19/4/11

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ'' Τ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑ


Φίλες και φίλοι Ηλιουπολίτες.

            Με την ευκαιρία των εορτών  του Πάσχα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας,  υγεία, δουλειά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία .
Πάρα τις αντίξοες συνθήκες και τα προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας ας σταθούμε «όρθιοι», με χαμόγελο, με  αισιοδοξία, με σύνεση και αποφασιστικότητα . 
Στην  περίοδο αυτής της κρίσης, της οικονομίας της πολίτικης, των θεσμών και των αξιών,  η οποία είναι σύνθετη, πολύπλευρη και δυναμικά επικίνδυνη, ας κάνουμε σοβαρά  και υπεύθυνα τις ανατροπές μας.
            Είναι καιρός να βρεθούμε ο ένας κοντά στους προβληματισμούς και τα προβλήματα του άλλου , για ν’ ανταποκριθούμε στα μικρά και στα μεγάλα.
Πρέπει να βρούμε τους κοινούς μας στόχους.
            Η συμμετοχή όλων μας πλέον, τόσο στην πολιτική, στα θέματα του Δήμου μας, στην καθημερινή ζωή και την προοπτική της πόλης μας πρέπει να είναι ουσιαστική . Kαι γι αυτό χρειάζεται να  είμαστε σε «ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας».
 Ας μην χαριστούμε άλλο πια και σε κανέναν.
Στις κοινές μας αποφάσεις στα κοινά μας οράματα ας δείξουμε με περηφάνια και αποφασιστικότητα ότι είμαστε μαζί . Και είμαστε πολλοί. 

Οι διαχωριστικές γραμμές  ξεθώριασαν.

Είναι η στιγμή.  Είναι η ώρα  να αλλάξουμε πολλά  και θα τα αλλάξουμε.

Καλή Ανάσταση.

ΤΑΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑΣ

Δημοτικός Σύμβουλος

τ. Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

«Αυτές τις μέρες ας στηρίξουμε μέσα από τις αγορές μας, την τοπική αγορά της πόλης μας, ας στηρίξουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη, ας χαρίσουμε ένα χαμόγελο , μια λέξη αισιοδοξίας ο ένας στον άλλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου