19/6/13

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

ΝΕΟΛΑΙΑ_ΦΩΤΟ.jpg
Πραγματοποιήθηκε χθες 17/06/2013 συνάντηση της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στα γραφεία του Κινήματος, με τον παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη (κολυμβητή) και τον ομοσπονδιακό προπονητή ποδηλασίας σε αθλητές με αναπηρία Κώστα Γκρέκα.Εκ μέρους της Νεολαίας, παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Μανταλένα Παπαδοπούλου, ο Υπ. Τομέα ΑμεΑ Αλέξανδρος Μητροβγαίνης, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Μανώλης Παντελίδης, Μιχάλης Κουφαλιτάκης, Κυριακή Λεωνίδου και ο Υπ. Φοιτητικού του Συντονιστικού Γραφείου Αλέξανδρος Γεωργίου.

Στην συνάντηση ο κ. Γκρέκας και ο κ. Κωστάκης μας εξέθεσαν τα προβλήματα που επικρατούν στον χώρο τους και τις προτάσεις τους για τον χώρο του παραολυμπιακού αθλητισμού. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι οι πολλές ελλείψεις που υπάρχουν στον αθλητικό νόμο Ιωαννίδη. Επίσης, τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τον χώρο είναι ανυπέρβλητα και χρήζουν άμεσης λύσης. Στην αλλαγή νοοτροπίας των Ελλήνων πολιτών όσον αφορά στους αθλητές με αναπηρία που άρχισε να αναπτύσσεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 δεν μπορεί να αποτελεί τροχοπέδη το κράτος.
Τέλος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πως πολλοί αθλητές κατεβαίνουν στους αγώνες, χωρίς να έχουν στο πλευρό τους, τους προπονητές τους, αφού δεν τους δικαιολογούνται τα έξοδα από το κράτος.

Η Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνεχίζει τις επαφές με εκπροσώπους και φορείς του αθλητισμού με σκοπό την κατάθεση προτάσεων που θα αποφέρουν τις αλλαγές εκείνες για την βελτίωση της αθλητικής νομοθεσίας μέσω επίκαιρων ερωτήσεων και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου