7/5/14

«ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ» & ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΈΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ & ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ


Δεν είναι μόνο ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και ο δήμαρχος Χρήστος Κορτζίδης που μετράνε νεκρό παιδί στους παιδότοπους της περιοχής του. Στη γειτονική Ηλιούπολη, όπου δήμαρχος είναι ο πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, Βασίλης Βαλασόπουλος, μετράνε ένα θάνατο και ένα τραυματισμό.Τον Απρίλιο του 2013 ένα οκτάχρονο παιδί ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του πατέρα του, όταν ένα δοκάρι έπεσε και το πλάκωσε, σε γήπεδο 5Χ5. Η απορία των κατοίκων ήταν πώς έπαιρνε άδεια λειτουργίας ο συγκεκριμένος χώρος, όπου είχε συμβεί και άλλο ατύχημα, χωρίς τραυματισμό. Η απάντηση δόθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης είχε παραχωρήσει τα 5Χ5 με τη μορφή της ενοικίασης σε ιδιώτες. Το θέμα δεν πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις όσο αυτό του λούνα πάρκ στο Ελληνικό και έτσι ο νυν δήμαρχος έμεινε στο απυρόβλητο. Σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr μετά την προανάκριση του ΑΤ Ηλιούπολης, η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Όμως, ο δήμαρχος Ηλιούπολης δεν φαίνεται να πήρε του μάθημά του από το θάνατο του παιδιού στο 5Χ5 το 2013. Έτσι, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Αξία» πριν λίγο καιρό τραυματίστηκε μικρό παιδί με το ίδιο παιχνίδι (φουσκωτή μπάλα σε νερό) σε λούνα παρκ που είχε εγκαταστήσει ο δήμος Ηλιούπολης στην πιο κεντρική πλατεία της περιοχής. Το θέμα δεν πήρε έκταση και το λούνα παρκ συνέχισε να λειτουργεί. Μετά τα γεγονότα του Ελληνικού, ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασσόπουλος έσπευσε άρον – άρον να κλείσει το λούνα παρκ που είχε εγκαταστήσει και αυτός χωρίς άδεια.
http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/dimarxos-kortzidis-stin-ilioupoli-enas-thanatos-enas-travmatismos-se-dimotikous-paidotopou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου