12/4/11

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                               11η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΓ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 55-Τ.Κ. 17343
ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΡ. ΠΡ.:10372/29/2011                           
       ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 08/04/2011
Προς
Τους κ. Δημοτικούς Συμβούλους


Σας καλούμε σε  Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  σύμφωνα  με  τις  διατάξεις  του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, στην  αίθουσα  του  Δημοτικού  Συμβουλίου στις 14 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα  20:00  με  θέματα ημερήσιας διάταξης:  
  1. Λήψη απόφασης για  μερική ανάκληση και διόρθωση της με αριθμό 172/31-3-2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και για άσκηση αίτησης αναστολής εκτέλεσης δικαστικής απόφασης.
  2. Λήψη απόφασης για σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής για την απευθείας αγορά κοινοχρήστων  και κοινωφελών χώρων.
  3. Λήψη απόφασης για ορθή επανάληψη της υπ' αριθμ. 143/2011 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα “Λήψη απόφασης για την δημιουργία θέσεων πρακτικής άσκησης σπουδαστών Τ.Ε.Ι.”.
  4. Λήψη απόφασης για ορισμό εκπροσώπου του Δήμου στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης από Εξαρτησιογόνες Ουσίες  και της Προαγωγής της Υγείας <<ΗΛΙΟΣ>>.  
  5. Λήψη απόφασης για ανανέωση εγγραφής ως συνδρομητή του Δήμου σε εφημερίδες, περιοδικά & βάσεις πληροφοριών.
  6. Λήψη απόφασης για έγκριση τεχνικής έκθεσης, ψήφιση πίστωσης ποσού 5.940,00€, έγκριση συνημμένων καταστάσεων και ορισμός επιτροπής για την αγορά τροφίμων για τα άτομα και τις οικογένειες που βρίσκονται σε εξαιρετικές και έκτακτες ανάγκες, για την περίοδο του Πάσχα 2011.
  7. Λήψη απόφασης για οικονομική ενίσχυση απόρων δημοτών.
  8. Λήψη απόφασης για άνοιγμα νέου λογαριασμού στην Κεντρική Υπηρεσία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και για ορισμό υπολόγου διαχειριστή του λογαριασμού αυτού.
  9. Λήψη απόφασης για έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου “Προσαρμογή οδών σε ειδικές κυκλοφοριακές συνθήκες.
  10. Λήψη απόφασης για χορήγηση παράτασης για δύο και μισό μήνες (2 & 1/2) για την περαίωση του έργου “ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΔΩΝ”.
  11. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού της επιτροπής λειτουργίας της κατασκήνωσης στη Ραφήνα.
  12. Λήψη απόφασης για έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΔΡΑΜΑΣ”.
  13. Λήψη απόφασης για έγκριση κυκλοφοριακής σύνδεσης χώρου στάθμευσης Καρφούρ Μαρινόπουλος στην οδό Λ. Βουλιαγμένης.
  14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Βασίλη Χουντάλα για μετατόπιση ζαρντινιέρας στην οδό Σερίφου 32.
  15. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της εταιρίας Ν. Μονογιός & ΣΙΑ ΕΕ για κατάργηση της ζαρντινιέρας στην οδό Σ. Βενιζέλου 22.
  16. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως Σγαρδέλη Θεοδώρου για κατάργηση ζαρντινιέρας στην οδό Ηπείρου 35.
  17. Λήψη απόφασης  επί αιτήσεως Αποστόλου Φωτεινής για μετατόπιση περιπτέρου από την πλατεία Αγ. Δημητρίου επί της οδού Βουλιαγμένης 346 (μεταξύ Μετρό και Athenς Mall).
  18. Επανυποβολή της 156/2011 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου όσον αφορά το Β' σκέλος σχετικά με τη λήψη απόφασης επί αιτήσεως ενδιαφερόμενου για απαλλαγή ή μη από  τέλη παράτασης ταφής για συγγενή του.
  19. Λήψη απόφασης για διενέργεια συναλλαγών του Δήμου μας μέσω e-banking.
                        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΤΣΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου