22/2/13

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ... ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ...

Το ΧΩΝΙ αναλύει, βήμα προς βήμα, τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσετε για να... τρελάνετε την εφορία. Αναλυτικές οδηγίες για κάθε περίπτωση: τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε ώστε να πληρώσετε όταν έχετε λεφτά και όχι όποτε σας υποχρεώνουν αυτοί!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γνωρίζουν εδώ και 60 (!) χρόνια ότι η Ελλάδα έχει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου και μας κοροϊδεύουν. Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει ένα χάρτη-ντοκουμέντο, που για πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ολες οι παράνομες έρευνες, που γίνονται εδώ και δεκαετίες, εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει η ελληνική ΑΟΖ. Πώς αποδεικνύονται τα «θηριώδη» αποθέματα.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ: Τι ζητάνε (και παίρνουν...) οι ξένοι κονκισταδόρες από την κυβέρνηση Σαμαρά. Όλο το σχέδιο για τις ΕΟΖ που θα ξεφυτρώσουν σαν τα μανιτάρια σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Πώς θα λειτουργούν, τι θα επιτάσσει ο δικός τους νόμος, που θα είναι πιο ισχυρός από τους δικούς μας.

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ: Δίνουν τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας... bonus στους επενδυτές, με ένα νόμο-έκτρωμα που χαρίζει απίστευτες υπερεξουσίες στον υπουργό Ανάπτυξης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ: «Απολύτως καμία ευθύνη δε μπορώ να προσάψω σε κανέναν πολίτη. Τη ζημιά την έκαναν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί».

Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτήν την Κυριακή (στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι τη Δευτέρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου