23/6/13

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: «20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ»

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ανακοίνωσε την χρηματοδότηση με το ποσό των 20 εκ. €, του νέου Γηπέδου της Α.Ε.Κ., από τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

«Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ήταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της.

Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκ. €, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια.

Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. μπορεί να γίνει πραγματικότητα» τόνισε ο κ. Σγουρός, μιλώντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Η ένταξη του σημαντικού αυτού έργου από την Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιήθηκε μετά και την 1η Τροποποίηση του τρέχοντος Προϋπολογισμού Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
contra.gr (ο πρώτος των πρώτων..., που μετά από ηλεκτρονική επικοινωνία, προσέθεσαν κάτι για να διαφοροποιηθούν, αλλά... υπάρχουν αποδείξεις)
pamesports.gr
newsit.gr
http://www.epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου