6/2/14

«ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΙΚΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ «ΣΠΙΤΙ» ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ»


         ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΦΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ


 «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε πιο δυνατοί και πιο συγκεντρωμένοι στον αγώνα μας για την Ελλάδα, όσο ποτέ άλλοτε. Για να ακριβολογώ, μάλιστα, ζούμε μέρες δημιουργίας και αποφασιστικότητας, όπως εκείνες μετά τις διπλές εκλογές που οι Έλληνες της λευτεριάς και της περηφάνιας, μας έστειλαν στο Εθνικό Κοινοβούλιο».

Αυτό δήλωσε ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, μιλώντας, μετά τον αγιασμό, στα εγκαίνια των Γραφείων του Κινήματος στην Καλαμάτα. Και πρόσθεσε:

«Ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος και ΟΛΟΙ οι Βουλευτές, έχουμε στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους ΑΝΕΛ. Πολιτευτές, Κεντρική Διοίκηση της Οργάνωσης, μέλη Συντονιστικών και εγγεγραμμένους φίλους. Όλοι μαζί, μία γροθιά, χωρίς προσωπικές μεμψιμοιρίες, αφοσιωμένοι αποκλειστικά στον αγώνα μας, να στείλουμε μήνυμα νίκης στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές.

Λέμε όχι στην μερκελοποιημένη Ομόσπονδη Ευρώπη. Λέμε ναι στην Ευρώπη των Κρατών - Εθνών, των λαών με την δική τους σημαία, της Αλληλεγγύης. Αυτή την Ευρώπη που μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Λέμε όχι στην Ελλάδα υπό την κατοχή του Δ' Ράιχ. Λέμε ναι στην Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες, όπως έλεγε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Λέμε όχι σε Περιφερειάρχες και Δημάρχους που προσκυνάνε Μνημονιακές πολιτικές και γίνονται ορντινάντζες του κάθε Φούχτελ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα στείλουμε στις εκλογές του Μαΐου, μηνύματα νίκης και εδώ, στην Καλαμάτα, στην Μεσσηνία, μέσα στο ίδιο το «σπίτι» του Αντώνη Σαμαρά».  

Ο Τέρενς Κουίκ, έκοψε και την βασιλόπιτα των ΑΝΕΛ Μεσσηνίας και μετά είχε συνεργασία με Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής, για την προώθηση του κοινοβουλευτικού έργου με θέματα και προβλήματα του Νομού.

Το πρωί της Κυριακής, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΛ παρέστη στην πανηγυρική λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Υπαπαντής, πολιούχο της πόλης της Καλαμάτας και στη συνέχεια πήρε μέρος στην λιτάνευση της ιεράς εικόνας.

Νωρίτερα, προσκύνησε στην εκκλησιά του Αγίου Νικολάου Φλαρίου, στο κέντρο της πόλης, την οποία ο Τέρενς Κουίκ, ως δημοσιογράφος, είχε βοηθήσει με ραδιοφωνικό του έρανο για την αποκατάσταση των πολύ σοβαρών ζημιών από τους καταστροφικούς σεισμούς του '86.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου