12/9/13

ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΛΙΑ..! ΔIΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

ΚΑΤ΄ΕΞΑΙΡΕΣΗ έλεγχος των αιτημάτων των δήμων για κάλυψη
κενών θέσεων μέσω κινητικότητας, από το υπουργείο Εσωτερικών..!
http://www.epikoinonia-arg.gr/
Φαίνεται ότι το έχουν πάρει απόφαση οι δήμαρχοι, ή τουλάχιστον οι εκπρόσωποί τους στην ΚΕΔΕ, ότι κάθε μέρα που περνάει η συγκυβέρνηση θα τους απαξιώνει περισσότερο, μέχρι να τους εξαφανίσει εντελώς...

Χτες είχαμε τη συνάντηση Μιχελάκη – ΚΕΔΕ για τον εκλογικό νόμο. Οι «δημόσιοι παράγοντες» που τον Μάιο διαλαλούσαν ότι «δεν είναι χαϊβάνια», συμμορφώθηκαν πλήρως στις επιταγές της συγκυβέρνησης.

Χτες, επίσης, ήρθε στη δημοσιότητα έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών προς τους δήμους, με τίτλο «Αιτήματα ΟΤΑ α' και β' βαθμού, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών με υπαλλήλους του προγράμματος κινητικότητας». Με την εγκύκλιο εντέλλονται ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ν' ακολουθήσουν άλλη διαδικασία από τους υπόλοιπους δημόσιους φορείς προκειμένου να δικαιολογήσουν τα κενά που ΘΑ επικαλεστούν ότι έχουν και τα οποία θα θελήσουν να καλύψουν από υπαλλήλους που έχουν τεθεί σε κινητικότητα...

ΚΑΤ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ για τους δήμους, τα αιτήματα, αιτιολογημένα και ιεραρχημένα, ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ για έλεγχο και ακολούθως το υπουργείο θα στείλει όσα εγκρίνει στο Τριμελές Συμβούλιο του άρθρου 5 του νόμου 4024/2011..!

Φυσικά, οι «επιτελείς» της ΚΕΔΕ κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τις αλλεπάλληλες και κατά συρροή προσβολές. Εκτός αν αναγνωρίζουν ότι το υπουργείο έχει δίκιο που τους αντιμετωπίζει με τέτοια απαξίωση.

Το «έργο» ασφαλώς θα έχει και συνέχεια, αφού ο μη «μυημένος» στα άδυτα της αυτοδιοικητικής ίντριγκας κ. Μιχελάκης αποδεικνύεται πολύ «σκληρό καρύδι» για τους κοτζαμπάσηδες της εξουσίας.

ΔIΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου