29/3/13

Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ- ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ...ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΣ


Εδώ είναι που λέμε ότι βγαίνεις έξω από τα ρούχα σου!!! 

Ο Χάρης Ρώμας ο οποίος θα έπρεπε να διαπαιδαγωγεί την κοινωνία λόγω της σκηνοθετικής του δραστηριότητας, όχι μόνον δεν κάνει αυτό αλλά την σεξουαλική του διαστροφή και ανωμαλία, την περνάει ως ...διαφορετική επιλογή και άποψη! Και ακόμη χειρότερα. Ο άνθρωπος γίνεται περισσότερο επικίνδυνος μια και μιλάει για ρατσισμό της κοινωνίας προς όσους "ανθρώπους έχουν διαφορετικές σεξουαλικές επιλογές"!!! Ισχυρίζεται δε ότι οι ο "αυτοαποκαλούμενος «σεξουαλικά υγιής» φέρεται ρατσιστικά προς τους ανθρώπους με άλλες επιλογές", ενώ αυτά "είναι προβλήματα υπαρκτά στο μεγαλύτερο φάσμα της κοινωνίας μας, όσο και αν υποκριτικά προσπαθούμε να παρουσιάσουμε την Ελλάδα των τελευταίων χρόνων ως μια χώρα προοδευτική, ελεύθερη και πολιτικά ορθή".

Κάποιος πρέπει να του χαράξει δυο φωνήεντα αυτού του σεξουαλικά και τελικά ψυχικά άρρωστου ανθρώπου και να του πει ότι εγκληματεί σε βάρος των νέων ανθρώπων! 

Ποιος σου είπε ρε τσίφτη, ότι είναι απλά...διαφορετική επιλογή το ότι εσύ κάνεις σεξ με άνδρα;;; Την ανωμαλία σου και τη διαστροφή σου πας να την περάσεις νέτα-σκέτα ως...διαφορετική επιλογή και άποψη; 

Δεν φτάνει που προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι υγιής ενώ είσαι βαθύτατα άρρωστος, εγκληματείς και σε βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας, η οποία δεν συντάσσεται με την ανωμαλία σου και την θεωρείς γι' αυτό το λόγο...ρατσιστική!!! Επειδή καταδικάζει τέτοιες βδελυρές πράξεις σαν τις δικές σου!!!! 

Αντί να σιωπήσεις και να μην κοινοποιείς τη διαστροφή σου, βγαίνεις δημοσίως και χαρακτηρίζεις μια ολόκληρη κοινωνία "ρατσιστική" επειδή αποστρέφει το πρόσωπό της στο βδέλυγμα αυτό που εσύ θέλεις να παρουσιάσεις ως ...άλλη επιλογή! 

Να σημειώσουμε ότι τη διαστροφή του αυτή ο Χάρης Ρώμας, την είχε κοινοποιήσει και στο σήριαλ "Το Καφέ της Χαράς", όπου εμφάνιζε έναν ηθοποιό στο ρόλο του παντρεμένου-διαζευγμένου αλλά και έχοντα-παράλληλα- σεξουαλικές σχέσεις με άλλον άνδρα! Ο τελευταίος δε, απέτρεψε τον ηθοποιό να ξαναπαντρευτεί την πρώην γυναίκα του"!!!
Μιλάμε για σκέτη ανωμαλία και αρρώστια, την οποία ο... πολύς Χάρης Ρώμας βαφτίζει ...άλλη επιλογή! 

Αυτή η εξωφρενική θέση του Χάρη Ρώμα θα μπορούσε να φέρει ως συνοδοιπόρους στην...εκστρατεία του και τους σαδομαζοχιστές, τους νεκρόφιλους, τους κοπρολάγνους ή και τους παιδεραστές! Γιατί λοιπόν και όλοι αυτοί, σύμφωνα πάντα με την παρακρουστική άποψη του Χάρη Ρώμα, να μην διεκδικήσουν το δικαίωμα στη...διαφορετική τους επιλογή;

Άει στιχτίρ θα λέγαμε εμείς και κάποιος να μαζέψει αυτόν και τους ομοίους του οι οποίοι βγαίνουν δημοσίως και με περίσσιο θράσος εγκληματούν απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία! 

Για να σου χαράξουμε ένα τελευταίο φωνήεν Χάρη Ρώμα: Σαν κι εσένα υπήρξαν και άλλοι, όντως μεγάλοι, οι οποίοι όμως δεν έκαναν βούκινο το πρόβλημά τους και πολύ περισσότερο δεν διακήρυσσαν αυτά που διακηρύσσεις εσύ. Και αυτό διότι ήξεραν ότι βίωναν ένα πρόβλημα, ένα κουσούρι, όπως το είχε πει και ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Να αναφέρουμε ονόματα; Ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Γιάννης Τσαρούχης και ο Γιώργος Μαρίνος.
 http://indobserver.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου