3/12/13

ΞΕΦΤΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

alt
Ο Βλαχοδήμαρχος: ΞέφτισεΠάνε οι εποχές επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, που ο Δήμαρχος Ηλιούπολης , B. Βαλασσόπουλους ,ότι (απλώς) ζητούσε το είχε.

Η θητεία του , ως Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου, όταν εκείνος πρωτοεκλέχθηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , του έδινε άλλον « αέρα» και άλλον « τσαμπουκά».
Τώρα όλα αυτά του κόπηκαν , με μιάς. Γι αυτό και η «πόρτα» που έφαγε κατάμουτρα από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για όσα ζητούσε ως τάχα αντισταθμιστικά(!) για την επέκταση της γραμμής και στην πόλη του.
Ας κοιτάξει λοιπόν να το συνειδητοποιήσει ότι τα « καλά» περάσανε και ας κατέβει από το « θρόνο» του . Γιατί ο « βασιλιάς»
είναι παντελώς γυμνός .

1 σχόλιο:

 1. e-mail: glyfsec@xinis.com
  Νέες Εγκαταστάσεις : Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου
  ΤΗΛ:. 2109640117 - 2109606008

  «Executive Diploma in International Hotel & Tourism Management»
  στο CARIERRA Γλυφάδας!

  Το Carierra Business & Computing School (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης «ΔΥΟ»), φορέας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, με περισσότερα από 30 χρόνια πείρας στην ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση, σε συνεργασία με το London Center of Management, απευθύνεται σε όσους εργάζονται -ή επιθυμούν να εργαστούν- σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον με διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές, όπως είναι ο κλάδος του Τουρισμού, προσφέροντας το ετήσιο πιστοποιημένο πρόγραμμα «Executive Diploma in International Hotel & Tourism Management».

  Τo Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΔΥΟ» CARIERRA στη Γλυφάδα, φέρει σε όλα τα προσφερόμενα προγράμματα το κύρος και την αξιοπιστία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, παρέχοντας σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να καταρτιστούν ή να μετεκπαιδευτούν, τις εξής δυνατότητες:
  • Να βελτιώσουν την ικανότητα προσαρμογής τους στις νέες, άκρως ανταγωνιστικές, συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά εργασίας
  • Να αναβαθμίσουν και να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες
  • Να επαναπροσανατολίσουν το ενδιαφέρον τους αναφορικά με το επάγγελμα που θα ακολουθήσουν, ιδιαίτερα όσοι πλήττονται από την ανεργία ή βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο στη σταδιοδρομία τους

  Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές:

  CARΙΕRRA (ΚΔΒΜ2) –ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ
  Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου (Στάση Καράγιωργα)
  Τηλ. 2109640117 – 2109606008
  www.carierra.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή