27/12/10

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Ήδη την Τρίτη, 21.12.2010, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά την Αττικό Μετρό Α.Ε., σε μία προσπάθεια εξειδίκευσης των δυνατοτήτων που παρέχονται για αξιοποίηση και διαχείριση της κατάστασης που θα προκύψει με την επερχόμενη έναρξη λειτουργίας δύο νέων σταθμών του μετρό στις παρυφές της πόλης.

Παράλληλα, σημαντικές είναι οι πρωτοβουλίες του και για την ανάπτυξη διαδημοτικής συνεργασίας σε θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της Ηλιούπολης, αλλά και των όμορων δήμων.

Σε σχέση και πάλι με το καίριας σημασίας θέμα της κυκλοφορίας και της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης στην πόλη μας, έχει προγραμματιστεί κοινή επίσκεψη με τον Δήμαρχο του νέου Δήμου Αργυρούπολης - Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη στα γραφεία της ΕΘΕΛ Α.Ε. προκειμένου να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τους εργαζομένους της εταιρείας, τόσο σε σχέση με την ήδη πραγματοποιηθείσα συγχώνευση της λεωφορειακής γραμμής του 208 με αυτήν του Α4, όσο και προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τις επικείμενες αλλαγές στο συγκοινωνιακό χάρτη της ευρύτερης περιοχής.

Συνάντηση και πάλι με τον Δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού, αλλά και τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Αλίμου Θανάση Ορφανό, πραγματοποιήθηκε ήδη την Τετάρτη, 22.12.2010 στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, παρουσία των κυρίων Αναγνώστου και Ευσταθιάδη, για το καυτό θέμα της δημόσιας περιουσίας, και ειδικότερα για τον προγραμματισμό κοινής δράσης ενόψει της δίκης του Ιανουαρίου με τους κληρονόμους Νάστου.

Είναι δεδομένη η αποφασιστικότητα του νέου Δημάρχου για αντιμετώπιση των μεγάλων θεμάτων και προβλημάτων της πόλης ήδη από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του, και γι’ αυτό οι σχετικές πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν αμείωτες και μέσα στην περίοδο των εορτών.

Για όλα τα παραπάνω θέματα θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση όλων των παρατάξεων στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο μετά τις αρχαιρεσίες στο Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου