5/9/10

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της παράταξης "Αγώνας για το Μέλλον" Ελληνικού - Αργυρούπολης, μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, παρουσία όλων των μελών της, συνήλθε η 6η Τακτική Σύνοδος της Ολομέλειας της 60μελούς Κεντρικής Επιτροπής της Παράταξης με αποκλειστικό θέμα την ανακοίνωση και έγκριση της πρώτης – και μεγαλύτερης – ομάδας των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού της για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Στη σύνοδο συμμετείχαν οι κ.κ. K. Στέφας, Γεν. Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Ελληνικού , Γ. Ζωγόπουλος, τ. υποψήφιος δήμαρχος Ελληνικού με στήριξη της Ν.Δ., Θ. Φίλιος, τ. Πρόεδρος του Δ.Σ. Ελληνικού, Μαρ. Δημητρακοπούλου, Γραμματέας του Δικτύου Νεολαίας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ελληνικού, Τρ. Σαραφίδης, μέλος της Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ Ελληνικού, Δ. Σταματόπουλος, Πρόεδρος Κρητών Ελληνικού , λοιποί επώνυμοι και πολλοί νέοι.

Στην αρχή της συνεδρίασης ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε μία σύντομη ανασκόπηση των τελευταίων δημοτικών εξελίξεων, της μέχρι τώρα δράσης της Παράταξης και της, όπως τόνισε, μεγάλης αποδοχής που αυτή βρίσκει τους πολίτες και των δύο δήμων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της περαιτέρω δράσης, ενώ τόνισε την ανάγκη συνεχούς ετοιμότητας όλων των μελών για την επιτυχή αντιμετώπιση των πολλών δυσκολιών του αγώνα, αλλά και της σε εξέλιξη προσπάθειας κατασυκοφάντησης του ιδίου και στελεχών της Παράταξης από τους γνωστούς παλαιοκομματικούς του δημοτικού κατεστημένου.

«Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας σύμφωνα με τις αρχές, τα πιστεύω και τις επιταγές του πολιτικού πολιτισμού μας», τόνισε και κατέληξε λέγοντας «Αφήστε τους άλλους να κάνουν τη δική τους δουλειά, όπως την έχουν συνηθίσει εδώ και χρόνια. Οι πολίτες τελικά θα κρίνουν».

Στη συνέχεια παρουσίασε τους 40 από τους 45 υποψήφιους του ψηφοδελτίου νίκης της Αργυρούπολης και τους 17 από τους 29 υποψηφίους του ψηφοδελτίου νίκης του Ελληνικού, τονίζοντας ότι οι υπόλοιποι θα ανακοινωθούν μέχρι 25-9-2010 και ζητώντας την έγκριση της Κ.Ε. την οποία και έλαβε.

Η συνεδρίαση της Κ.Ε. ολοκληρώθηκε σε κλίμα ενθουσιασμού και επακολούθησε προσφορά αναψυκτικών και χαλαρή συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου