13/4/14

«ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΑ» ΚΟΣΜΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΡΟΧΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ!

alt
Μεγάλη συγκέντρωση του Παναγιώτη Κόνσουλα στα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου!

Αφετηρία Νίκης και με εκπλήξεις η αποψινή εκδήλωση!
alt

Πρόωρη ... Ανάσταση απόψε στο κέντρο του Βύρωνα με τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» με την ευκαιρία των επίσημων εγκαινίων του Εκλογικού της Κέντρου, σε πείσμα των καιρικών συνθηκών και της βροχής που προηγήθηκε αλλά έπεφτε και στην διάρκεια της εκδήλωσης!
Η πλημμυρίδα του κόσμου στη συμβολή της Χρυσοστόμου Σμύρνης με την Ευαγγελικής Σχολής, αποτελεί σίγουρα ουσιαστικό μήνυμα για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαϊου.
Μήνυμα Νίκης για τον επικεφαλής της Παράταξης, Παναγιώτη Κόνσουλα που στο φινάλε της εκδήλωσης αδυνατούσε να κρύψει την συγκίνηση του.
alt
Το ίδιο, απόλυτα ικανοποιημένοι, ήταν και οι συνεργάτες του και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι και παρουσιάστηκαν από τον υποψήφιο Ανεξάρτητο Δήμαρχο Βύρωνα.
Ανέφερε μεταξύ των άλλων στην ομιλία του ο Παναγιώτης Κόνσουλας:
«Εδώ από το κέντρο του Βύρωνα, στην καρδιά της πόλης μας, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αυτοπεποίθησης, μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα μιας νέας πορείας, για τον πολίτη, την πόλη μας, την κοινωνία μας».
Αναφέρθηκε στην ανεξαρτησία του ίδιου και της Παράταξης του, επισημαίνοντας την κόκκινη γραμμή του 2010 τη στιγμή που οι πολίτες οδηγούνταν σε «μνημονιακές πολιτικές της εξαθλίωσης, της ταπείνωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του παραλογισμού».
Όπως είπε «ήμασταν εμείς που δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε με τα βαρίδια του παρελθόντος αφήνοντας πίσω όσα μας χώριζαν και μας στεναχωρούσαν, την ίδια στιγμή που κάποιοι, δεν τόλμησαν να ακολουθήσουν παραμένοντας εγκλωβισμένοι κάτω από κομματικές ταμπέλες και τα φαντάσματα του παρελθόντος».
Δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί «χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς ωραία λόγια, χωρίς υποσημειώσεις. Θέλουμε ένα Βύρωνα σημείο αναφοράς για κάθε πολίτη, πρωτοπόρο και δημιουργικό , πόλη να ΖΕΙΣ, όχι απλά πρωταγωνιστή αλλά θετικό πρωταγωνιστή. Με όραμα, με σχέδιο, με συνεργασία, μια πόλη περήφανη για την Αγορά της, μια πόλη που θα στηρίζει τα καταστήματα της, μια πόλη με τους Νέους στην πρώτη γραμμή».
Ανακοινώνοντας το Ψηφοδέλτιο της Νίκης όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα, ο Παναγιώτης Κόνσουλας, έκανε λόγο για υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους «με κοινά οράματα, με κοινά σχέδια και ιδέες, με πείρα και ενθουσιασμό, με γνώση και αισιοδοξία. Χωρίς εξαρτήσεις και αγκυλώσεις».
Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στις δεσμεύσεις του ίδιου και της Παράταξης: «Δέσμευση μας είναι να υπηρετούμε τον πολίτη, να προστατεύουμε τα δικαιώματα του απέναντι στις πολιτικές των Μνημονίων και της εξαθλίωσης. Δέσμευση μας είναι να δημιουργήσουμε δίχτυ Κοινωνικής προστασίας και ανθρώπινης Φροντίδας. Κανείς χωρίς στέγη, κανείς χωρίς τροφή, κανείς χωρίς πρωτοβάθμια Περίθαλψη. Δέσμευση μας οι υποδομές σε κάθε Γειτονιά. Ούτε ένα παιδί χωρίς δικαίωμα πρόσβασης σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς. Δέσμευση μας είναι ο σεβασμός και η Πρόνοια για την τρίτη ηλικία. Δέσμευση μας είναι μια πόλη Αυτοδύναμη, μια πόλη Δημιουργίας, μια πόλη του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Νεολαίας».
Και κατέληξε: «Στις 18 Μαίου στέλνουμε μήνυμα Νίκης. Νίκης αφετηρίας. Αφετηρία μιας Νέας Εποχής. Αφετηρία Στάσης Ζωής. Αφετηρία Δύναμης και Ελπίδας. Αφετηρία Καθαρής Επιλογής».
Έκπληξη με Γιατρά!
Η βραδιά πάντως είχε και την έκπληξη της. Ο Δημήτρης Γιατράς, επικεφαλής της Παράταξης «Βύρωνας η Ζωή μας», που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, συμπαρατάσσεται πλέον με τον Παναγιώτη Κόνσουλα και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του.
Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Κόνσουλας στην ομιλία του, από το «προσκλητήριο μιας ευρύτερης κοινωνικής συναίνεσης δεν θα μπορούσε να λείψει και ένας άνθρωπος που αγαπά και μάχεται για την πόλη μας, που παλεύει και αγωνιά για την πορεία του Δήμου μας και που εμπράκτως έχει αποδείξει ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να φανεί χρήσιμος και αποτελεσματικός απέναντι στους συνδημότες μας».
Καλωσορίζοντας τον, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή», τον χαρακτήρισε «συνοδοιπόρο στη νικηφόρα πορεία».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιατράς τόνισε μεταξύ των άλλων στο σύντομο χαιρετισμό του: «Εξετάζοντας και τον πολυκερματισμό των δυνάμεων στην πόλη, αποφασίσαμε να παραμερίσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες για το καλό του Βύρωνα. Ενώνουμε έτσι τις δυνάμεις μας με τον Παναγιώτη Κόνσουλα και την Παράταξη του, τον αυριανό Δήμαρχο Βύρωνα.
Εγγύηση το πρόγραμμα του, οι άξιοι συνεργάτες του, το πολύ καλό ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτήσει. Μαζί με τον Παναγιώτη Κόνσουλα αλλάζει ο Βύρωνας και γίνεται πόλη να ΖΕΙΣ»!
ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΣΟΥΛΑ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή συγκλονιστική παρουσία σας

ΒΥΡΩΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΥΡΩΝΙΩΤΙΣΕΣ

Είμαστε εδώ

Είμαστε δίπλα σας

Είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε

Είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε

επιτέλους Σελίδα

Είμαστε σίγουροι ότι ο Βύρωνας μπορεί

Μπορεί να γίνει μια πόλη ανθρώπινη

Μια πόλη για όλους

Μια πόλη ανοιχτή, δημιουργική, κοινωνική

Μια πόλη που να ξέρει να τιμά την ιστορία της

Μια πόλη με ανοιχτούς ορίζοντες.

ΕΔΩ, από το κέντρο του Βύρωνα

Στην καρδιά της Πόλης μας

Στέλνουμε μήνυμα

Μήνυμα ελπίδας και αυτοπεποίθησης

Μήνυμα αισιοδοξίας

Μήνυμα μιας νέας πορείας, για τον πολίτη, την πόλη μας, την κοινωνία μας

Φίλες και Φίλοι

Η Παράταξη μας ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, είναι Ανεξάρτητη

Και είναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ όχι γιατί απλά το δηλώνει και το λέει μόνο παντού, αλλά γιατί 3,5 χρόνια τώρα το απέδειξε στην πράξη με τη λειτουργία της, με τις δράσεις της, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Ήμασταν εμείς που το κάναμε πράξη τραβώντας κόκκινη γραμμή το 2010 καταθέτοντας την κομματική μας ταυτότητα την επομένη των Δημοτικών Εκλογών του 2010, βλέποντας που οδηγούνται οι πολίτες και η κοινωνία  με τις μνημονιακές πολιτικές της εξαθλίωσης, της ταπείνωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του παραλογισμού που είχε το δόγμα «να σωθεί το Κράτος και ας πεθάνουν οι πολίτες».

Ήμασταν εμείς που δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε με τα βαρίδια του παρελθόντος αφήνοντας πίσω όσα μας χώριζαν και μας στεναχωρούσαν, την ίδια στιγμή που κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, δεν τόλμησαν να ακολουθήσουν παραμένοντας εγκλωβισμένοι κάτω από τις κομματικές ταμπέλες και τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Ήμασταν εμείς που αγωνιστήκαμε ανεξάρτητα, χωρίς κομματικές παρωπίδες, μαζί με τους πολίτες, μαζί με όλους εσάς  και όχι με τους κατά καιρούς πολιτικούς καιροσκόπους.

Φίλες και Φίλοι,

Όλες και όλοι μας έχουμε τις πολιτικές και κοινωνικές αφετηρίες  μας.

Σε ότι μας αφορά όμως, δηλώνουμε τη θέληση μας  να πορευτούμε με μοναδικό γνώμονα το γενικότερο καλό και το συμφέρον των πολιτών και της πόλης μας

Αυτό και μόνο αυτό!

Χωρίς συμβιβασμούς

Χωρίς ωραία λόγια

Χωρίς υποσημειώσεις

Θέλουμε τον  Βύρωνα σημείο αναφοράς για κάθε πολίτη

Θέλουμε τον  Βύρωνα πρωτοπόρο και δημιουργικό

Θέλουμε τον  Βύρωνα,  πόλη να ΖΕΙΣ

Θέλουμε τον Βύρωνα όχι απλά ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ

Αλλά ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ!

Με όραμα

Με σχέδιο

Με συνεργασία

Μια πόλη περήφανη για τις Γειτονιές της

Μια πόλη περήφανη για την Αγορά της

Μια πόλη που θα στηρίζει τα καταστήματα της

Μια πόλη με τους Νέους στην πρώτη γραμμή

Ένα ΔΗΜΟ με κάθε πολίτη να έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο, να αισιοδοξεί ότι μπορεί να γυρίσει επιτέλους Σελίδα στην ίδια του την ζωή αλλά και στην ίδια την πορεία της ΠΟΛΗΣ του.

Γιατί όλοι μαζί εδώ-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΕΙΣ μπορούμε και πρέπει επιτέλους να γυρίσουμε σελίδα!!!

Πολίτες του Βύρωνα

Μαζί μου στον Αγώνα αυτό, είναι άτομα άνθρωποι καταξιωμένοι και δημιουργικοί, έντιμοι και παραγωγικοί πάνω απ΄ όλα όμως αποφασισμένοι

Αποφασισμένοι να προσφέρουν και να εργαστούν όλοι μαζί για το καλό και την πρόοδο της πόλης μας.

Υποψήφιοι που βάζουν πάνω απ’ όλα τον πολίτη  και μετά όλα τα άλλα

Υποψήφιοι με κοινά οράματα, με κοινά σχέδια και ιδέες

Υποψήφιοι με πείρα και ενθουσιασμό, με γνώση και αισιοδοξία

Χωρίς εξαρτήσεις και  αγκυλώσεις

Είμαστε μια Παράταξη ανοιχτών οριζόντων

Μια Παράταξη για την Κοινωνία και όχι τους μικροπολιτικούς καιροσκοπισμούς

Στο σημείο αυτό λοιπόν θα ήθελα να καλέσω δίπλα μου όλους όσους μετέχουν στον αγώνα μας, Συνεργάτες και Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που με κάνουν να νιώθω υπερήφανος για την κάθε μέρα που περνάμε μαζί αλλά και για όλα αυτά που καθημερινά προσφέρουν ανιδιοτελώς στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Καλώ δίπλα μου τους: 

ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟ Στάθη

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ Θέμιδα

ΒΑΛΜΑ Ηλία

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ Δημήτρη

ΓΕΩΡΓΙΛΑΚΗ Δημήτρη

ΔΑΔΙΝΟΠΟΥΛΟ Πολύβιο

ΔΑΡΡΑ Ισαβέλλα

ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Στέλιο

ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ Γιάννη

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ Αργύρη

ΗΡΟΥΚΟΥ Αγγελική

ΘΕΟΤΟΚΗ Χρήστο

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ – ΚΑΠΕΡΩΝΗ Κατερίνα

ΚΑΛΑΝΤΖΗ Ανδρέα

ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ Γιώργο

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Σοφία

ΚΑΤΣΟΥΡΑ Δημήτρη

ΚΟΡΑΚΑ Γιώργο

ΚΟΥΡΤΗ Σπύρο

ΚΡΗΤΙΚΟ Γιώργο

ΚΩΛΕΤΣΗ Δημήτρη

ΛΑΥΡΕΝΤΖΟΥ Μαρία

ΛΟΒΕΡΔΟ Γιάννη

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟ Θόδωρο

ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ Βίκυ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ Δημήτρη

ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟ Νίκο

ΜΠΑΛΑΣΚΑ Σταύρο

ΜΠΑΝΤΗ Ντόρα

ΞΑΝΘΑΚΗ Βαγγέλη

ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ Ρένια

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ Αρετή

ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ Γιάννη

ΠΕΛΟΥΜΠΗ Φανή

ΠΛΕΜΜΕΝΟ Γιώργο

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟ Σπύρο

ΣΕΛΙΜΑ Γιώργο

ΣΙΤΟ Κυριάκο

ΣΟΥΛΙΩΤΗ Ιωάννα

ΤΑΣΣΗ Γιάννη

ΤΖΑΝΕΤΗ Στέφανο

ΤΖΕΔΟΠΟΥΛΟ Νίκο

ΤΣΙΑΒΟΥ Μαρία

ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟ Νίκο

ΦΩΤΙΟΥ Αλέξανδρο

ΧΑΛΙΚΙΑ Χριστόφορο

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ Άννα

ΧΙΝΗ Σταυρούλα

ΨΥΧΟΠΑΙΔΑ Γιώργο

Σ’ αυτό  το προσκλητήριο ανατροπής δεν μπορεί να λείψει κανείς

Προσκλητήριο αφύπνισης κάθε δημιουργικής σκέψης και ιδέας

Προσκλητήριο προσφοράς και βούλησης να αλλάξουμε την πόλη μας

Προσκλητήριο μιας ευρύτερης κοινωνικής συναίνεσης

Σ’ αυτό το προσκλητήριο όπου ο ΒΥΡΩΝΑΣ είναι η ίδια μας η ΖΩΗ δεν θα μπορούσε να λείψει και ένας άνθρωπος που αγαπά και μάχεται για την πόλη μας, που παλεύει και αγωνιά για την πορεία του Δήμου μας και που εμπράκτως έχει αποδείξει ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να φανεί χρήσιμος και αποτελεσματικός απέναντι στους συνδημότες μας.

Δεν είναι άλλος από τον υποψήφιο Δήμαρχο Βύρωνα Δημήτρη Γιατρά, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΒΥΡΩΝΑΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ο οποίος από σήμερα αποτελεί συνοδοιπόρο στη νικηφόρα πορεία μας αποσύροντας την υποψηφιότητα του και συμμετέχοντας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ανεξάρτητη παράταξη μας ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ Δημήτρη!

Μαζί διαμορφώνουμε το  πλαίσιο Συνεργασίας, Δημιουργίας και Ενότητας

Μαζί χαράσσουμε  πολιτικές για τον πολίτη και την κοινωνική του Μέριμνα

Μαζί σχεδιάζουμε ένα νέο  Μοντέλο Διοίκησης του Δήμου       

Μαζί αλλάζουμε,  κάνουμε  ανθρώπινη  την πόλη μας, τον ιστορικό Βύρωνα

Όλοι Μαζί γυρίζουμε σελίδα!

Πολίτες του Βύρωνα

Δέσμευση μας είναι:

Να υπηρετούμε τον πολίτη

Να προστατεύουμε τα δικαιώματα του

απέναντι στις πολιτικές των Μνημονίων και της εξαθλίωσης

Δέσμευση μας είναι:

Να δημιουργήσουμε δίχτυ Κοινωνικής προστασίας και ανθρώπινης Φροντίδας

Κανείς χωρίς στέγη

Κανείς χωρίς τροφή

Κανείς χωρίς πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Δέσμευση μας είναι:

Υποδομές σε κάθε Γειτονιά

Ούτε ένα παιδί χωρίς δικαίωμα πρόσβασης

 σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς

Δέσμευση μας είναι:

Ο σεβασμός και η Πρόνοια για την τρίτη ηλικία

Δέσμευση μας είναι:

Μια πόλη Αυτοδύναμη

Μια πόλη Δημιουργίας

Μια πόλη του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Νεολαίας

Φίλες και Φίλοι

Είμαι βέβαιος

Αυτή τη φορά  θα γυρίσουμε  την Σελίδα στην πόλη μας

Σας καλώ όλες και όλους στον ωραίο αυτό αγώνα

Σας καλώ όλες και όλους σε αυτό το όμορφο ταξίδι

Ταξίδι για την δικιά μας Ιθάκη

Ταξίδι για τα δικά μας ιδανικά

Ταξίδι για την ανατροπή

Ταξίδι για τον ΒΥΡΩΝΑ μας

Στις 18 Μαϊου στέλνουμε  μήνυμα  Νίκης

Νίκη αφετηρίας

Αφετηρία μιας νέας Εποχής

Αφετηρία Στάσης Ζωής

Αφετηρία Δύναμης & Ελπίδας

Αφετηρία ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Από τα βάθη της καρδιάς μου,

ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αποψινή σας παρουσία

Μας δίνει δύναμη και ελπίδα

ανοίγει  τα φτερά μας

Μας γεμίζει σιγουριά

Για τη Νίκη

Τη Νίκη του Βύρωνα και των πολιτών του

Γεια σας

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου