4/4/14

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:Η ''PIZZA FAN'' “ΚΕΡΝΑΕΙ” ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ

ΠΙΤΣΑ
Επειδή η απόλαυση πάει παντού, η Pizza Fan που σας ταξιδεύει γευστικά, δημιούργησε ένα διαγωνισμό με ένα πρωτότυπο γευστικό ταξίδι για να χαρείτε τις Πασχαλινές σας διακοπές
ή και όποτε (μέχρι 30/06/14) το επιθυμείτε !

Σε συνεργασία με το All About Hotels η Pizza Fan διοργανώνει τον πιο γευστικό διαγωνισμό και χαρίζει σε 1 τυχερό μαζί με το συνοδό του ένα 4ήμερο στα Ιωάννινα ή στο Βόλο, σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό αλλά και πλήρη διατροφή με προιόντα Pizza Fan!
Μπείτε στο http://www.pizzafan.gr/win/taxidi & δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και στην απόλαυση.
Εμφάνιση NEO LOGOTYPO PIZZA FAN.png
O διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 13/04/2014

Η PIZZA FAN είναι 100% ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του pizza delivery από το 1996, αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα, που εξυπηρετεί από 62 καταστήματα 685''περιοχές.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Με βασικό άξονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις πελάτη, η PIZZA FAN από την αρχή της λειτουργίας της έβαλε σε υψηλή προτεραιότητα την κάλυψή τους. Όλα τα προϊόντα της παρασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, οι οποίες ανανεώνονται και ελέγχονται ποιοτικά καθημερινώς. Είναι η μοναδική αλυσίδα εστίασης που χρησιμοποιεί μόνο υγιεινό μαγείρεμα στο φούρνο και οι πίτσες της είναι πιστοποιημένα ελεύθερες από trans λιπαρά. Οι γεύσεις της είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και η PIZZA FAN πιστή στον πρωταρχικό της στόχο βρίσκεται κοντά σ' όλους αυτούς που την προτιμούν, πραγματοποιώντας χορηγίες σε σχολεία, αθλητικούς συλλόγους, κοινωνικούς φορείς κ.α. παρέχοντας τους το βασικό της προϊόν που είναι το καλό φαγητό σε10.000 εκδηλώσεις μέχρι τώρα.
www.pizzafan.gr
τηλ. παραγγελιών 18111

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου