής Τράπεζας καθώς και των Κοινωνικών Δομών του Δήμου που έκαναν πράξη το μήνυμα «Όλοι μαζί για το Παιδί» καθώς και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και με την προσφορά τους θα δώσουν χαρά σε πολλά παιδιά. «Εύχομαι Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα με Υγεία σε όλους. Ο Δήμος καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να στηρίξει έμπρακτα τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Για τρίτη χρονιά, - μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου- θα διαθέσει ενόψει του Πάσχα, 60 τόνους τρόφιμα για το πασχαλινό τραπέζι. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες».
Επισυνάπτονται φωτό από τη δράση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου