24/6/13

ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΦΩΤΟ1.jpg
Στα πλαίσια της εντατικοποίησης της καθημερινής παρουσίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην κοινωνία, οι Συντονιστικές Επιτροπές της Αττικής, τα στελέχη του Κινήματος και της Νεολαίας πραγματοποίησαν εξόρμηση ενημέρωσης το Σάββατο και την Κυριακή 22 και 23 Ιουνίου.
ΦΩΤΟ3.jpg
Η εξόρμηση περιλάμβανε διανομή ενημερωτικού υλικού και πολιτικών φυλλαδίων, για την πολιτική κατάσταση και τις προτάσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και έγινε σε όλα τα σημεία εισόδου-εξόδου της Αττικής και αφορούσε τους εκδρομείς του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Με κύριο σύνθημα «Η πολιτική τους είναι το Μαύρο στη ζωή μας, στην οικονομία, στην ενημέρωση. Η πρότασή μας είναι η λύση», εκατοντάδες στελέχη μοίρασαν πολιτικό υλικό σε διόδια, λιμάνια, ΟΣΕ, ΚΤΕΛ, ενώ η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θετική.
ΦΩΤΟ2.jpg
Οι δράσεις πολιτικής ενημέρωσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην κοινωνία, θα συνεχισθούν όλο το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα με στοχευμένες παρεμβάσεις, για να αποκαλυφθούν τα αδιέξοδα και οι αντιφάσεις της κυβερνητικής πολιτικής των Μνημονίων και να προβληθεί η προγραμματική πρόταση του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου