1/12/13

ANTΩΝΗΣ ΚΑΜΠΑΚΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ… ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Μικρογραφία
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΜΠΑΚΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ"
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ Η ''ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ'' ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...!

Δείτε την συνέντευξη του δημάρχου Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα: Δεν θα προδώσουμε τους συμπολίτες μας!

Γράφει η Ντόρα Σκορδαλάκη

Ερ. Δημοσιογράφου: Σε προηγούμενη συνέντευξη σας, είχατε αναφέρει ότι η μνημονιακή πολιτική είχε ήδη ξεκινήσει στο δήμο σας από την κακοδιαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Πόσο δύσκολο ήταν για μια νέα δημοτική ομάδα και σε ποια κατάσταση βρίσκονται σήμερα τα οικονομικά του δήμου σας;
Απάντηση Δημάρχου:
Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τη δική σας παρουσία, γιατί με την δική σας στήριξη μέσω της εκπομπής σας και της διαδημοτικής εφημερίδας ‘’ Νότια Προάστια’’, μας δίνεται την ευκαιρία να δώσουμε λογαριασμό στους συμπολίτες μας για όλα όσα καταφέραμε, κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες, τα εμπόδια που μας έβαλαν και την λάσπη που δεχόμαστε. Να σας επισημάνω κ. Σκορδαλάκη ότι, δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, προτιμώ να μιλήσουν τα έργα μας και τα νούμερα που αποδεικνύουν το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου μας.
Όπως γνωρίζετε, όταν αναλάβαμε ως διοίκηση, παραλάβαμε μια βαριά κληρονομιά ύψους περίπου 24 εκ. ευρώ, από τα χρέη της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η μνημονιακή πολιτική, είχε ήδη ξεκινήσει στο δήμο μας για να μπει επιτέλους τάξη σε ένα μεγάλο πρόβλημα, με απόλυτα νόμιμο τρόπο.
Χωρίς να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος. 
Κάθε μέρα, είναι μια συνεχή μάχη και ένας αγώνας να ανταποκριθούμε και σε αυτά που υποσχεθήκαμε, αλλά και σε όσα δισεπίλυτα προβλήματα προέκυψαν από την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης, όλοι οι δήμοι κληθήκαμε να υποστούμε υπέρογκες περικοπές και μειώσεις σε βαθμό εξαθλίωσης. Καταλαβαίνεται πόσο δύσκολο είναι να θέτεις στόχους με άδεια ταμεία!
Δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε όλοι μαζί, ενωμένοι ως ομάδα τις φιλότιμες προσπάθειες να θέσουμε στόχους με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα,
για να κάνουμε κάθε μέρα που περνά, χρόνο με το χρόνο, την καθημερινότητά των συμπολιτών μας όσο μπορούμε καλύτερη.
Στο σήμερα καταφέραμε να κατεβάσουμε ουσιαστικά το χρέος του δήμου, περίπου 7 εκ. ευρώ και να έχουμε και πλεόνασμα.
Η αγάπη, η επιβράβευση και η στήριξη των συμπολιτών μας, μας επέτρεψε σε αυτά τα χρόνια να πετύχουμε πολλά περισσότερα, από όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.
Δίνουμε μια μάχη με τα μνημόνια και πρέπει να μην αφήσουμε ο ένας το χέρι του άλλου. Δεν πρέπει να νοιώσει κανείς συμπολίτης μας μόνος του στην κρίση.
Ερ. Δημοσιογράφου: Πως αντιμετωπίσατε τα προβλήματα αυτά και πόσα πράγματα καταφέρατε αυτά τα χρόνια;
 Απάντηση Δημάρχου:
  • Η επιτυχημένη  προσπάθεια να βάλουμε τάξη στα οικονομικά μας και να αποτρέψουμε να μπει «λουκέτο» στο Δήμο.
  • Με έργα και παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές.
  • Με διαρκή διάλογο και συνεργασία με τους πολίτες,
    τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης.
  • Με καθημερινή επαφή και παρουσία σε κάθε γωνιά της πόλης.
  • Κόντρα στα μεγάλα συμφέροντα. Κόντρα στα συμφέροντα και της φιλοζωικής εταιρίας που εδώ και χρόνια εκμεταλλεύεται μια τεράστια έκταση στρεμμάτων δημόσιας γης. Διεκδικούμε να επαναφέρουμε αυτή την καταπράσινη δημόσια περιουσία στους συμπολίτες μας. Και θα τα καταφέρουμε!
  • Αυξήσαμε τα έσοδα μας, χωρίς να επιβαρύνουμε με τέλη και φόρους τους δημότες μας. Καμιά αύξηση στα δημοτικά τέλη.
  • Με πρωτοβουλίες στην ανάδειξη του ανθρώπινου και κοινωνικού προφίλ του Δήμου μας.
  • Με την αξιοποίηση των δικών μας εργαζομένων, κερδίσαμε περισσότερα χρήματα. Και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εργαζόμενους για τον υπερβολικό τους ζήλο να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που βάλαμε, Επίσης να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα που από την πρώτη μέρα έως και σήμερα, δουλεύουν αδιάκοπα με ανιδιοτέλεια για να πετύχουμε μια σχέση αγάπης με τους συμπολίτες μας. Με την υπόσχεση ότι δεν θα τους προδώσουμε ποτέ!
  • Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. σε μια κοινή προσπάθεια για να κάνουμε ξανά την πόλη μας, πόλη βιώσιμη για τους κατοίκους μεέργα σε όλες τις γειτονιές!
Σας ευχαριστούμε όλους!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΤΟΡΑ ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ, ΒΙΝΤΕΟ: ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου