1/5/12

Σ.Π,Α,Υ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ



Σ.Π.Α.Υ Σ.Π.Α.Π Σ.Π.Α.Τ – LET’S DO IT GREECE!
Μεγάλη συμμετοχή στους καθαρισμούς

Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ), ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία & Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και ο Σύνδεσμος για την Προστασία & Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων (Σ.Π.Α.Τ), με πρωτοβουλία των Προέδρων τους, Νίκου Χαρδαλιά, Δημάρχου Βύρωνα, Γιώργου Πατούλη, Δημάρχου Αμαρουσίου, και Ζωής Ράπτη, Δημοτικής Συμβούλου Φιλοθέης – Ψυχικού, αντίστοιχα, συμμετείχαν συντονισμένα στην πανελλήνια δράση της εθελοντικής καμπάνιας «Let’s do it» στην Ελλάδα. Στόχος της καμπάνιας, ήταν να καθαριστεί μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 29η Απριλίου 2012, πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα των  Συνδέσμων, καθαρισμοί στους παρακάτω Δήμους-μέλη τους: Δήμοι Ελληνικού-Αργυρούπολης, Βύρωνα, Κρωπίας Παπάγου-Χολαργού και Παιανίας (Σ.Π.Α.Υ), Αμαρουσίου, Μαραθώνα, Πεντέλης (Σ.Π.Α.Π) και Γαλατσίου (Σ.Π.Α.Τ). Οι καθαρισμοί έγιναν τόσο εντός του οικιστικού ιστού όσο και σε παραλίες και ορεινές περιοχές στα διοικητικά όρια τους.

Η προσπάθεια επικεντρώθηκε σε συγκεκριμένους Δήμους, όπου οι Σύνδεσμοι προσέφεραν την αρωγή τους ώστε να επιτευχθεί βέλτιστο αποτέλεσμα. Η συμμετοχή από τις Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας των Δήμων, των τοπικών φορέων, σχολείων και πολιτών, υπήρξε πολύ σημαντική επιβεβαιώνοντας τη δυναμική των κοινών πρωτοβουλιών.


Για το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Υ
      Φλοράν Σελάϋ (6974367821)
Τηλ. 210.7650413
Φαξ: 210-7650414
E-mail: press@spay.gr

Για το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π
Κατερίνα Παντελίδη
Τηλ. 2132038315

Για τον Σ.Π.Α.Τ
Γεωργία Σωτηροπούλου
Τηλ. 2106794000 εσωτ. 752

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου