30/3/13

ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ


   
                           

ΣΧΟΛΙΟΜΑΖΙ... Σε τσέπες... προμήθειες... και προσλήψεις ....το γλέντι μόλις άρχισε... προσλήψεις που ωχριούν μπροστά στην «επαγγελματική» τελειότητα των πολυεθνικών....

Θέσεις που κατείχαν διάφοροι σε Δήμους καταργήθηκαν, αλλά αυτοί βρήκαν τρόπο να συνεχίσουν να εργάζονται και να πληρώνονται "καλά".
Αυτό σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 4093/2012 «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 - Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016»

(ΦΕΚ 222 Α΄)

Παράδειγμα η πρώην ιδιαιτέρα γραμματεύς του Δημάρχου Ηλιούπολης, όπου τον Ιανουάριο του 2013 αφού σταμάτησε η θέση της να υφίσταται, τελείωσε την εργασία της, αλλά όχι για πολύ αφού προσληφθηκε ξανά στην θέση του Ειδικού Συνεργάτη στο τομέα «Επικοινωνίας με Κοινωνικούς, Επαγγελματικούς, και λοιπούς Φορείς». Τώρα τι θέση είναι αυτή, μόνο εκείνος που την "έφτιαξε" γνωρίζει.

Έγινε "Προκήρυξη" στις 14.01.2013, με τελική υποβολή αιτήσεων στις 23.01.2013.
Και ως εκ του θαύματος στις 28.01.2013, (με ΑΔΑ: ΒΕΥΜΩΡΥ-Ψ6Ζ και Αριθμ. Απόφασης : 34) , η πρώην γραμματέας του Δημάρχου κατέλαβε την θέση αυτή, αφού μάλλον δεν υπήρχε άλλος ή άλλη με τα προσόντα που η προκήρυξη έθετε.
Δεν υπάρχει πουθενά μα πουθενά, η κατάταξη των ονομάτων που υπέβαλαν αίτηση αλλά δυστυχώς "απέτυχαν" . Πουθενά μα πουθενά.
Αντιγράφουμε από την εφημερίδα ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: Φεβρουάριος - Μάρτιος 2013, σελίδα 17 " Ποιά η σχέση της οικογένειας Δημητρόπουλου-Βαλασόπουλου; Γιατί η ξαδέρφη του Δημοτικού Συμβούλου δουλεύει ως ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Δημάρχου; Ποιός είναι ο μπαμπάς Δημητρόπουλος;"
Ερωτήσεις που ο κάθε άνεργος πτυχιούχος που συνεχίζει να κάνει αιτήσεις χρειάζεται απαντήσεις.
Ερωτήσεις που ο απλός κόσμος που ψάχνει για ένα μεροκάματο θα συνεχίσει να κάνει.
Ερωτήσεις για το μέχρι πότε θα συνεχίζεται το "ρουσφέτι" στην πονεμένη και εξαθλιωμένη Ελλάδα ζητούν απαντήσεις.
ilioupolitoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου