4/4/14

Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ‘’ΚΑΡΦΩΝΕΙ’’… ή Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ… ‘’ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΙ;’’

alt
Δηλώσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε εχθές στο δημαρχείο Ηλιούπολης και σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πληροφορίες, το ‘’τραγικό’’ συμβάν, παρέμεινε ‘’κεκλεισμένων των θυρών’’ στο γραφείο δημάρχου.


Μια ‘’απρόσμενη’’ επίσκεψη τεσσάρων απλήρωτων προμηθευτών και ενός εργολάβου, ήταν η αφορμή για να διαδραματιστούν τα εξής θλιβερά γεγονότα:
Εχθές ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30 στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου συγκεντρώθηκαν τα μέλη της διακομματικής διαπαραταξιακής επιτροπής για να συνεδριάσουν.
Λίγα λεπτά πριν αρχίσει η συνεδρίαση, από το δεύτερο όροφο και συγκεκριμένα από το γραφείο δημάρχου, ακούστηκε μεγάλη φασαρία. Τα μέλη έτρεξαν γρήγορα να δουν τι συμβαίνει, αλλά μόνο τα μέλη της διοίκησης μπόρεσαν να ανέβουν στο δεύτερο, για τα μέλη της αντιπολίτευσης ήταν ακατόρθωτο να ανέβουν επάνω. Και αυτό επίσης, άξιον απορίας, γιατί δεν τους επέτρεψαν την είσοδο προς τα επάνω;
Εξαιτίας της μεγάλης διαφωνίας που ακουγόταν μέχρι το υπόγειο και πάντα από την μαρτυρία των μελών, ο δήμαρχος φέρεται να απεκάλεσε τον εργολάβο «αλήτη» και να τον διώχνει κακήν κακώς από το γραφείο του.
Με τους ‘’ίδιους’’ χαρακτηρισμούς αποκάλεσε και ο εργολάβος τον δήμαρχο και έτσι
…‘’τα αίματα άναψαν πολύ γρήγορα’’
Ο εργολάβος είναι Ηλιουπολίτης και ονομάζεται Ν. Τ και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της δημοσιογραφικής έρευνας, το 2009 του εγκρίθηκε με απευθείας ανάθεση, το ποσό των 40.000 ευρώ, επί διοίκησης Γ. Αναγνώστου και με πρόεδρο σχολικής επιτροπής τότε, τον κ. Γιώργο Αντωνάρα, για την αναμόρφωση των τουαλετών του 5ου λυκείου Ηλιούπολης.
Από το 2010 έως σήμερα, έγιναν ουκ ολίγες ενοχλήσεις από τον απλήρωτο, εργολάβο στη νυν διοίκηση του Β. Βαλασόπουλου και όχι μόνο, προκειμένου οι καταχρεωμένοι συμπολίτες του να πάρουν τα χρήματα τους, αλλά …
στων ‘’εκλογών’’ την πόρτα… όσο θέλεις βρόντα!
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μαρτύρων, κατέφθασε έγκαιρα η αστυνομία όπου και τους μετέφεραν στο τμήμα Ηλιούπολης, για τις αναμενόμενες μηνύσεις και τα αυτόφωρα που θα ακολουθούσαν.
Σήμερα επικοινωνήσαμε με τον διοικητή, ο οποίος και απουσίαζε, εκ των υστέρων ήρθαμε σε τηλεφωνική επαφή με την αξιωματικό ασφαλείας και της ζητήσαμε ένα δελτίο τύπου για το ‘’τραγικό’’ αυτό συμβάν που αφορούσε τον πρώτο πολίτη του δήμου, ώστε να ενημερώσουμε έγκυρα τους πολίτες.
Προς έκπληξη μας… καταγράψαμε την εξής απάντηση: Δεν γνωρίζω τίποτα για το συμβάν, ρωτήστε και στη γραμματεία. Σε κανένα γραφείο δεν γνώριζαν, δεν άκουσαν τίποτα για το επεισόδιο, αλλά ούτε και δημοσιεύτηκε επίσημα κάποιο δελτίο τύπου από την αστυνομία.
Είναι δυνατόν με τόσες μπουνιές, με τόση φασαρία και με ένα καρδιακό επεισόδιο όπως δηλώνουν οι ‘’μοναδικοί μάρτυρες’’ και να μην έχουν πέσει μηνύσεις;  να μην γνωρίζουν από την αστυνομία το συμβάν ή να μην έχει εκδοθεί δελτίο τύπου;
 Εύλογα ερωτήματα πλανώνται στους πολιτικούς κύκλους και σε όσους πολίτες έμαθαν μέσω κάποιων Μέσων μαζικής Δικτύωσης να κυκλοφορεί είδηση, ή παραπληροφόρηση;
 Ως προς την αποκατάσταση της αλήθειας, οφείλει ο δήμαρχος να απαντήσει στους πολίτες, τι θα γίνει με τους απλήρωτους προμηθευτές – εργολάβους;
Γιατί ο δήμαρχος δεν θέλει να βρεθεί μια λύση, για όλες αυτές τις οικογένειες που έχουν καταστραφεί οικονομικά;
-Γιατί η προηγούμενη διοίκηση του κ. Αναγνώστου και αφού έκανε την δουλειά της, άφησε απλήρωτο τον εργολάβο που ήταν και με απευθείας ανάθεση;
-Γιατί ο σημερινός δήμαρχος ‘’αρνείται’’ να πληρώσει τα τιμολόγια του εργολάβου;
-Ποια ήταν η ανάθεση του έργου και πως αξιολογήθηκε το ποσό των 40.000 ευρώ για τις τουαλέτες ενός σχολείου;
-Γιατί οι δυο δήμαρχοι δεν έκαναν καμιά δήλωση μετά από αυτό το επεισόδιο, κρύβουν κάτι από τους συμπολίτες τους;
-Ποια είναι τελικά η αλήθεια και για ποιους λόγους δημιουργήθηκε αυτός ο ‘’ντόρος’’ θα το δείξει η εξέλιξη των γεγονότων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου