8/6/13

"Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Στο βίντεο πριν και μετά το τέλος των ομιλιών μιλούν βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς, ο επικεφαλής της δημ.κίνησης Βύρωνα κ. Κατωπόδης, ο Πάνος Τριγάζης κ.α. Αλ.Τσίπρας: « Το σκοπευτήριο δεν θα το πειράξει κανείς. Γιατί το σκοπευτήριο δεν ανήκει σε κανέναν, ανήκει σε όλο τον ελληνικό λαό. Είναι και θα είναι συμβολικός τόπος της Εθνικής μας Αντίστασης. Δεν θα σας αφήσουμε να διαλύσετε τη χώρα. Δεν θα σας αφήσουμε να απαλλοτριώσετε την ιστορική μνήμη Δεν θα σας αφήσουμε να παίξετε παιχνίδια με την δημοκρατία και την ομαλότητα. Το Μνημόνιο έχει τελειώσει. Έχετε τελειώσει και εσείς μαζί του».

epikoinonia-notiatv.blogspot.gr/


ΣΥΡΙΖΑ-EKM: Το Σκοπευτήριο ανήκει σε όλο τον ελληνικό λαό- Οι ομιλίες στη συγκέντρωση

«Το Σκοπευτήριο Καισαριανήςς δεν ανήκει ούτε στην αριστερά ούτε στη δεξιά, αλλά στο σύνολο του ελληνικού λαού, και θα αγωνιστούμε για να μην ξεπουληθεί αυτός ο συμβολικός τόπος», υπογράμμισαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και,οι Μανώλης Γλέζος, Θεανώ Φωτίου, και Σπύρος Τζόκας, μιλώντας την Τρίτη 4/6 σε ανοιχτή εκδήλωση στο Σκοπευτήριο Καισαριανής. Αναγκάζοντας το ΤΑΙΠΕΔ και την μνημονιακή συγκυβέρνηση, μπροστά στη μεγάλη λαϊκή θύελλα που ξεσπούσε να κάνουν πίσω!


ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!
"Αν ο Πάνος Τζαβέλλας ζούσε, να είστε βέβαιοι ότι θα ήταν εδώ, όρθιος με τις πατερίτσες του και θα μας τραγουδούσε" !... Ρίγη και συγκίνηση για το τραγούδισμα της αντίστασης από την αιώνια σύντροφό του Νατάσσα Παπαδοπούλου !... κι όλα τα χείλη σιγοτραγουδούσαν μαζί της !... Κάθε αγώνας μας θα ξεκινάει από εδώ, με ένα λουλούδι στην μνήμη αυτών που έχυσαν εδώ το αίμα τους για την Ελευθερία, είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου