5/7/13

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΛΙΜΟΥ.

3383.JPG
Για τέσσερα συνεχόμενα απογεύματα η Θεατρική Σκηνή Κάρολος Κουν ήταν κατάμεστη από τους γονείς και τους συγγενείς των παιδιών που έσπευσαν να τα καμαρώσουν.

P6181862.JPG
Μέσα από τις θεατρικές τους παραστάσεις τα παιδιά με τη χάρη τους και τον αυθορμητισμό τους, σκόρπισαν γέλιο, συγκίνηση και πολλά μηνύματα.
P6181873.JPG
Οι αποχαιρετιστήριες γιορτές που πραγματοποιήθηκαν στους προαύλιους χώρους των Παιδικών Σταθμών ήταν αφιερωμένες σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στα Προνήπια που αποφοιτούν από τους Παιδικούς Σταθμούς, όπως επισήμανε στην ομιλία της η Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτα Νικολάου και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το ταξίδι τους στον απέραντο κόσμο της γνώσης και της αρετής με θάρρος, πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα.
P6181869.JPG
Ο Πρόεδρος των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Αλίμου Νίκος Παπανικολάου στο χαιρετισμό του προς τους γονείς έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε στις δωρεάν παροχές των Δ.Π.Σ. όπως: το θεσμό της Ψυχολόγου, της Λογοθεραπεύτριας, τον οδοντιατρικό έλεγχο των παιδιών, το «μάθημα» της Αγγλικής Γλώσσας στα Προνήπια, την ασφάλιση των παιδιών για αστική ευθύνη, τις ενημερωτικές – επιμορφωτικές ημερίδες με κορυφαίους επιστήμονες, την παρακολούθηση ποιοτικών θεατρικών παραστάσεων, το πρόγραμμα Γυμναστικής. Κλείνοντας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αλίμου Θάνο Ορφανό, για τη στήριξη που παρέχει στους Παιδικούς Σταθμούς, τα μέλη του Δ.Σ., τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Διευθύντρια των Παιδικών Σταθμών και όλο το προσωπικό που καθημερινά προσπαθεί για να έχουν τα παιδιά το καλύτερο δυνατό.

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια ώστε οι Παιδικοί Σταθμοί να ανταποκριθούν ακόμα περισσότερο στις ανάγκες και τις προσδοκίες των γονιών, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός παραβρέθηκε σε όλες τις εκδηλώσεις και μοιράστηκε με τους γονείς τη συγκίνηση και τη χαρά για τα παιδιά χειροκροτώντας την προσπάθεια τους.

Στο χαιρετισμό του τόνισε: «Οι Παιδικοί Σταθμοί προσφέρουν καθημερινά αγάπη, φροντίδα και αγωγή στα παιδιά, δίνοντάς τους τις βασικές ικανότητες και γνώσεις που χρειάζονται τόσο για το σήμερα όσο και για το αύριο».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι «η Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να βρίσκεται κοντά στους γονείς, ιδιαίτερα τώρα που διανύουμε δύσκολες περιόδους». Υποσχέθηκε ότι το επίπεδο και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών θα συνεχιστούν και τη νέα σχολική χρονιά, με κύριο μέλημα να φιλοξενηθούν περισσότερα παιδιά στους Παιδικούς Σταθμούς και να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατό περισσότερες οικογένειες.

Τέλος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Νίκο Παπανικολάου, τη Διοίκηση, καθώς και όλους τους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς, για τον υποδειγματικό τρόπο που εργάζονται καθημερινά και τους συνεχάρη για την άψογη οργάνωση όλων των εκδηλώσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου