6/2/14

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Εμφάνιση IMG_1421.JPG
 Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του επικεφαλής της, πρώην Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενόψει και των δημοτικών εκλογών του Μαΐου. Η εντολή τους, ξεκάθαρη: Τέρμα στα πειράματα, «ναι» στις δοκιμασμένες σίγουρες επιλογές.
Εμφάνιση IMG_1437.JPG
Ο κ. Αναγνώστου απηύθυνε δριμύ κατηγορώ στη σημερινή διοίκηση για «ανοργανωσιά, ημίμετρα και αποσπασματικές πρωτοβουλίες που όχι μόνο δεν βοηθούν την πόλη, αλλά τη γυρίζουν και πολύ πίσω». Επίσης, την κατήγγειλε πως παρουσιάζει ως δικά της επιτεύγματα έργα που είχαν ξεκινήσει επί της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, όπως για παράδειγμα, το πολύ σημαντικό έργο «Πράσινη Ζωή στην Πόλη», με τις αναπλάσεις των πλατειών Αναγνωσταρά, Ανεξαρτησίας, Βεάκη και του πάρκου Αγίου Νικολάου, την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων και την εγκατάσταση πράσινης στέγης στο 11ο Δημοτικό σχολείο.
« Τα πάντα έχουν αφεθεί στο έλεος του Θεού με τον κ. Βαλασόπουλο και τους συνεργάτες του, αντί να λειτουργούν προς την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών των Ηλιουπολιτών, να επιχειρούν, παραποιώντας την πραγματικότητα, να δείξουν δήθεν έργο, φυσικά ανύπαρκτο», τόνισε ο κ. Αναγνώστου και συνέχισε: «Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς; Καθαριότητα; Ελλιπής ακόμα και σε κεντρικά σημεία της πόλης. Συμπεριφορά; Γεμάτη έπαρση και αλαζονεία, με πρώτο εκφραστή τους τον ίδιο τον Δήμαρχο, τον οποίο διακρίνει μια έντονη πολιτική εμπάθεια και ένας απίστευτος ρεβανσισμός που θυμίζει άλλες εποχές. Μικροπολιτικά παιχνίδια που ο λαός έχει κουραστεί να εισπράττει από τους πολιτικούς όλα αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο για να κατασυκοφαντήσουν τους αντιπάλους. Υπηρεσίες του Δήμου; Παραχωρούνται άνευ όρων σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και σε ιδιώτες.  Έργα; Μόνο βιτρίνας και όχι ουσίας με απευθείας αναθέσεις και προφορικές μάλιστα εντολές. Κυλικείο του Νεκροταφείου; Τεράστιο σκάνδαλο με την λειτουργία του και αδιαφάνεια στη διαχείριση των εσόδων εξαιτίας του οποίου επιβάλλονται στο Δήμο συνεχή χρηματικά πρόστιμα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους (ΣΔΟΕ, Εφορία, κ.λ.π.)».
Η Νέα Δημοτική Κίνηση, υπογράμμισε ο κ. Αναγνώστου, «είναι και θα είναι εδώ, ενεργή, με κριτικό λόγο, πάντα προς όφελος της πόλης μας» και κάλεσε το σύνολο των πολιτών, ανεξαρτήτως ιδεολογίας, αλλά και τις δημοτικές παρατάξεις σε συστράτευση καθώς, όπως είπε, «η Ηλιούπολη δικαιούται κάτι καλύτερο και όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε».
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «ΕΝΑΚ Ηλιούπολης» Δημήτρης Πανταζόπουλος, «Ηλίου Πόλις – Ανθρώπινη Πόλη» Χρήστος Κοκοτίνης και «Χρώμα στην Πόλη» Παναγιώτης Πατσαβός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Κολιοφώτης, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Γαβριήλ Αραμπατζής, Δημήτρης Πίσσας και Γιάννης Πούλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Καμμένος, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Κουρής, ο Γενικός Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Ελένης, ο Διευθυντής του ιδιαιτέρου γραφείου του υφυπουργού Νότη Μηταράκη Δημήτρης Παρράς, η Πρόεδρος της τοπικής επιτροπής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Γεωργία Συνοδινού, ο πρόεδρος του Σώματος Σαμαρειτών Γιώργος Μόσχοβας, η πρόεδρος της Πνευματικής Εστίας Γεωργία Φιλίππου, ο πρόεδρος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αθανάσιος Μήτσης, ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης Ανδρέας Τρομπέτας, καθώς και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Μικρασιατών Βάια Γκελτή και Μεσοτοπιτών Λέσβου Νεκτάριος Βακάλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου