24/12/10

ΤI ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


ΑΠΟ 20/12/2010 ΕΩΣ 31/12 2010    
ΚΡΙΟΣ
Πασχίζετε μέσα στις γιορτές με κάθε τρόπο να κόψετε τη γάγγραινα που «τρώει» από τη μια τις σχέσεις σας με τους άλλους και από την άλλη τον ίδιο σας τον εαυτό. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί λίγο παραπάνω πριν πάρει σημαντικές αποφάσεις για σοβαρά θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μην κρίνετε πρόσωπα και καταστάσεις που είναι ή κάποια στιγμή ήταν πολύ κοντά σας, αν δεν εξετάσετε όλες τις παραμέτρους που τους κάνουν επιφυλακτικούς ή απόμακρους. Αυτή η περίοδος θα σας κάνει πολύ πιο γλυκούς και συγκαταβατικούς φέροντας αρμονία στις σχέσεις σας. Ξοδεύστε χρήματα σε ρούχα, καλλυντικά και αντικείμενα πολυτελείας. Τα έξοδα όμως ανεβαίνουν κατακόρυφα τώρα. Προσπαθήστε να χαλάτε λιγότερα χρήματα για τους άλλους. Γίνεται όσο το δυνατόν περισσότερο οργανωτικοί, τουλάχιστον γι’ αυτήν την περίοδο. 
ΤΑΥΡΟΣ
Συζητήσεις που θα γίνουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον τις μέρες αυτές τις εορταστικές για να λυθούν παλιές διαφορές, χρειάζονται υποχωρητικότητα για να ευδοκιμήσουν. Δεν είναι ανάγκη να εκφέρετε τη γνώμη σας για κάποιους που δεν είναι παρόντες και που μπορεί να παρεξηγηθούν δίχως να είναι αυτή η αρχική σας πρόθεση. Βλέποντας μόνο τα θετικά στοιχεία ενός ατόμου, μάλλον θα καταλήξετε τελικά σε λάθος γνώμη γι’ αυτόν, γεγονός που σίγουρα θα το πληρώσετε πολύ ακριβά, αργά ή γρήγορα. Μεγάλη προσοχή τώρα γιατί οι πισώπλατες ενέργειες και κινήσεις των άλλων μπορούν να σας στοιχίσουν πολλά. Αν έχετε κάνει πολλά απερίσκεπτα ανοίγματα η περίοδος αυτή θα φέρει οικονομικές απώλειες. Δεν χρειάζεται να ανέχεστε την άσχημη συμπεριφορά ορισμένων προσώπων. Μείνετε μακριά τους όλη αυτήν την περίοδο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπλεξίματα και απαιτήσεις που προέρχονται από άτομα συγγενικά μέσα στις γιορτές, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα σε θέματα αισθηματικά ή καριέρας. Αποφύγετέ τα όσο περισσότερο είναι εφικτό. Οι συναλλαγές σας με ανθρώπους που σας έχουν υποστηρίξει και στο παρελθόν, πρέπει να έχουν διαφάνεια και ειλικρίνεια. Πείτε τους όλη την αλήθεια και μην τους κρύψετε απολύτως τίποτα για να έχετε καλές σχέσεις μαζί τους. Όλα τώρα δείχνουν πως στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων είναι κάτι τι στο χέρι σας και μόνο εσείς μπορείτε με τις κινήσεις σας να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Ατυχίες και προβλήματα σε θέματα οικονομικά ίσως δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε αυτήν την περίοδο. Υπομονή. Η υγεία σας βρίσκεται στο μικροσκόπιο αυτήν την περίοδο, γι’ αυτό φροντίστε τη λίγο παραπάνω.  
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε να βρείτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Διοχετεύστε την έμπνευση και τη φαντασία σας σε δημιουργικά ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα, τα οποία μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα στον οικονομικό τομέα. Μην κινήστε απρόβλεπτα, γιατί κουράζετε τους γύρω σας, οι οποίοι τις παίρνουν όχι ως διάθεση για αλλαγές και πειραματισμούς, αλλά ως επιπόλαιες κινήσεις. Οι γιορτές θα σας αγχώσουν λίγο ακόμα για θέματα ερωτικά, αλλά με την κατάλληλη προσοχή θα έχετε καλά αποτελέσματα. Προσέξτε πολύ να μη δίνετε αφορμή για σχόλια και πισώπλατες κινήσεις που μπορούν να σας βλάψουν. Τα οικονομικά σας μπορούν να αποκτήσουν νέα έσοδα αυτήν την περίοδο. 
ΛΕΩΝ
Θα είστε δυσαρεστημένοι από τη στάση που διατηρούν απέναντί σας τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα το δείξετε ακόμα και μέσα στις γιορτές. Αναδιοργανωθείτε και φροντίστε να είστε πάντα σε ετοιμότητα γιατί οι ευκαιρίες καιροφυλακτούν γύρω σας και πολύ σύντομα θα έρθουν και προς το μέρος σας. Μην επιτρέπετε στους γύρω σας να υπονοούν ότι δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε, και να σας ρίχνουν ακόμα περισσότερο ψυχολογικά, επειδή σας βλέπουν ήδη ψυχολογικά πεσμένους. Από σας εξαρτάται αν θέλετε να φτιάξετε ή να χαλάσετε ακόμα πιο πολύ τις καταστάσεις που επικρατούν στην ερωτική σας σχέση. Σκεφτείτε το καλά και πράξτε ανάλογα. Περιποιηθείτε λίγο περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση. Ξεκινήστε να διεκδικείτε πολύ περισσότερα σε όλους τους τομείς τώρα που θα έχετε και περισσότερο θάρρος. 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καθημερινότητά σας θα έχει σκαμπανεβάσματα εξαιτίας ερωτικών καταστάσεων ή δημιουργικών αναζητήσεων που έχετε ανάγκη τώρα. Φροντίστε τουλάχιστον να τα απολαύσετε και να μη σκέφτεστε συνεχώς το μέλλον που πιθανό να έχουν. Φίλοι θα είναι κοντά σας και θα προτιμήσετε να περάσετε μαζί τους όμορφες στιγμές γεμάτες διασκέδαση και ξεφάντωμα μέσα στις γιορτές, παρά με μέλη της οικογένειάς σας. Η διάθεσή σας την περίοδο αυτή θα είναι λίγο παράξενη καθώς δεν είστε ακόμα έτοιμοι να κάνετε ριζικές αλλαγές. Δύσκολες καταστάσεις σε πολλούς τομείς σε συνδυασμό με την εριστική συμπεριφορά των άλλων, σας δημιουργούν εντάσεις σε όλες τις σχέσεις και συνεργασίες σας. Τώρα θα μάθετε πολλά καινούργια πράγματα και αυτό θα σας κινητοποιήσει θετικά. 
ΖΥΓΟΣ
Θέματα οικονομικά, καθώς και ο τρόπος που τα χειρίζεστε, μπορεί να σας δημιουργήσουν ένας είδος ανασφάλειας τώρα μέσα στα Χριστούγεννα που θέλετε να ξοδεύσετε και κάτι παραπάνω. Φροντίστε να είστε λίγο πιο προσεχτικοί για να μην αντιμετωπίσετε σημαντικότατο πρόβλημα. Σχέσεις και συνεργασίες θα προκαλέσουν σοβαρές εντάσεις, που μπορεί να σας κάνουν να φτάσετε σε ακραίες λύσεις, σκέψεις ή αποφάσεις. Αποφύγετέ το για οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Αποκαλύψεις φέρνουν εντάσεις σε όλες τις σχέσεις και συνεργασίες σας αυτήν την περίοδο, είτε είστε προετοιμασμένοι είτε όχι. Σταθείτε στο ύψος σας. Δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε έξτρα άγχος και ένταση για κληρονομικά, φορολογικά ζητήματα και χρέη προς τρίτους τώρα. Χειριστείτε τα με ψυχραιμία και λογική σκέψη. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το μεγάλο σας άγχος για μια ακόμη φορά θα είναι για θέματα οικονομικά και γενικότερα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Αλλάξτε πεδίο δραστηριοτήτων ανάμεσα σε αυτές που σας έχουν κουράσει και σας έχουν βάλει σε μία πληκτική ρουτίνα ή συνεχή επανάληψη στην καθημερινότητά σας. Μην αναβάλετε τίποτα από ότι έχετε ήδη αποφασίσει και ξεκινήσει να πράττετε, αλλά προχωρήστε εμπρός ολοταχώς και μην κοιτάτε πίσω τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος. Ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες ή επιθυμίες θα έχετε μέσα στα Χριστούγεννα και γενικότερα τις γιορτές. Σκεφτείτε προσεχτικά πριν δώσετε ακόμα μία ευκαιρία στο παρελθόν να ξαναμπεί για τα καλά στη ζωή σας. Η δημοτικότητα καθώς και η κοινωνικότητά σας αυξάνονται τώρα, κι εσείς δεν έχετε παρά να το εκμεταλλευτείτε. 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Συμφωνίες και συμβόλαια που πιθανό να υπογράψετε, ίσως αποβούν εις βάρος σας αυτή τη βδομάδα με την έκλειψη ενώ έχουμε ακόμα ανάδρομο Ερμή, γι’ αυτό καλύτερα να τα αναβάλλετε. Μη φορτώνετε τον εαυτό σας με ευθύνες μέσα στις γιορτές που δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε, για να κάνετε το χατίρι κάποιων κοντινών σας προσώπων, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Απεγκλωβιστείτε από περιοριστικές και αδιέξοδες καταστάσεις που έχετε βρεθεί λόγω βαθιάς εσωτερικής ανασφάλειας και φόβου, που προέρχονται από την παιδική σας ηλικία ακόμα. Αποφύγετε να εκφράσετε τις βαθύτερες επιθυμίες σας με μια στιγμιαία παρόρμηση. Οι αναστατώσεις και ίσως και οι αψιμαχίες με το ταίρι σας συνεχίζονται αν συνεχίσετε να ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Δώστε όλη σας την ενέργεια και το πάθος στη δουλειά σας για να βγάλετε δημιουργικά την ένταση που αισθάνεστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμπόδια θα βρεθούν λόγω ανάδρομου Ερμή και της έκλειψης αυτή τη βδομάδα στο δρόμο σας και δεν θα σας αφήσουν να πραγματοποιήσετε σημαντικούς στόχους. Προσπαθήστε να έχετε τις σωστές αναλογίες για να βρείτε μια κάποια ισορροπία. Μπορείτε να φτάσετε στην κορυφή μόνο αν φροντίσετε να είστε δίκαιοι πρώτα απ’ όλα με τον ίδιο σας τον εαυτό και να μην τον έχετε συνεχώς υπό πίεση, γιατί δεν θα αντέξει για πολύ. Βρείτε το χρόνο να χαλαρώνετε και να διασκεδάζετε περισσότερο. Η ερωτική σας ζωή αποκτάει περισσότερη ζωντάνια αλλά και αστάθεια αυτήν την περίοδο. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε στα ίσα κάποιες ιδιόμορφες καταστάσεις που υπάρχουν στα ερωτικά σας. Ξεκινήστε να αλλάζετε σιγά-σιγά τη νοοτροπία που έχετε με τα χρήματα και ψωνίστε δώρα για τα Χριστούγεννα. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συνεπείς γίνεται, δίχως να αναβάλετε σημαντικές εργασίες. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πρέπει να φροντίσετε για τη βελτίωση των οικονομικών σας τώρα μέσα στις γιορτές, τακτοποιώντας διάφορες σχετικές εκκρεμότητες. Κάποια άτομα σας βάζουν σε μπελάδες αυτή τη βδομάδα με την έκλειψη, ενώ εσείς προσπαθείτε απλά να τους βοηθήσετε. Μην ασχολείστε άλλο μαζί τους. Αλλιώς υπολογίζατε πως θα σας έρθουν τα πράγματα και αλλιώς σας ήρθαν, καθώς κάποια άτομα που εμπιστευτήκατε δεν ήταν και τόσο εχέμυθα. Θα χρειαστεί να τελειώσετε κάποιες καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν αυτήν την περίοδο, ίσως με κάπως απότομο τρόπο. Φροντίστε να κρύψετε την οργή που νιώθετε γιατί θα αυξήσει θεαματικά τα έξοδά σας, ενώ δεν πρέπει. Αυξάνεται η κοινωνικότητα και μαζί και οι επαφές σας, γεγονός που θα φέρει καινούργια άτομα και ευκαιρίες στη ζωή σας. .
ΙΧΘΕΙΣ
Η αδιάφορη στάση σας απέναντι σε άτομα που εκτιμάτε, ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές, θα είναι αδικαιολόγητη. Μπορεί να ευθύνονται οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις που αυξάνονται μέρα με την μέρα, γεγονός που σας κουράζει αρκετά, αλλά κάτι θα πρέπει να κάνετε. Ίσως αυτό να είναι τελικά και το τίμημα της επιτυχίας. Η πραγματοποίηση ενός αρκετά μακρινού ταξιδιού θα σας δώσει το χρόνο να σκεφτείτε κάποια πράγματα αλλά θα πρέπει να προσέχετε λόγω του ότι έχουμε ακόμα ανάδρομο Ερμή αλλά και μια έκλειψη αυτή τη βδομάδα. Ίσως πρέπει να το αναβάλετε για μετά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου. Κάποια γεγονότα τώρα θα σας κάνουν να σκεφτείτε περισσότερο τη σχέση σας με τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτήν την περίοδο όποιος προσπαθήσει να σας περιορίσει θα σας χάσει, καθώς δεν θα μπορείτε να ανεχτείτε κανένα είδος καταπίεσης. Με κυκλοθυμική διάθεση και πολλές συναισθηματικές μεταπτώσεις που θα έχετε, δεν θα πρέπει να επιβαρύνετε τους άλλους.
astrologos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου